Чудове обслуговування, пощастило, що зустрів його
ПРИВІТ!
Дякуємо, що обираєте LetyShops для своїх покупок. :)
Користуюсь давно, чудовий сервіс. Подвійна вигода: знижки на сайтах та + кешбек.
Доброго дня!
Дякую, Сергію, за високу оцінку! Раді, що ви з нами :)
Я надзвичайно задоволений сервісом, я вже неодноразово платив кешбек, а крім того, коли мій кешбек пропадав, я міг розраховувати на швидку та надійну допомогу :)
Доброго ранку!
Дякуємо за вашу оцінку! Ми раді, що вони з нами! :)
Програма лояльності дуже погана, хоча іноді вони пропонують акції, які того варті, і врешті-решт ви заощаджуєте гроші, які інакше були б втрачені. Це хороша послуга, але програму лояльності слід значно покращити, щоб заохотити більше використовувати сайт.
Привіт, Мігель.
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання LetyShops ❤
Ми врахуємо ваші пропозиції.
Гроші вивів за 5 хвилин. Вже зараховано на картку. Дякую. Сервіс шикарний та зручний.
Все понравилось и поиск утерянных кешбеков, и подарки, и быстрый вывод средств без доп. комиссий. Супер. Всем советую, пользуйтесь и зарабатывайте на покупках.
Дякую! Кешбек отримала
LetyShops – найкращий кешбек-сервіс, який зараз є в РФ. По-перше, щодня з'являються гарячі пропозиції на підвищений кешбек. У середньому це 20%, але зустрічаються і пропозиції з кешбеком до 50%!! А це пристойна підмога для покупки. По-друге, лояльність компанії. І це навіть можна було поставити на перше місце. І саме тому я припинила робити замовлення через інші сервіси. Якщо замовлення загубилося, завжди можна надіслати заявку на розгляд для отримання кешбеку. Для цього потрібно лише зробити кілька скринів з підтвердженням оплати та отримання замовлення. В інших сервісах доходять до того, що змушують зняти всі покупки, додати всі чеки, ще й скрини, і в результаті може нічого і не вийде. І все це супроводжується довгим та нудним діалогом із підтримкою. З Letyshop все швидко та легко! І навіть якщо з якоїсь причини магазин не підтвердив кешбек, letyshop завжди нарахує втішну компенсацію =) Загалом зручний, надійний сервіс. Дуже дякую за вашу роботу!
Доброго дня!
Дуже дякую за приємні слова :)
Такий щирий зворотний зв'язок дає зрозуміти, що все не дарма ... що потрібно намагатися для користувачів ще більше.
Цінуємо, що ви з нами!