БРУТАЛЬНО, дуже швидко роблять!!!
Отличное приложение, кешбэк работает. Хотелось бы возможность вывода меньших сумм. Я покупаю на Али компьютерные комплектующие, а там кешбэк 1%, чтобы вывести 10$ нужна сумма покупок на 1000$, а это быстро не собирается.
Здравствуйте!
Спасибо за отклик!
Мы часто проводим горящий кэшбэк, который увеличивает ставку магазина в несколько раз. Собрать желаемую сумму на вывод можно намного быстрее :) Также не забывайте о реферальной программе и о возможности получать кэшбэк без покупок.
С уважением,
команда LetyShops
Кешбек працює, але довго чекати
Доброго дня, Ірино!
Магазину потрібен час для звіряння інформації на замовлення. Терміни очікування розміщені на сторінці під час переходу.
Партнери передадуть комісію – кешбек зарахується на баланс. :)
З повагою,
команда LetyShops
Підтримка просто ідеальна) Ну і сам сервіс вигідний, все супер)
Доброго дня!
Дякую, Кирило :)
З повагою,
команда LetyShops
я люблю це! Перш за все лікування від команди LetyShops. У мене виникла проблема з моєю покупкою, тому що система не зареєструвала її, і тому очікуваний кешбек не з’явився. Спочатку я засмутився і відкрив відповідний запит на його відновлення. Процес здавався повільним, оскільки програма повідомила вас, що вони чекають на відповідь магазину та що це може тривати до 3 місяців. Тоді мені призначили людину, яка буде зі мною під час цього процесу. І їй, Анні, я теж хочу подякувати ще раз за те, що вона добре і тепло поставилася до мене в ці дні. Нарешті я отримав свій кешбек, тому я дуже щасливий і схвильований. Сподіваюся незабаром купити знову та сподіваюся, що подібних випадків більше не станеться.
Привіт, Ксакеліна.
Щиро дякуємо, що написали про свій досвід використання LetyShops ❤
Сподіваємося, що все пройде добре і подібні випадки більше не повторяться.
З повагою
Команда LetyShops