Чудовий додаток, рекомендую, давно ним не користувався, але радий, що знайшов його. Я не ставлю 5 зірок просто тому, що час доставки трохи довгий, але в іншому це чудово.
вітаю!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок із LetyShops. Час очікування кешбеку встановлюється магазинами, але наша команда постійно працює над скороченням часу очікування кешбеку.
З повагою,
Команда LetyShops
Перші 4 повертаються швидко та без проблем. Кожен наступний не з’являється взагалі, незважаючи на відвідування веб-сайту letyshops і після встановлення плагіна (я завжди чекав кілька днів, і веб-сайт показує в статистиці відвідувань, що я перейшов із веб-сайту letyshops на веб-сайт магазину). Мені доводиться додавати покупки вручну, тривалий час обробки.
Доброго ранку!
Звертаємо вашу увагу на те, що на виникнення кешбеку можуть впливати різні фактори, серед яких: умови магазину, інші плагіни браузера, алгоритм покупок тощо. Оскільки ми не співпрацюємо безпосередньо з магазинами, пошук причин втрати кешбеку потребує часу.
Ми бачимо, що деякі з втрачених замовлень вже отримали позитивну відповідь і кошти були зараховані на ваш баланс. Сподіваємося, що надалі труднощів не виникне.
З повагою,
Команда LetyShops
ВЕБ-САЙТ LETYSHOPS ....? ОСОБЛИВИЙ, СЕРЙОЗНИЙ, НАДІЙНИЙ, З ПРИЄМНИМИ СЮРПРИЗАМИ З BOOST CASHBACK В МОЄМУ УЛЮБЛЕНОМУ МАГАЗИНІ! ЗАРАХУВАННЯ МОЇХ ОСНОВНИХ СУМ НАХОДИТЬ БЕЗ ПОРОЗУМІНЬ І ШВИДКО. Я МОЖУ ДОЗВОЛИТИ СИ ЩЕ КІЛЬКИ ПОКУПОК І Я ЩАСЛИВИЙ!! Я ХОЧУ ПЕРЕКЛАДАТИ СЛОВО ЗА МІСІ. ВЛАДА З КЛІЄНТІВ. ПРОСТО...ФАНТАСТИЧНО!!! ДУЖЕ РЕКОМЕНДОВАНИЙ САЙТ!!!!!
Доброго ранку!
Велике спасибі Джованна за такий гарний відгук про нашу роботу. Ми будемо намагатися покращувати все більше і більше.
З повагою,
Команда LetyShops
Купую в основному на АліЕкспрес. Приходить відразу, якщо дотримуватись правил.
Доброго дня, Тетяно!
Дякую, що поділилися думкою :)
Добре, що ви з нами!
З повагою,
Команда LetyShops
Відмінний додаток. Рекомендую
Це справжня програма повернення грошей. Він повернув усі готівкові гроші за продукти, які я придбав через цю програму.
Менеджер відпрацювала на 10 із 10. Реально допомогла. Мені не нарахувався кешбек, проблема була на моєму боці, допомогла розібратися. Дякую.
Доброго дня!
Андрію, раді, що вам сподобалося спілкування з менеджером служби турботи :) Завжди готові допомогти.
З повагою,
команда LetyShops
Справді чудова послуга... Я також купую багато на Amazon і eBay, яких тут немає... Я сподіваюся, що одного дня вони також додадуть їх до багатьох магазинів для покупок
Привіт, Кармела!
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок через LetyShops. Ми також сподіваємося, що найближчим часом ми зможемо оголосити Amazon і eBay нашими партнерами.
З повагою,
Команда LetyShops
Зазвичай я не довіряю стороннім програмам, але я вражений цією програмою. Це такий надійний додаток, і я використовую його вже 10 місяців, і я отримав багато, роблячи покупки через цей додаток. дякую!
Привіт.
Дуже дякую за ваш відгук :)
З повагою
Команда LetyShops