З програмою Letyshops мене познайомив мій брат, він спробував декілька сервісів, але Lety він сказав за "сервісом та допомогою це найкращий сервіс". Я вже більш року користаюсь взаємовигідними купівлями, та мабуть так, згоден, рівень допомоги та бажання допомогти у Lety найвищий. Стикнулися з проблемами чи помилкою, Lety team поруч. Дякую, станом на тепер ви найкращі!)
Доброго дня :)
Щиро дякуємо! Нам дуже приємно отримувати такі слова. Раді, що ви обрали наш сервіс.
Дякую, відсотки нараховуються, виводяться!
гарна ідея, це справді гарна ініціатива, але, на жаль, серед варіантів, коли вони повертають вам гроші, є лише paypal (і інший, навіть менш використовуваний), який є не у всіх, наприклад, ні в мене, ні в когось у моїй родині... було б дуже добре, якби гроші повернулися автоматично або якби вони попросили поштову платіжну картку, куди можна було б повернути гроші :)
Доброго ранку!
Дякуємо за відгук. :) Ми записали його бажання.
Відмінний сайт для тих, хто любить економити. Часто підтримка допомагає вирішити питання на користь своїх клієнтів під час суперечок з магазинами. У мене так було неодноразово. Виведення грошей із сайту теж пройшло у мене без проблем. Часто на пошту приходять листи-підказки, в яких магазинах в даний день максимальні знижки (кешбеки). Дуже дякую адміністрації за корисний сервіс.
Доброго дня!
Дякую за приємні слова :)
Бажаємо ще більше вигідних покупок із LetyShops.
Спочатку прийшла в LetyShops на запрошення друга, навіть не знала, що такі сервіси існують, та й не вірила, що існує кешбек. Насправді була приємно здивована. Справді, все нараховується. Підтримка працює на 5 с+. Усі спірні питання завжди вирішувалися на мою користь! Гроші дуже швидко виводяться (близько години). Дякую LetyShops!
Доброго дня!
Ольга, дякую, що поділилися думкою ❤ Це дуже цінно для нас!
Щойно зареєструвався, зробив 2 покупки, і жодна з них не була відображена (хоча у мене був активований кешбек, все зі скріншотами про всяк випадок). Отже, хоча вони зараховують його мені після факту, виявляється, що якщо він не зараховується автоматично, він недійсний для вітального бонусу в 5 євро, і вони відхиляють його. І, звичайно, якщо ви не відповідаєте вимогам, той, хто надіслав вам посилання, також відхиляє 5 євро. Безлад.
Привіт.
Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Як і ви, ми також зацікавлені в кешбек кредитуванні. Тільки в цьому випадку ми отримуємо комісію від партнерів. Втрата кешбеку може статися через кілька факторів: порушення умов магазину, тривалий термін оплати (більше години), використання промокодів. Крім того, якщо у вашому браузері встановлено Adblock, рекомендуємо вимкнути його під час наступних покупок.
Ми бачимо, що у вас є відкрите питання №2610691 на цю тему. Наші співробітники Марія зроблять все можливе, щоб Вам допомогти.
Сердечний привіт.
Зателефонували з letyShops, запропонували купити товар за ціною виробника, тому що кешбек не витрачав і він нібито переповнився. Перевірив, що він коштує в 2 рази дорожче. їх не видалять...
Доброго дня, Павле!
Ми не продаємо товари, а також не дзвонимо нашим користувачам. Всю інформацію надсилаємо на пошту, яка прив'язана до облікового запису в LetyShops.
Наш сервіс виплачує частину коштів назад за покупки онлайн у магазинах , з якими ми співпрацюємо. На жаль, ви потрапили на шахраїв. Купуйте тільки на перевірених ресурсах.
Замовлення фіксуються через раз, висновок для Білорусі лише два способи, причому найнезручніші! Тому буде висновок звідси перший та останній!
Доброго дня, Артеме!
Ми завжди готові розібратися в причинах втрати кешбеку, звернувшись до партнерів. Для цього потрібно подати заявку в особистому кабінеті у розділі "Мій кешбек".
Поки що доступні лише такі способи виведення для Білорусі . Працюємо лише з цими платіжними системами.
Якщо умови зміняться, обов'язково дамо знати користувачам. Залишайтесь з нами :)