Я дуже щасливий. Він дуже простий у використанні, у них є велика кількість магазинів і вони пропонують багато акцій, що підвищують кешбек, коли ви робите покупки в різних магазинах. У мене ніколи не було проблем із отриманням кешбеку або зняттям грошей, хоча я багато роблю покупки онлайн. У мене також не було жодних проблем із додатком, і я використовую його більше року.
Привіт!
Щиро дякуємо за коментар до нашої роботи. Ми цінуємо, що ви з нами ❤
Надійний сервіс, легкий в користуванні не потребує додаткових зусиль. Кошти нараховуються стабільно. До того ж в нього інтегровані такі функції як слідкування за ціною, пропозиція магазинів з аналогічним товаром де є кешбек.
Доброго дня!
Віталію, дякуємо за високу оцінку :)
Краще немає сервісу! Разом із ним уже три роки. За цей час повернув уже 30 000 рублів. Все чітко та у справі, всі питання завжди вирішують на користь клієнта! Однозначно рекомендую.
Доброго дня!
Раді, що ви з нами! :)
Заробляю з LetyShops як 3 роки, завжди все чітко. Єдине, до чого потрібно звикнути, це не забувати заходити на сайт покупок через додаток LetyShops.
Доброго дня!
Можемо порадити встановити наше розширення для браузера. Воно нагадає про можливість отримати кешбек :)
Доброго часу доби, друзі та читачі! Сьогодні хочу поділитися з Вами своєю думкою, яка склалася за час користування кешбек-сервісом Letyshops. Гроші виводять, хоч і не швидко, але виводять! не обманюють! Дуже зручний сервіс !!! раджу всім попробувати!
Доброго дня!
Дякую, що поділилися відгуком:) Вигідних покупок!
Мені щойно вдалося отримати свій перший кешбек :) ще чекають у черзі! Якщо так піде й надалі, я отримаю більше від кешбеку, ніж від депозитів. Я не очікував, що це так просто. Здійснюючи щоденні покупки в Інтернеті, ви можете заощадити копійки на кожній копійці.
Доброго ранку!
Дякую за теплі слова.
Ми раді, що ти з нами :)
Вирішили питання із зарахуванням кешбеку по якому магазин надіслав відмову, хоч я й видалив уже всю інформацію про оплату, крім доставки від транспортної компанії. Дякую!
Доброго дня, Станіславе!
Раді, що можемо бути корисними :)