Я впевнений, що це єдиний додаток, який найкращий у процесі повернення грошей. Сподобалось. Єдине, що мені не подобається, це процес хронометражу. Не можу чекати 2-3 місяці на кешбек. Загалом знімаю капелюха перед творчістю.
Привіт.
Дуже дякую за ваш відгук :)
Ми розуміємо вашу думку. Буде чудово отримати кешбек швидше, але у кожного магазину-партнера є свій період передачі даних. Інформацію про терміни очікування ми публікуємо на сторінці магазину.
Незручно, що виведення коштів для мешканців Узбекистану лише через вебмані та пайпел, а не на карту. Також незручно якщо якісь магазини не підтверджують, але покупку здійснив, кешбек не нараховується і треба писати на підтримку, з-за якихось копійок звертатися і доводити як то і не хочеться(((( Тому 3 зірки. Відпадає необхідність через літішопс і заходити за часом(І).
Доброго дня!
Олена, зафіксували ваше побажання щодо додавання способу виведення.
Сервіс теж зацікавлений у тому, щоб усі покупки фіксувалися та кешбек зараховувався на баланс користувачів. Лише у такому разі отримуємо комісію від партнерів. Завжди готові розібратися та допомогти, якщо щось іде не так.
Наше розширення для браузера завжди нагадає про можливість отримати кешбек :)
Хороший сервіс, інших не пробував, тому що все влаштовує, частіше підвищений треба робити-а так дуже маленький%
Доброго дня!
Дякую за відгук :) Намагаємося для вас! Кешбек, що горить, можна також знайти в розділі "Пошук товару з кешбеком".
Все гаразд. Підтримка дуже швидка та хороша. Були великі складнощі з кешбеком, але вся проблема опинилася в розширенні та в моїй неуважності. Дуже не зручно те, щоб вивести гроші, потрібно на цих дрібних кешбеках зібрати суму в 500р. Мені здається що я не назбираю стільки... Поки що оцінка 4.
Доброго дня!
Вікторе, дякую, що поділилися відгуком :)
Накопичити необхідну суму для виведення швидше допоможуть кешбек, що горить, програма " Запроси друга " і " Кешбек без покупок ".
Замовив кілька товарів з купоном на алі, все ок, кешбек зарахувався. Замовив дрон за 250 $ з підвищеним кешбеком, немає кешбеку, відкрив заявку, в результаті типу шкодуємо ось вам 1,5% кешбек із засобів компанії... і типу "AliExpress кешбек не нараховується, якщо використаний промокод." Та все нараховується, просто знову дурять!
Доброго дня!
Всі умови магазину опубліковані на сторінці під час переходу.
Застосування промокодів може спричинити ненарахування кешбеку. За такі покупки не отримуємо комісію від партнерів.
Вывел только что первый раз кэшбэк. К моему удивлению, деньги перевели на карту в течение 10-15 минут. Спасибо :_)
Добрый день!
Всегда пожалуйста, Андрей :)
Спасибо, что вы с нами!
Дуже поганий перший досвід, я здійснив покупку через LetyShops на суму 249,90 євро з кешбеком 5%, зробивши все правильно, і перше, що сталося, це те, що покупка не була зареєстрована, тому я відкрив інцидент із рахунком-фактурою та знімком екрана активного LetyShops у веб-переглядачі, і моє здивування полягало в тому, що вони прийняли кешбек, але внесли лише 4 євро, що мало бути 12 євро. Я дуже сумніваюся, що буду використовувати цю платформу знову, і я рекомендую не використовувати її, оскільки вона погано керується.
Привіт.
Нам прикро, що сталася така ситуація, і ми це розуміємо, тому що ми теж залишилися без зарплати.
Магазин відмовив нам у поверненні коштів за замовлення, оскільки комісія була сплачена іншому джерелу. Це означає, що під час покупки був перезапис і якийсь сервіс забрав собі цей кешбек. З нашого досвіду для цього є кілька варіантів: використання іншого сервісу кешбеку перед покупкою, перехід на рекламний банер або використання інших вкладок під час оформлення замовлення.
Ми зарахували частину кешбеку на ваш баланс, щоб підтримати вас у цій ситуації. Сподіваємося, що подібні ситуації більше ніколи не повторяться.
Всього найкращого!