Оперативно працює служба підтримки, за це окрема подяка. Користуюсь не перший рік, всяке бувало сервіс змінився на краще.
Доброго дня, Юрію!
Дякую за відгук.
Приємно, що наша дружба триває вже понад 5 років.
Завжди раді подбати :)
З повагою,
команда LetyShops
Сервис очень хороший. Пользуюсь около года, кешбек поступает всегда вовремя, вывод средств на карту также быстро. Буду пользоваться и дальше. Спасибо за приложение
Сервіс крутий, давно користуюся. Дуже подобається служба турботи про клієнтів, швидко і головне завжди приймають позицію клієнта.
Доброго дня!
Дякую, що ви з нами!
Раді нашій тривалій дружбі :)
З повагою,
команда LetyShops
Поки що все гаразд. Кешбек нараховується правильно і для всіх замовлень. Лише один раз мені довелося подати запит, щоб знайти замовлення з Lidl. Магазин підтвердив замовлення, і кошти були зараховані. В цілому я задоволений, гроші накопичуються повільно, але стабільно і результат є.
Доброго ранку!
Ми впевнені, що в майбутньому буде ще більше чудових покупок. :)
З повагою,
Команда LetyShops
Відмінний сервіс, хороший сайт та додаток. АЛЕ... Розробники, поміняйте манеру спілкування. Ці ваші "обробили ТВОЮ заявку", "ТВОЮ думку", "тут ТИ знайдеш" вкрай неповажні. Звертайтеся до незнайомих людей на ВИ.
Доброго дня, Олександре!
Дякую за зворотний зв'язок.
Ми прагнемо бути ближчими до користувача. Звертаючись на "ти", ми намагаємося зруйнувати рамки і зробити спілкування простим і невимушеним. У жодному разі не хочемо вас якось образити чи зачепити, але вважаємо, що такий спосіб дозволить зруйнувати стереотипи і дасть можливість нам бути з користувачами на одній хвилі.
Завжди відкриті до діалогу :)
З повагою,
команда LetyShops
Мені дуже сподобався додаток Lety! Все чудово працює. Навіть якщо іноді замовлення втрачається, сервіс працює дуже швидко і підтримує відмінний контакт з користувачем! Тільки рекомендую ;)
Доброго ранку!
Ми завжди раді допомогти.
Нехай буде ще більше вигідних покупок. :)
З повагою,
Команда LetyShops