Гарний сервіс, кешбек приходить практично миттєво, служба підтримки теж на висоті.
Доброго дня!
Дякую за відгук.
Раді, що ви робите покупки разом з LetyShops :)
Зробив замовлення на значну суму (65тис), вирішив подарунок дружині купити. Був підвищений кешбек у 3900р. Зробив замовлення, перейшовши із сайту летішопс, на кожному етапі зберігав скріншоти про те, що кешбек активний. Замовлення привезли наступного дня. Однак через 5 днів кешбек навіть не з'явився в очікуванні в особистому кабінеті. Підтримка каже, що я нібито за 6 хвилин до замовлення перейшов з іншого сайту (якісь промокоди) і потім тільки зробив замовлення, проте технічно цього зробити неможливо, оскільки для активації кешбеку потрібен перехід тільки з сайту летішопс і одночасно з 2 сайтів перейти не можна (кешбек не буде автивований в такому випадку). Підтримка юліт, кинули 500 рублів замість 3900 і говорять щось про те, що мій кешбек перехопили. Намагаються обдурити нахабно, і зробити мене винним. Дослівно зі слів підтримки: "наше розширення не може запропонувати вам зробити перехід з іншого сайту, тільки з нашого звичайно ж. Ніхто не сперечається, що ви робили перехід з нашого сайту, але і не з нашого теж робили. На жаль, у цьому бою перемогло не наше партнерське посилання." - Тільки ще раз-повторю, одночасно неможливо перейти з лівого посилання і активувати кешбек, тк він активується ТІЛЬКИ при переході з сайту летішопс. За підсумками кажуть, що я дурень і ми нічого не робитимемо, кинули на гроші і мене винним зробили. Якби знав, взагалі в іншому магазині замовив би і там хоч бонусами б і то вчетверо більше дали б. Нікому не раджу даний сервіс, збіговисько брехунів і ошуканців, бажання вирішити питання немає ніякого, просто кинули на гроші!
Доброго дня!
Сервіс не створений для обману своїх користувачів. Працюємо чесно та прозоро. За 3 роки співпраці намагалися не підбивати вас.
Ознайомились із зверненням.
Ми дійсно не отримали винагороду за вашу покупку від партнерів, оскільки посилання, яке формується при переході в магазин з LetyShops, було перезаписано сайтом з промокодами (він був відвіданий до замовлення), про що повідомив менеджер у зверненні. Зі свого боку намагалися підтримати бонус від компанії. Всю суму компенсувати не завжди є можливість.
Розуміємо, що ситуація неприємна та образлива. Повірте, засмучені не менше за вас. Сподіваємося, що рекомендації стануть корисними, будуть враховані під час оформлення майбутніх замовлень, і ситуація не повториться.
Останнім часом не стали після активації та покупки в магазині (зокрема букінг.сом) відмовлятися замовлення. А потім щоб їх знайти пропонуються здійснити купу дій - взяти друкований документ, його завантажити і т.д. А потім шукають ще кварталом. Це дуже незручно та втомлює. Виправляйтеся держстату!
Привіт!
Згодні, Олексію. Кешбек повинен фіксуватися в системі автоматично. Так набагато краще:)
На жаль, іноді трапляються ситуації втрати. Причинами можуть бути порушення умов магазину/сервісу бронювання, тривале оформлення замовлення, робота сторонніх програм на пристрої тощо. Також не можемо не виключати помилку під час передачі даних.
Розуміємо, що створення заявки займає особистий час, але тільки так ми можемо отримати інформацію за втраченим замовленням, а також вирішити питання компенсації/зарахування, якщо це можливо.
Ну не знаю, як у деяких, але у мене з LetyShops все склалося добре ... тьху-тьху ...) І кешбек зараховували вчасно (правда збиралося довго) і вчора вивела перші 500 руб на карту. Дякую, приємно!
Доброго дня!
Раді, що можемо бути корисними :)
Вважаю, що це найкращий сайт, що працює з кешбеком. Зазначені завжди реальні відсотки, які зараховуються на рахунок. З виведенням грошей також немає проблем. Рекомендую.
Доброго дня!
Едуарде, дякую за таку оцінку! Ми справді намагаємося :)
Були проблеми по зарахуванню палаючого кешбеку, але після звернення, питання було вирішено. Дуже дякую! Кешбек нараховується швидко, вивести також не проблема, неодноразово вже виводила. Рекомендую
Доброго дня!
Завжди раді допомогти! Дякуємо за зворотній зв'язок :)
Користуюсь сервісом давно. Рекомендую. Іноді не зрозумілий принцип нарахування кешу у деяких магазинів (наприклад, Аліексперес). Але в іншому все супер. І щодо зворотного зв'язку, виведення коштів сервіс на висоті.
Доброго дня!
Олена, ставка кешбеку за замовлення AliExpress може становити 0.5%, 1.5%, 5%. Отримуємо інформацію від партнерів автоматично. Якщо будуть питання щодо кешбеку, завжди можете написати нам у службу турботи. Разом розберемося :)
Рідкісний ш ....... Мало того, що відсоток - 1-1,5, так ще й висновок від 500 руб. До того ж, немає яндекс грошей. Воще не зрозуміло, хто пише позитивні відгуки? витрачено близько 12к, кеш 104 рублі ганебних. Це все 100К витратити заради паршивих 500 рублів і очікування на місяць? більш паршивого кешу ще не бачив.
Доброго дня!
Кожен магазин-партнер має свій відсоток повернення коштів. Ми намагаємося зробити покупки користувачів вигіднішими і принести користь. Часто пропонуємо кешбек, що горить, збільшуючи відсотки в кілька разів. Знайти вигідні пропозиції також можна у розділі "Пошук товару з кешбеком".
Так, мінімальна сума для виведення становить 500 рублів. Комісію за переведення беремо на себе.
Сподіваємось на продовження співпраці з вами. Попереду багато цікавих акцій.
Сьогодні вивела перші 500р, все вийшло. Користуватимуся ще сервісом.
Доброго дня!
Здорово:) Вітаємо!
Бажаємо чудових покупок!