Корисна програма, рекомендую всім! Відмінна робота, кешбек прийшов на мапу буквально за 10 хвилин.
Доброго дня!
Раді, що можемо бути корисними :)
Letyshops працює дуже добре, і їхня підтримка клієнтів на найвищому рівні. Здоров'я вам, хлопці!
Привіт.
Ми дуже вдячні за ваші теплі слова. Дякуємо, що поділилися своїм відгуком із нами та спільнотою ❤
Все чудово працює, кешбек прийшов на карту протягом 3 днів. Але одне зауваження, чому у листах Ви спілкуєтеся на "ТИ")
Доброго дня!
Дякую за зворотний зв'язок.
Ми прагнемо бути ближчими до користувача. Звертаючись на "ти", намагаємося зруйнувати рамки, зробивши спілкування простим і невимушеним.
У жодному разі не хочемо вас якось образити чи зачепити. Вважаємо, що такий спосіб дозволить зруйнувати стереотипи і дозволить нам бути з користувачами на одній хвилі :)
Хлопці Ви Молодці Дякую
Юрію, добрий день!
Раді намагатися для вас <3
Хороший додаток. Я заробив на ньому стільки грошей, мені воно справді подобається
Дуже гарний додаток, завдяки якому з часом можна зібрати досить непогану суму, яку можна використовувати як завгодно :))
Якби не мінімальна сума виведення на карту, поставив би 5. А так, начебто все чітко!
Доброго дня.
Дякую за відгук :)
Мінімальна сума виведення у сервісі пов'язана з тим, що комісію за переказ платежу беремо на себе. Сума 500 руб. дасть відчути весь зиск покупок онлайн з LetyShops.