do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Надежда
01.03.2018

Jestem bardzo zadowolona, wszystko zaksięgowane na czas, zamówienie wykonałem i opłaciłem, po 5 minutach zwrot gotówki jest zaksięgowany. Właśnie potwierdziłem, że otrzymałem zamówienie, cashback jest natychmiast zaksięgowany, wypłata pieniędzy również jest szybka. Jedyne, czego naprawdę nie lubię, to kwota, którą można wziąć, jest bardzo duża, trzeba długo czekać, aż zostanie wpisane 500 rubli. zwrot gotówki. Zrobiłbym wypłatę pieniędzy, zaczynając od 200 rubli, byłbym bardzo wdzięczny i myślę, że nie jestem sam!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Роман
28.02.2018

Straszna obsługa, małe rzeczy przychodzą za każdym razem. Większe zamówienia nie są kredytowane. Zamówiłem 10 000 rubli. elektronika z premią. Cashback 90 rubli. Jest tylko jeden śmiech. Nie polecam.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękujemy za twoją opinię. Koszt zamówienia w żaden sposób nie wpływa na ustalenie cashbacku. Jeśli zwrot gotówki za Twoje zamówienia nie jest rejestrowany, najprawdopodobniej popełniono błąd podczas składania zamówienia lub przyczyna nadal tkwi w urządzeniu, z którego składane są zamówienia. Abyśmy mogli zrozumieć powód braku naliczenia i pomocy, utworzyliśmy odwołanie z Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.

Czekamy na Twoją odpowiedź. Miłego dnia!

Wszystkiego najlepszego,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Людмила Сотникова
28.02.2018

BARDZO ZADOWOLONY !!! UPEWNIJ SIĘ, ŻE ZAWSZE BYŁA ŻÓŁTA IKONA, CZASEM JEST ODŁĄCZONA !!! WIĘC OBSERWUJ ZANIM ZAPŁACISZ KOSZYK I OTRZYMASZ WSZYSTKO !!!

Катя
28.02.2018

Dobry dzień! Mój cashback był wskazany do 9% do 28.02 (włącznie). Dokonałem płatności dzisiaj, ale cashback wyliczył tylko 3% ((((((((((((()

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Katerino!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety w tej chwili kod lety nie jest ważny.

Zachwycamy naszych użytkowników okresowymi promocjami, świetnymi ofertami, kodami lety.

Aby nie przegapić wszystkich interesujących ofert - śledź nasze listy, grupy w sieciach społecznościowych, odwiedź stronę.

8 marca zbliża się wielkimi krokami, jesteśmy pewni, że będziemy mogli Was zadowolić.

Proszę wybaczyć tę niedogodność.

Jeśli masz jakieś pytania lub życzenia dotyczące pracy serwisu, koniecznie napisz.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Андрей
28.02.2018

Nie otrzymałem zwrotu gotówki od roku. Co miesiąc robię zakupy za duże sumy. Jestem bardzo rozczarowany obsługą. Proszę podejmij działanie.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Andrzeju!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo ważne jest dla nas, aby każde Twoje zamówienie zostało pomyślnie zarejestrowane na Twoim koncie osobistym. Dlatego każdego dnia pracujemy nad udoskonaleniem naszego serwisu i składamy wiele zamówień testowych w różnych sklepach. Na podstawie przeprowadzonych testów dokonujemy korekty zasad dokonywania zakupów z cashbackiem.

Stosując się do naszych zasad i zaleceń, możesz zminimalizować ryzyko utraty cashbacku.

Aby zrozumieć przyczynę nienaliczania cashbacku za Twoje zamówienia, utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.

Poczekamy na opinie i dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać problem na Twoją korzyść. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Тимур
27.02.2018
Ostatnio problemem jest uzyskanie cashbacku. Zespół Letishops decyduje o wszystkim, problem nie leży po ich stronie, ale Ali coraz bardziej temu zapobiega. Myślę, że w przyszłości cashback całkowicie zniknie. Po prostu wciągną wszystkich do swojej aplikacji. Teraz nawet cały koszt nie jest wliczony w kalkulację, nie jest wliczony koszt dostawy (co jest logiczne, ale wcześniej tak nie było). Cóż, jest wiele chińskich sklepów i trzeba porównać cenę i korzyści.
Роман
27.02.2018

Problemy z obliczaniem cashbacku z aliexpress są ostatnio bardzo częste. Sądząc po komentarzach, nie jestem jedyny. Kontaktując się z pomocą, są za to mile widziani, dzięki. Myślę, że problem leży po ich stronie. Korzystam z serwisu od dawna, jeśli nie te awarie to wszystko jest w porządku.

Алексей
27.02.2018

Już nie raz muszę przypominać, że zakupy dokonywane były przez ten wątpliwy „moim zdaniem” (czysto mój IMHO) sklep. Istnieje fakt zakupów, nie znajduje to odzwierciedlenia na koncie osobistym. Czy warto dalej być na tym zasobie... Bardzo źle.. nie będziesz mi przypominał, -o sklepie Leti

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Aleksiej!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety, wiele różnych czynników może wpływać na naliczanie cashbacku. Najczęściej powodem, dla którego cashback może nie być wyświetlany, jest nieprzestrzeganie zasad, funkcje sklepu. Czasami przyczyną utraty jest urządzenie, z którego składane jest zamówienie. Ponieważ na ustalenie zwrotu gotówki mogą mieć wpływ rozszerzenia przeglądarki stron trzecich, niektóre funkcje programów antywirusowych, a nawet wirusy komputerowe.

Te czynniki są od nas naprawdę niezależne. Możemy tylko ostrzegać naszych użytkowników i udzielać porad. Dokładnie to zrobiliśmy w regulaminie zakupów z cashbackiem.

Z naszej strony zawsze staramy się znaleźć przyczyny utraty cashbacku, aby w przyszłości wszystkie cashbacki były pomyślnie rejestrowane automatycznie.

Z Twojego konta utworzyliśmy odwołanie do naszego serwisu opiekuńczego w celu ustalenia przyczyny utraty cashbacku i rozwiązania problemu.

Mamy szczerą nadzieję, że każde zamówienie, które złożysz, będzie automatycznie rejestrowane w przyszłości.

Jeśli masz jakiekolwiek trudności lub pytania - skontaktuj się z nami, jesteśmy bardzo przyjaźni i zawsze chętnie służymy pomocą :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Анатолий Захаров
27.02.2018
Bardzo często mam problemy z obliczeniem cache, ale muszę napisać, żeby to udowodnić, ale co chcę powiedzieć swoją opinią, nadal jestem wdzięczny zespołowi Letishops za ich pracę i bez względu na to, jak zaprowadzą sprawę do jego logiczny wniosek, wszystkie skrzynki w końcu to rozumiem! I dlatego chcę podziękować całemu zespołowi za ich pracę, za cierpliwość i szacunek dla wszystkich, którzy robią zakupy za pośrednictwem tej strony, dziękuję wam!
Дмитрий
26.02.2018

Dobra pora dnia! Bardzo dziękuję za twoją pracę. Czytając poniższe komentarze, widzę więcej negatywności niż miłych słów. Ale gdyby cię tam nie było, gratisy nie miałyby formy zwrotu gotówki. Tak naprawdę pieniądze dostajemy z powietrza, płacenie za towar na aliexpress jest dziesięciokrotnie tańsze niż w pobliskim sklepie. Kupiłem to za pensa, a oni zwrócili ci procent. Muszę ci podziękować, że w ogóle takie usługi istnieją, działają, starają się zadowolić wszystkich, odpowiadają na wszystkie negatywności. Osobiście otrzymywałem cashback za każde zamówienie i nie zauważyłem żadnych problemów. Nawet gdy chciałem wypłacić środki na swój telefon, pomyliłem się z jednym numerem i od razu poprosiłem o pomoc. Nie musiałem długo czekać, właśnie anulowałem ostatnią akcję wypłaty, a pieniądze nie przepadły.

A teraz mam pytanie. Jak mogę zapłacić za zamówienia na aliexpress bezpośrednio ze zgromadzonego cashbacku, bez przelewania go na kartę lub w inne miejsce? Dziękuję Ci.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Dmitry!

Dziękujemy za opinie i dobre słowa) Nie ma możliwości wydawania środków z salda w LetyShops bezpośrednio na zakupy w sklepach. Po zgromadzeniu minimalnej kwoty wypłaty w wysokości 500 rubli możesz wypłacić cashback na kartę, telefon komórkowy, portfel elektroniczny i wydawać według własnego uznania.

Jeśli masz jakiekolwiek trudności lub pytania - skontaktuj się z nami, jesteśmy bardzo przyjaźni i zawsze chętnie służymy pomocą :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Константин Свирин
26.02.2018

Zamówiłem dwa razy i zamówienie nie pojawiło się na koncie osobistym, cashback nie został zaksięgowany. Przejdź do działu pomocy, zacząłem komunikować się z dziewczyną przez e-mail, która nie mogła mi w niczym pomóc, z wyjątkiem tego, że dwukrotnie odrzuciła możliwe opcje nie naliczania cashbacku.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Konstantynie!

Dziękujemy za twoją opinię. Zgodnie z danymi z Twojego konta, kierownik ds. opieki rozwiązał na Twoją korzyść kwestię braku naliczania cashbacku, a także wydał zalecenia, aby uniknąć utraty cashbacku w przyszłości.

Jeśli nadal są zamówienia, dla których cashback nie został zarejestrowany, koniecznie daj nam znać, postaramy się pomóc.

Dbanie o Ciebie,
Zespół LetyShops

sasha
26.02.2018

Wielkie podziękowania dla zespołu LetyShops. Złożyłem zamówienie na Alika, cashback nie został odzwierciedlony, pisałem w tych. wsparcia, szybko reagował i udzielał porad dotyczących zakupów, a także kredytowany cashback na Alike. Wielkie podziękowania również dla kierownika Sergeya Slobodyanyuka.

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.