Перший досвід користування додатком вважаю ефективним і вигідним. Думаю, я повторю себе в майбутньому.
Зізнаюся, писала не сподіваючись на якийсь результат. Була приємно вражена, навіть просто за увагу до проблеми. А швидкий результат на мою користь просто потряс. Дуже дякую за вашу допомогу. Усіх вам благ.
Доброго дня!
Дякую за відгук :)
Завжди раді подбати про наших користувачів.
Мені дуже подобається як працює команда Lety. На всі запитання даються чіткі відповіді.
Користуюся сервісом кілька років і дуже задоволена. Тільки подала заявку і майже миттєво гроші зараховані на карту.
Доброго дня!
Дякую, Тетяно, за відгук та високу оцінку :)
Намагаємося, щоб користувачі якнайшвидше відчули вигоду покупок із сервісом.
Дякуємо всім працівникам сервісу за їх чуйність, терпіння та доброзичливість
Привіт :)
Дякую, що ви з нами!
дуже швидке виведення коштів на карту, буквально протягом 30 хв! в мегабонусі я так і не дочекалася підтвердження і ще потім рахунок обнулився...
Три роки користуюсь кешбек сервісом LetyShops. Велика кількість інтернет-магазинів. Будь-який товар можна купити з кешбеком. Сайт LetyShops зручний. Легко користуватися ним. Також зручно мобільний додаток. Я переважно користуюся АліЕкспрес. Замовляєш товар. І коли його отримуєш. Отримуєш кешбек. Зараз ще є нова функція Кешбек за чеком. Це вже купуєш товар у магазині. І отримуєш кешбек. Список товарів постійно змінюється. Дуже зручно. Отримані гроші можна вивести не лише на банківську картку, а й поповнити баланс телефону. Дуже зручно. На сайті є технічна підтримка. Один раз у мене була проблема. Звернулась до LetyShops і її швидко вирішили. Мені подобається LetyShops.
Доброго дня!
Дякуємо за такий розгорнутий та гарний відгук!
Цінуємо нашу дружбу :)
Олексійчук – топ! Швидке вирішення проблеми, жодного головного болю. До додатку та його підтримки підійшли ґрунтовно та якісно.
Доброго дня!
Раді, що ви залишились задоволені нашим сервісом.
Вже передали ваш відгук Лені ❤
Дуже серйозний сайт і ідеальне післяпродажне обслуговування. рекомендую.
❤❤❤
Все дуже швидко та оперативно! дякую!!!