Швидко і оперативно йде оповіщення про палаючі знижки, інформація по статусу кешбеку завжди доступна і в пошті, і в особистій сторінці. З висновком коштів теж особливих проблем не виникало.
Наталя, добрий день!
Дякую, що поділилися досвідом співпраці з сервісом :)
Встановлюйте нашу мобільну програму або розширення для браузера . Ми завжди нагадаємо про можливість отримати кешбек.
Бажаємо приємних покупок!
Супер, тільки-но подала заявку на виведення грошей, обробили за годину, гроші надійшли на карту. Даним сервісом користуюся вже пів року і все влаштовує. Кешбек з АліЕкспрес приходить швидко протягом двох днів після підтвердження замовлення. Із чеків теж швидко повертаються. Користуватимуся далі.
дякую вам за оперативність! відправив заявку на виведення коштів вранці і вже ввечері отримав гроші на картку! велике спасибі!
Привіт :)
Завжди будь ласка! Намагаємось.
ВІДМІННИЙ СЕРВІС. ВИСНОВОК ЗАСОБІВ МИНУВСЯ ПРАКТИЧНО МИНУЛО. НАВІТЬ НЕ ЧЕКАВ. LetySops ПРОЦВІТАННЯ.
Доброго дня!
Ігор, дякую :)
Це працює як шарм, у мене не було жодних проблем, я зняв кошти, і протягом кількох годин вони були на моєму рахунку Paypal. Я в захваті від отриманого сервісу.
Привіт, Соня.
Дуже дякую за коментар. Ми раді, що можемо допомогти вам заощадити ❤
Всього найкращого!
Я отримав обіцяне повернення за короткий час, дійсно надійно та швидко
ПРИВІТ!
Дякуємо, що обираєте LetyShops для своїх покупок. ❤
Вже багато разів користувалася даним сервісом і користуватимуся! Не завжди кешбек великий, але дрібниці теж приємні і краще, ніж нічого.
Відмінний сервіс. Зробила заявку на виведення грошей, і вони практично миттєво прийшли на телефон. Не чекала.
Доброго дня!
Дякую, Галію, за відгук.
Намагаємося, щоб якнайшвидше користувачі могли відчути вигоду покупок із сервісом :)
Найкращий кешбек-сервіс, користуюся кілька років, неодноразово виводив кошти. Великий список магазинів, з якими працює кешбек. Найчастіше кешбек фіксується при правильному застосуванні, крім особливо хитрих магазинів, під якими можна знайти багато гнівних коментарів. Збирати мінімалку для виведення іноді доводиться довго, якщо покупки невеликі чи рідкісні, але жодного обману немає.
Доброго дня!
Андрію, дякую за такий відкритий і добрий коментар :) Здорово, що ви задоволені!
Віримо, що наша дружба триватиме ще не один рік;)
Мені швидко повернули гроші