Користуюся вже років 5. Все відмінно працює, підтримка завжди вам допоможе, якщо щось трапилося. Так що рекомендую цей сервіс!
Доброго дня!
Добре, що ви з нами! Дякую, Антон :)
З повагою,
команда LetyShops
Повернення розраховуються автоматично, в основному без проблем. Коли трапилася проблема - я купила дві речі за один день, одну з яких повернула, дуже послужлива пані Марія доклала чимало зусиль, щоб професійно пояснити суть. Дуже дякую і рекомендую, звичайно!
Доброго ранку!
Дякуємо за відгук. Ми завжди раді допомогти. :)
З повагою,
Команда LetyShops
Крутий додаток, працює швидко і без проблем можна повернути гроші
Я почав 7-8 місяців тому. Я думаю, що це найкращий варіант кешбеку, який я знаю, підтримка приємна та швидко допомагає. Кешбек можна виплатити набагато раніше, ніж у конкурентів. У мене великий досвід роботи з цим додатком
Привіт!
Дякуємо, що поділилися досвідом роботи з нашим сервісом. Це корисно для інших клієнтів, і ми це цінуємо. :)
З повагою
Команда LetyShops
Мне нравиться, не первый год пользуюсь. Одно но, редко покупки делаю, и кешбэк не достигает 500руб. Как вывести менее 500руб? Спасибо letyshops.com
Василий, добрый день!
Спасибо, что вы с нами <3
Минимальная сумма вывода в сервисе составляет 500 рублей. Больше покупок - больше кэшбэка, а с горящим можно получить максимум выгоды и сразу же собрать необходимую сумму. Не забывайте также о реферальной программе и о кэшбэке без покупок. ;)
С уважением,
команда LetyShops
Практично блискавично. Дуже швидке зарахування. Дякую
Супер! Все оперативно, работает без сбоев, хорошая поддержка. Выводятся средства без проблем! Очень рада, что нашла ваш сервис) Всегда приятно получать кешбеки❤
Добрый день!
Очень приятно :) Спасибо! Рады нашей дружбе не меньше вас.
Желаем выгодных покупок!
С уважением,
команда LetyShops
Чудово! Раніше, коли я замовляв щось через ваш плагін, мені доводилося вручну додавати запит на повернення. Тепер це чудово працює! У мене є 32 злотих для зняття і ще 5 злотих чекають на мене! Є одне застереження, коли я додаю додаток вручну, я чекаю кешбек більше 7 місяців і все одно нічого, але коли він додається автоматично, кешбек готовий до виплати всього за 5 днів! Дуже рекомендую робити покупки з LetyShops!
Доброго ранку!
Дякуємо за відгук. У кожного магазину свій термін зарахування кешбеку. Може статися так, що кошти будуть зараховані на ваш баланс до закінчення зазначеного часу. Але в разі втрати кешбеку партнерам потрібно трохи більше часу для перевірки даних і переказу коштів. Проте ми віримо, що в майбутньому процес розрахунків буде ще швидшим. :)
З повагою,
Команда LetyShops
Я зробив 4 покупки в Letyshops. Перший з’явився без жодних проблем (мені ще не повернули кошти, тому що не минув час, але я впевнений, що вони мені повернуть), однак інші 3 навіть не з’являються. Який збіг, тільки перший і не більше. Те ж саме сталося з моєю сестрою.
Доброго ранку, Помічник.
Нам шкода, що ви маєте таку думку, і зробимо все можливе, щоб покращити її.
Є багато факторів, які можуть вплинути на відшкодування. Наприклад, сторонні розширення, встановлені у браузері, або використання промо-кодів чи купонів. Якщо у вашому браузері є інші розширення, окрім LetyShops, рекомендуємо вимкнути їх для майбутніх покупок.
Дякуємо за створення запитів на втрачений кешбек. Ми зв’яжемося з партнерами, щоб визначити причину втрати кешбеку. Також наш агент зв’яжеться з вами за вашими запитами №2471401 і №2469899, щоб допомогти з поверненням грошей.
Сподіваємося, вам сподобається кінець разом з нами, і ви більше не розчаруєтеся.
З повагою
Команда LetyShops