Кешбек з чека не зарахувався, я написала до «Допомога». Відповіла Олена Олексійчук, ввічливо та швидко вирішила моє запитання. Кешбек зарахували на третій день, а він великий. Дякую, бажаю сервісу процвітання. Користуюсь уже багато років, усі питання вирішували без проблем.
Доброго дня!
Дякую за ваш відгук. Подяку Лені вже передали.
Завжди раді допомогти:)
Цей додаток надзвичайно дивовижний і такий надійний. Мій досвід був гладким, і транзакції проходять легко та швидко. Не очікував, що це буде так щиро. Сподобалось.
Привіт.
Ми дуже вдячні за ваші теплі слова. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком із нами та спільнотою.
Вогонь! Найкращий додаток для отримання кешбеку за замовлення. Велике дякую letyshops
Доброго дня.
Раді, що вам подобається наш сервіс ❤
Першого разу я використав його, тому що інші рази я ніколи не пам’ятав, щоб використовувати його, і це було чудово. Коли я підтвердив, що моє замовлення Shein надійшло, через кілька днів я зміг переказати кешбек, і це було негайно! Супер щасливий! Я буду використовувати його ще незліченну кількість разів! Єдине, що я хотів би, щоб вони додали більше магазинів!
Привіт!
Щиро дякуємо, що поділилися своїм досвідом покупок із LetyShops. Ми дуже вдячні, що ви з нами ❤
Ми врахуємо ваші пропозиції ;)
Дуже зручна програма для отримання кешбеку та додаткової економії під час покупок улюблених товарів різних брендів, представлених у цій програмі! Хто не любить додаткові знижки? Ця програма робить саме це, а потім ви можете обміняти їх на свій банківський рахунок. Чудово правильно!
Привіт.
Дякуємо за чудовий відгук! Ми наполегливо працюємо, щоб виправдати такі очікування, як ваші :)