Спочатку у мене виникли проблеми, оскільки я не отримав повідомлення про підтвердження, але вони допомогли мені вирішити це дуже швидко та повернули мені кошти приблизно через 3 години після того, як я подав запит.
Привіт, Сесілія.
Дуже дякую, що поділилися досвідом. Ми щасливі, що все виходить. Якщо у вас виникнуть запитання в майбутньому, не соромтеся написати нам ❤
Всього найкращого!
Кешбек реальний, але часто його потрібно вимагати, оскільки він не працює. Кожного разу, коли я вимагав це, вони давали його мені... але це дратує вимагати це, щось не так із розширенням.
Привіт, Айторе.
Дякуємо, що поділилися з нами своїм досвідом покупок.
Ми цілком розуміємо, оскільки ми також не отримуємо комісію, якщо кешбек не реєструється автоматично. Є багато факторів, які можуть вплинути на відшкодування. Наприклад, сторонні розширення, встановлені у браузері, або використання промо-кодів чи купонів. Якщо у вашому браузері є інші розширення, окрім LetyShops, рекомендуємо вимкнути їх для майбутніх покупок.
Якщо у вас виникли запитання, зв’яжіться з нами через розділ «Довідка». Ми ніколи не залишаємо користувачів без рішення та відповіді ❤
вітаю.
Отличный сервис. Пользуюсь уже более года. К сожалению, не все магазины поддерживаются, но тем не менее, кэшбек стабильно начисляется и выводится. Так же радуют частые акционые повышения кэшбека в популярных магазинах. Крайне рекомендую
Добрый день!
Георгий, спасибо за отзыв :)
Связались с вами по почте, чтобы узнать список магазинов, которые желаете видеть среди наших партнеров.
Хочу сказати дякую співробітнику Кирило Мельник (LetyShops). Дуже швидко мені допоміг у моїй проблемі. Взагалі сервіс дуже класний і вигідний, користуюся вже рік і користуватимуся ще більше і частіше
Доброго дня!
Дякую!
Кирило дуже цінний співробітник. Слова подяки вже передали. ;)
Давно пользуюсь программой, не все магазины возвращают кешбек, но те которые проверенные - работают исправно, деньги начисляются всрок, и на карту деньги выводятся в течении 5-10 минут.
Добрый день!
Спасибо за высокую оценку :)
В случае утери кэшбэка всегда готовы разобраться, обратившись к партнерам. Для решения вопроса нужно создать заявку в личном кабинете, в разделе "Мой кэшбэк", заполнив форму.
Доброго дня! Користуюсь програмою перший рік. Кешбек зараховувався з кожної покупки. При накопиченні певної суми подав заявку на виведення коштів і протягом десяти хвилин кошти були переведені на картку. Щоправда не очікував, що підтвердження та переказ коштів відбудеться у короткий термін. Молодці Letyshops. Дякую. Приємно мати із Вами справи. Рекомендую всім.
Доброго дня!
Валерію, дякую, що знайшли час поділитися відгуком :) Раді нести користь!
Сервис хороший, деньги выводил на карту несколько раз. Но,бывает, при переходе на сайт и совершении покупки кэшбэк не начисляется.
Добрый день!
Олег, кэшбэк может не зафиксироваться, если нарушался алгоритм совершения заказа (например, применялся промокод, товар был в корзине до перехода с сайта, на оформление ушло более 1 часа). Вы всегда можете подать заявку по утерянному кэшбэку в разделе "Мой кэшбэк". Мы всегда стараемся решить вопрос максимально лояльно :)