При попытке вывести средства на новую карту (нажал на иконку с карандашиком и ввел новую карту) - деньги перевелись на старую карту. Когда пришло письмо: https://prnt.sc/1dwqkz5 о том, что получили заявку на вывод средств и если что-то не так - то кликнуть на "Сообщи нам". Я же сразу написал, что отправились на старую карту, но поддержка среагировала уже после того, как заявка обработалась: https://prnt.sc/1dwqtiw Ребята, у вас критикал баг и вы с этим ничего не сделали, а сейчас пожимаете плечами, что уже ничего с этим нельзя поделать...
Добрый день!
Денис, заявка обработалась молниеносно, так как на указанные реквизиты уже осуществлялся вывод средств. Мы проверили возможность редактирования номера карты. Все работает нормально: при вводе новые реквизиты сохраняются и отображаются в соответствующем поле.
Дуже зручний сервіс, давно користуюся, тільки один раз виникла проблема з кешбеком і з вини магазину, але служба підтримки вирішила питання. Одного разу забула зайти на сайт і розмістила замовлення в магазині, думала вже скасовувати і перезамовляти, але розширення все-таки зафіксувало покупку. Велике спасибі самому сервісу та його службі підтримки, яка завжди працює швидко та дає розгорнуті відповіді!
Відмінний сервіс допомагає трохи економити на покупках. Лояльні до клієнтів - всі спірні питання завжди вирішуються на мою користь :) Хотілося б більше товарів у розділі кешбеку за чеки!
Доброго дня, Вікторіє!
Дякую за відгук.
Список магазинів та товарів у розділі "Кешбек за чеком" часто змінюються. Впевнені, ви знайдете собі щось цікаве :)
Я вважаю, що в наш час не розраховувати кешбек з мобільного додатка безглуздо, оскільки багато людей роблять все по телефону.
Привіт!
Мобільний додаток не працює з додатками всіх магазинів-партнерів, тому кешбек може не відображатися. Умови завжди публікуються на сторінці переходу магазину.
Команда LetyShops
Дякую, мій кешбек зарахований, це зайняло трохи більше часу, але, нарешті, я отримала весь свій кешбек на свій рахунок.. я з вами
Доброго дня!
Ольга, раді, що ви з нами! :)
Відмінний сервіс! Класний додаток! Дуже дякую всій вашій дружній команді. Рекомендую!
Доброго дня!
Юлія, раді, що ви з нами!
Дякую LetyShops! Кешбек виводиться швидко і без проблем.
Людмило, добрий день!
Дякуємо за високу оцінку ❤
Було б чудово, я вибрав магазин lety. Ти був спочатку. Я скористався вашою можливістю. Дякую letyshop.
Дякуємо за Ваш сервіс! Гроші перевели за 30 хвилин! Користуватимуся і далі і друзям порекомендую!
Доброго дня!
Завжди будь ласка :)
Дякую, що ви з нами!