З мого особистого досвіду, дуже хороше обслуговування, як тільки кешбек буде зараховано, повернення буде зроблено надзвичайно швидко, я обов’язково продовжу користуватися додатком,
Єдина погана річ — ми не знайшли це розширення раніше, відмінно для тих із нас, хто любить покупки в Інтернеті, це хороший спосіб заощадити. Я ЛЮБЛЮ ЦЕ.
Привіт.
Щиро дякуємо, що написали про свій досвід використання нашого сервісу. Ми це дуже цінуємо ❤
Повернення готівки після відкриття рахунку PayPal, здійснюється наступного дня після замовлення. Переписка в питанні (проблема з розрахунком) була дуже оперативною та швидкою. рекомендую.
Доброго ранку!
Дякуємо, що ви з нами :)
Кешбек прийшов швидко, молодці, працювати вміють. Успіхів Вам.
Доброго дня!
Дякую, Миколо. Раді, що ви з нами! :)
Кешбек пришёл очень быстро. И очень кстати, оплатила покупку. Спасибо, очень довольна работой сервиса.
Добрый день!
Всегда пожалуйста ❤
Спасибо, что покупаете с нами!
Я рекомендую letyshops, транзакції швидкі, безпечні та безпроблемні.
Доброго ранку!
Дякуємо, що ви з нами :)
Ставлю дві зірки, тому що letyshop бере кешбек, але тільки копійчаний. Вже давно при покупках на більші суми в магазинах з більшими відсотками кешбек дивним чином не нараховується, а після звіту не знаходять в системі, хоча штекер постійно горить зеленим + я дотримуюся всіх правил, встановлених сервісом. О магія! Виправте плагін або вашу чудову систему, бо я клянуся, що це викликає у мене нервовий зрив.
Доброго ранку!
Шкода, що у вас така думка про наш сервіс.
Кешбек розраховується на основі інформації від партнерів.
Сума покупки на це не впливає.
Що стосується плагіна, ми рекомендуємо очистити файли cookie та повторно встановити його.
Якщо подібна ситуація виникне знову, запишіть весь процес покупки та надішліть нам через розділ «Допомога».
Будемо раді допомогти :)
Хороший сервіс, виведення коштів прийшов у зазначений термін, дякую сервісу та розробникам