Вивів перші гроші. Прийшли упродовж 20 хвилин. Додатком задоволений, сподіваюся на продовження співпраці. ДЯКУЄМО!!!
Користуюсь сервісом близько 2 років, за весь час не було практично жодних проблем, якщо навіть магазин, зокрема АліЕкспрес, не нараховував мені кешбек, LetyShops завжди мені з цим допомагав, і з виведенням грошей теж ніяких труднощів, загалом особисто Я дуже задоволений, дякую їм велике!
Доброго дня.
Михайле, дякую, що ви з нами :)
Раді нести користь.
Коплю кешбек і все ще сподіваюся, що для Білорусі з'являється можливість одразу виведення на карту. Так як поповнення балансу телефону і тим більше вебманей зовсім невигідний варіант, до того ж ще й незручно. А так, в цілому, сервіс зручний, тішить, що є великий вибір сайтів з кешбеком та добрими відсотками.
Доброго дня!
Дякую за зворотний зв'язок. Ми прагнемо стати кращими та зручнішими для наших користувачів. Зафіксували ваше побажання :)
Сподіваємось, що у майбутньому з'явиться можливість виведення на банківську картку для Білорусі.
Хороший сервіс, але забуваю про нього((( куплю онлайн, потім згадаю. Сама винна...
Доброго дня.
Не забувайте про нас, Наталя :)
Щоразу десь плаче один співробітник LetyShops через це ❤
Додатком користуюся нещодавно, але зараховують не все, дуже довго обробляється
Сергію, добрий день.
На обробку інформації партнерами потрібен час. Після цього кешбек надходить на баланс.
Терміни очікування зарахування знайдете на сторінці при переході до магазину :)
Супер сервіс! Все чітко та зручно! Дякую вам за роботу та допомогу у вирішенні невеликих технічних проблем! Рекомендуємо всім!
Доброго дня!
Завжди будь ласка :) Було приємно подбати про вас.
Пробував різні послуги, і в результаті зупинився на LetyShops. Я з ним уже 3 роки і не шкодую. Рекомендую всім.
Доброго дня!
Аркадій, дякую, що поділилися відгуком! Раді, що ви з нами! :)
Класний додаток. На жаль, у Молдові не можна вивести кешбек, але в Росії без проблем. Дякую
Доброго дня!
Аліна, дякую за високу оцінку :)
Для користувачів з Молдови доступне виведення коштів на PayPal та Webmoney.