Це чудово та висока ставка повернення грошей. Миттєве виведення на банківський рахунок протягом 30 хвилин. Я дуже радий користуватися цією програмою. дякую
Привіт :)
Ми дуже вдячні за ваші теплі слова.
Дякуємо, що поділилися своїм відгуком із нами та спільнотою.
Я люблю Letyshops, це дуже хороший додаток для покупок, 100% підтверджено
Привіт.
Дуже дякую, що залишили свій коментар ❤
Ми раді, що вам подобається робити покупки з нами.
Виведення грошей миттєве, протягом 30 хвилин... користуюся цим LetyShops кешбеком давно... все добре і оперативно...бувають не великі косяки, але вирішують швидко...можу рекомендувати
Шахрайство! Вони не стягують кешбек від Allegro, і дивно, що це відбувається на дорожчих продуктах або коли кешбек був у 10 разів. Єдиною відповіддю було те, що Allegro не визнає їхню скаргу (з мого боку, все завжди робилося за правилами і кожного разу однаково). Час від часу, після довгої розмови та пояснення своїх аргументів, підкріплених скріншотами, рахунками, квитанціями, вони дадуть бонус у смішній сумі, дещиця від того, що треба вирахувати з кешбеку!
Доброго ранку!
Нам дуже прикро чути про цю ситуацію. Магазин Allegro не розглядає претензії щодо втраченого кешбеку, тому ми не можемо зв’язатися з нашими партнерами, щоб визначити причину. Також хочемо звернути увагу, що сума замовлення або сума кешбеку не впливає на розрахунок коштів. Здійснюючи наступну покупку, рекомендуємо перевірити, чи дотримуєтесь ви умов магазину. Сподіваємося, що труднощів більше не виникне.
Команда LetyShops
Доброго дня! Відмінний сервіс та додаток. І чому я раніше не знала про Вас?!) Дякую, що ви є!
Доброго дня!
Головне, що ви вже з нами:)
Вигідних покупок!
Відмінний сервіс! Всі замовлення знаходяться та зараховуються! Класно все працює! Дякую!
Доброго дня!
Дякуємо за високу оцінку! ❤
Дуже подобається сервіс, майже кожен день перевіряю підвищений кешбек і постійно щось купую)) перед будь-якою інтернет-покупкою перевіряю, чи є кешбек в даному магазині або на товар. Особливо радує служба підтримки, дуже швидко відповідають))
Доброго дня!
Дякую за те, що знайшли час написати відгук!
Кожен співробітник LetyShops щасливий, що ви задоволені сервісом.
Це чудовий додаток для повернення грошей... чудово
Привіт!
Ми раді бачити Вас серед наших клієнтів :)
Успіхів вам! Все просто чудово! З Вами приємно працювати! Удачі !!!
Доброго дня!
Дмитро, раді нашій дружбі <3