do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Alexey Shmelev
05.03.2018

Działa co drugi raz, ja zawsze chodzę bezpośrednio przed zakupem przez serwis, wczoraj dokonałem zakupu o 1800 i nic nie przyszło... Mogę powiedzieć Ci godzinę zakupu i numer zamówienia.. ((

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Aleksiej!

Dziękujemy za twoją opinię. Zdarza się utrata cashbacku i takie sytuacje również są dla nas bardzo nieprzyjemne.

Aby zrozumieć przyczynę nienaliczania cashbacku za Twoje zamówienie, utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.

Będziemy wdzięczni za pomoc. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
www.anastasia.popova
04.03.2018
Używam go od roku i wszystko jest po prostu super. I był problem z zamówieniem Letuala - szybko zdecydowali i z pozytywnym wynikiem. Wielkie dzięki . Kocham Cie <3
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Александр Далекин
04.03.2018

Korzystam z tej usługi od kilku lat, podobało mi się wszystko, nawet jeśli % z czasem się zmniejszył, ale zawsze podobała mi się Support Service, odpowiadają szybko, grzecznie i zawsze rozwiązują wszelkie problemy, ALE od początku tego roku , toczy się jakaś gra z LettiShops, cashbacki nie są przyznawane z różnych stron, niezależnie od kwoty, wcześniej, rok temu, to nie było, no, może 1-2 przez pół roku, a nawet za rok, ale teraz jest stała, teraz jest początek marca i już 4 razy kontaktowałem się z obsługą w sprawie mojego zwrotu pieniędzy, już boję się zamówić coś przez tę usługę, wygląda na to, że nie jestem głupcem i wiem jak to zrobić co zrobić, aby aktywować cashback, ale nadal za 8 z 10 zamówień nie dostaję cashbacku, cokolwiek zrobię, prawdopodobnie zacznę od Tańczyć z tamburynem, jestem bardzo rozczarowany, w zeszłym roku była doskonała obsługa, ale w tym roku coraz bardziej spadają, fajnie, że cashback wciąż się zwraca, ale w takim samym tempie jak otwieram sprawy o nienaliczone cashback, czuję, że niedługo mnie odeślą i obwiniają za ten fakt to w sumie Jestem nowy. Najprawdopodobniej wypróbuję usługę cashbacku, ponieważ jestem naprawdę zmęczony drżeniem przy każdym zamówieniu, denerwowaniem się i martwieniem, czy zostaną zaksięgowane, czy nie!

LetyShops
19.02.2020

Witaj Aleksandrze!

Dziękuję za twój komentarz. Rozumiemy Cię w tej sytuacji, uwierz mi, naprawdę chcemy również, aby cashback od wszystkich zamówień był naprawiony bez trudności.

Nie martw się, proszę, w żaden sposób nie odmówimy Ci pomocy. Zawsze staramy się rozwiązywać problemy z maksymalnymi korzyściami dla wszystkich naszych użytkowników. Z naszej strony nasz zespół ciężko pracuje nad ulepszaniem naszego systemu i jest dla nas również bardzo ważne, aby mechanika przesyłania danych od partnerów była zawsze poprawna.

Oczywiście nie mamy prawa w jakikolwiek sposób wpływać na Twoją decyzję. Ale będziemy zadowoleni, jeśli zostaniesz z nami.

Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

vitalij-yuganov
04.03.2018

Niektóre zakupy nie są kredytowane....tylko małe....Próżno się rejestrować....po prostu strata czasu.

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety nie otrzymujemy również wynagrodzenia za zamówienia, które nie pojawiły się na koncie osobistym.

Aby Ci pomóc, stworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Czekamy na Twoją odpowiedź.

Chętnie odpowiemy również na wszystkie Twoje pytania.

Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

dmitriy-gordienko-83
04.03.2018

W komunikacie na stronie „Połączyłeś konto Premium na 7 dni, cashback zwiększony o 30%” jest właściwie jak zwykle.

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękuję za twój komentarz. Faktem jest, że konto Premium daje zwrot gotówki nie 30% kwoty zamówienia, ale zwiększa stawkę podstawową o 30%. Na przykład, jeśli zwykła stawka zwrotu gotówki w Aliexpress wynosi 3%, z uwzględnieniem Premium, zostaniesz obciążony opłatą w wysokości 3% + 0,9% (30% z 3) = 3,9%.

30% wartości zamówienia, z całą naszą chęcią, nie możemy Państwu zapewnić, ponieważ sami nie otrzymujemy takiego wynagrodzenia ze sklepów.

Jeśli masz jakieś pytania lub życzenia - napisz. Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Vladimir
03.03.2018
Świetna obsługa, co miesiąc coś nowego i ciekawego. Używam go z przyjemnością.
Александр 4erep
03.03.2018

Stało się źle, nie otrzymali zwrotu pieniędzy za telefon, nie ma odsetek lub zabawne, wcześniej było lepiej.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Aleksandrze!

Dziękuję za Wasze opinie i opinie. Bardzo nam przykro, że spotkałeś się z taką sytuacją i zwrot gotówki nie pojawił się na Twoim koncie osobistym. Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.

Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc. Czekamy na Twoje informacje.

Życzę miłego wieczoru!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Инга Ильина
03.03.2018

Pod względem cashbacku sklep jest idealny. Po prostu potwierdzasz otrzymanie zamówienia - natychmiast się rejestrują. Nigdy nie miałem niewypału, ale często tam robię zakupy.

Роман
02.03.2018

Wystąpiły problemy z naliczaniem cashbacku. Jednak kontaktując się z pomocą, zespół LetyShops zareagował bardzo szybko i rozwiązał problem. Szczerze mówiąc jestem bardzo zaskoczony, że są ludzie uczciwi i przyzwoici. Przepraszamy za negatywną opinię, którą zostawiłem wcześniej. Polecić.

Лариса
02.03.2018
Przestałem korzystać z Aliexpress. Zamówiłem telefon, nie otrzymałem go, został skradziony w Szeremietiewie. Pieniądze naprawdę zostały zwrócone. Zamówiłem inny - przyjechałem z małżeństwem, z wielkim trudem wyrzucili wideo, zwrócono tylko część pieniędzy. Na ekranie miałem naruszenie czujnika. Nie naprawiłem, pieniądze wypaliły 6000. Wypisałem garnitur dla ucznia, przyszło coś niezrozumiałego, czego nie należy nosić, część kosztów została zwrócona. Nikt nie nosił garnituru. Buty są kiepskiej jakości. Możesz przepisać tylko niedrogą biżuterię.
Андрей
01.03.2018
Korzystam z usługi od ponad roku, nigdy tego nie żałowałem. Ostatnio wyszła usterka z jednym zamówieniem, nie wiadomo na jakim etapie, cache nie był liczony, skontaktowałem się z supportem, zdecydowali na moją korzyść. Dziękuję, szacunek dla ciebie. ps Małe rzeczy Ebeya są trudne do przejścia, ale to są drobiazgi.
Марина Севрюкова
01.03.2018

Osobiście bardzo lubię cashback! Ponadto zespół pomaga zwrócić pieniądze z zakupionego towaru, dzięki czemu również sprawnie rozwiązuje problemy. Byłem sprytny z moimi kontami, więc pomogli mi to rozgryźć, a nawet zebrali wszystko w jeden stos. Nie jestem już zdezorientowany))) Dziękuję wam!

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.