Чудовий робочий сервіс. Вигідний кешбек. Виведення грошей миттєве. Дякую!
Доброго дня!
Завжди будь ласка, Світлано! Здорово, що ви задоволені сервісом <3
З повагою,
команда LetyShops
Все працює чудово! Якщо виникають проблеми, то вони вирішуються без проблем) усі втрачені кешбеки знайшлися! Всім рекомендую!
Привіт!
Завжди раді подбати :)
Дякую, що ви з нами!
З повагою,
команда LetyShops
За годину гроші надійшли на номер мтс.
Все дуже швидко, навіть у святкові дні!
Перша покупка, яку я зробив, пройшла дуже погано, вони не дали мені кешбек, який вони повинні були мені надати, і будьте обережні, майте на увазі, що якщо вони згадують, що вони дають вам 10% на звичайний обліковий запис або 30% на преміум-акаунт, це неправда, насправді вони дають вам лише 0,30%, тобто менше 1% кешбеку, згідно з тим, що мені сказав оператор, який мені допомагав, її звуть Влада, з мого боку Я хочу, щоб ви взяли це до уваги, тому що зі свого боку я не планую більше ним користуватися, мені справді шкода, оскільки я чув чудові відгуки про LetyShops, але з досвіду я не бачив нічого хорошого.
Привіт, Альберто.
Шкода, що ви маєте погану думку про нас через непорозуміння щодо умов.
Преміум-акаунт не пропонує кешбек 30% від суми кожного замовлення, але підвищує базову ставку на 30%. Ми не намагаємося нікого обдурити, і ми надаємо кешбек, який обіцяємо. Якщо у вас є пропозиції щодо того, як ми можемо змінити опис преміум-облікового запису, щоб уникнути подальших непорозумінь, ми будемо раді їх розглянути.
З повагою
Команда LetyShops
Дякуємо великому наполегливості, уважності та терпінню менеджерів служби підтримки та їхній керівникові Марії Пудової!
Доброго дня!
Михайле, дякую за зворотний зв'язок. Завжди намагаємося розібратися в ситуації та допомогти :)
З повагою,
команда LetyShops