Пользуясь первый раз этим кешбек сервисом и скажу что все очень хорошо!! Рекомендую для тех кто умеет считать свои деньги!
Чудовий додаток. Я не знайшов такого додатка для повернення грошей.
Чудовий додаток, я знайшов його випадково, і він дуже зручний для таких, як я, хто робить багато онлайн-шопінгу. Кешбек не відбувається негайно, але перевіряється та затверджується. Дуже рекомендую!!
ПРИВІТ!
Дуже дякую за ваш відгук! Ми дуже раді знати, що покупки у нас приносять вам користь :)
Користуюся нещодавно. Претензій до нарахування кешбеку немає, отримав за всі замовлення, зроблені при переході з сервісу в магазини. Виведення грошей теж виробляють оперативно.
Доброго дня!
Дякую, що поділилися відгуком:) Вигідних покупок!
маю золотий рівень. Коли я почав користуватися сервісом Letyshops, все було добре. Але після того, як минуло трохи часу, почалися проблеми. Кешбеки почали пропадати. Але найцікавіше те, що покупки на маленькі суми не пропадали. Пропадають лише покупки на велику суму. Я відкриваю звернення за втратою кешбеку мені повертають 10-15% від загальної суми кешбеку, який я заробив. Це повторюється щоразу. Ще не було такого, що кешбеки на великі суми я отримував прямо без скарги. Вони просто шахраї сидять на Letyshops і крадуть гроші. Я украй не рекомендую сервіс Letyshops. Я впевнений, що цей мій коментар не схвалить і мій відгук не буде публікуватися. Тому цей відгук я опублікуватиму скрізь .
Доброго дня!
Сейран, розуміємо, що кешбек втрачати неприємно. Сервіс також зацікавлений у тому, щоб замовлення фіксувалося в особистому кабінеті користувача. Тільки в такому разі отримуємо комісію.
Причиною ненарахування кешбеку AliExpress може бути порушення умов магазину (застосування промокоду, додавання товару в кошик після переходу з рекламного ресурсу, індивідуальне коригування ціни продавцем). Також на передачу даних впливає тривалість оформлення замовлення та робота сторонніх розширень у браузері.
Завжди намагаємося підтримати користувачів бонусом у таких ситуаціях, але не можемо компенсувати кешбек на постійній основі.
Дуже оперативно! Удачі та гарного дня! Володимир.
Доброго дня!
Дякую, Володимире! І вам гарного дня! :)
Гарна платформа. Багато магазинів та відмінні % по кешбеку. Вивів свій кешбек за півгодини. Раджу.
Отличная работа!! Говорилось - до 3-х дней, а решилось за полчаса! Благодарю! Постоянно рекомендую Ваш сервис всем!
Добрый день!
Рады были удивить скоростью обработки заявки на вывод :)
Спасибо, что вы с нами!