* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Złożyłem zamówienie, ale cashback nie był nawet uwzględniony w "oczekujących" :(
Dzień dobry, Lado!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że korzystając z naszego serwisu napotkałeś problem braku naliczania cashbacku.
Lada, nie martw się, na pewno dowiemy się przyczyny utraty cashbacku i rozwiążemy problem. Aby to zrobić, z Twojego konta utworzyliśmy odwołanie do usługi opieki z kilkoma pytaniami wyjaśniającymi, które odnoszą się do algorytmu kasy.
Poczekamy na informację zwrotną. Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzień dobry, usługa zaczęła oszukiwać, zwroty gotówki i zamówienia nie były rejestrowane, chociaż nie było słów, aby przejść do strony internetowej Ali, i były duże ilości zakupów.
Dzień dobry, Anno!
Dziękuję za twoją opinię. Wynagrodzenie otrzymujemy tylko za te zamówienia, które są widoczne na Twoim koncie osobistym. W końcu proces naliczania i ustalania zamówień odbywa się automatycznie na podstawie danych ze sklepów/serwisów, z którymi współpracujemy.
Anno, nie zniechęcaj się, na pewno dowiemy się, dlaczego cashback na Twoje zamówienia nie został zarejestrowany i pomożemy Ci rozwiązać problem. W tym celu z Twojego konta utworzono odwołanie do usługi opieki.
Oczekujemy na kontakt zwrotny. Miłego wiosennego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ali nic nie przypisuje.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Andrey, nie martw się, na pewno pomożemy Ci ustalić przyczynę nienaliczania cashbacku. Na podstawie naszych danych utworzyłeś już bilet opieki. Kierownik skontaktuje się z Tobą wkrótce i spróbuje pomóc.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, zawsze jesteśmy zadowoleni. Miłego dnia! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zarejestrowałem się, otrzymałem konto Premium, złożyłem zamówienie na produkt w wysokości 444 zł z rabatem 70%. To. procent powinien wynosić 70 + (30% z 70) = 70% + 21% = 91% !!!, tj. kwota cashbacku powinna wynosić nieco ponad 400 rubli, a wyświetlana jest kwota cashbacku 16,6 rubli. Jak to jest??? Myślałem, że zrobiłem coś nie tak, anulowałem zamówienie i zamówiłem ponownie, zapłaciłem ponownie - wynik taki sam. Co za bezsens? Anulowałem oba zamówienia, poczekam na zwrot pieniędzy.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Faktem jest, że konto premium zwiększa standardową stawkę cashbacku dla wszystkich sklepów, z którymi współpracujemy o 30% stawki. Na przykład standardowa stawka cashbacku w sklepie wynosi 3%, 30% z 3 = 0,9%. Całkowity cashback z kontem premium: 3% + 0,9% = 3,9%.
Sklep udziela 70% rabatu na towar i nie można go sumować ze stawką cashbacku. Innymi słowy, kupiłeś przedmiot promocyjny.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt, zawsze chętnie służymy pomocą.
Miłego dnia! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem wszystko jak należy za dużą kwotę i od razu lecę przez oszustwo nie ma odpowiedzi.
Witaj Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że masz taką opinię o nas, ponieważ bardzo chcemy pomóc w rozwiązaniu sprawy w odwołaniu.
Odpowiedz nam, naprawdę liczymy na Twoją opinię.
Dobry wieczór!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem telefon, zwykle kupowałem inną usługę z cashbackiem, ale nie miał kodów promocyjnych, więc zdecydował się kupić w Letishops i bardzo się mylił. Zrobiłem wszystko po kolei: rejestracja, instalacja rozszerzenia, zakup przez link (na szczęście nie pierwszy raz korzystam z takich usług), a dziś przyszedł telefon, postanowiłem sprawdzić ile mnie obciążono (według obliczeń ponad 500 rubli powinno było wyjść z kuponami) i nie widziałem rubla, ogólnie kompletnego oszustwa.
Dzień dobry, Włodzimierzu!
Dziękujemy za twoją opinię. Przykro nam, że znajomość z naszym serwisem zaczęła się od tak nieprzyjemnej sytuacji. Cashback może zostać utracony i rozumiemy Twoje rozczarowanie.
Powodem jest często naruszenie algorytmu zakupów, korzystanie z rabatów firm trzecich, kuponów. Najważniejszą zasadą uzyskania cashbacku jest aktywacja cashbacku poprzez rozszerzenie lub bezpośrednie przejście z naszej strony na stronę sklepu. Jeśli straty występują okresowo, mimo że wszystko zostało zrobione poprawnie, istnieje duże prawdopodobieństwo, że przyczyna tkwi w urządzeniu. Faktem jest, że niektóre rozszerzenia stron trzecich, a nawet funkcje programów antywirusowych, mogą nadpisać nasz link partnerski i wziąć dla siebie nagrodę za zamówienie.
Ale zawsze staramy się pomóc znaleźć przyczynę i, jeśli to możliwe, rozwiązać problem na korzyść użytkownika. W tym celu z Twojego konta osobistego utworzono odwołanie do usługi opieki.
Będziemy ci bardzo wdzięczni, jeśli odpowiesz na apel. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupiłem z Chin lub z zagranicy, wszystko jest naładowane. Ale Tmoll, nie! Chociaż wszystko zostało aktywowane! Zakup był 05.03! Zawsze jest napisane, że nic się nie dzieje!
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Elena, nie denerwuj się, proszę. Cashback z kategorii TMALL jest ustalany w ciągu 10 dni.
Jeśli wynagrodzenie za zamówienie nie wyświetla się, koniecznie poinformuj o tym za pośrednictwem swojego konta osobistego, dział "Pomoc", na pewno rozwiążemy problem. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie pozwól tym pośrednikom zarabiać !!! Cashbacki trafiają do kieszeni menedżerów i liderów tych usług, a klienci są informowani o „błędnych wpisach” i rzekomym „naruszeniu zasad”, wypisani z wcześniej przygotowanych szablonów! Cashbacki działają tylko dla blogerów YouTube, którzy reklamują te usługi w celu zdobycia łupów. „Nic nie pojawia się znikąd i znika bez śladu” Złota Zasada dla tych usług – Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że są oszukani.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że masz taką opinię o naszych usługach.
Prowadzimy naszą działalność uczciwie i jak najbardziej otwarcie w stosunku do użytkowników, sam możesz to sprawdzić kontaktując się z serwisem opiekuńczym z pytaniem lub problemem.
Zespół ciężko pracuje i robi wszystko, co możliwe, aby wyeliminować wszelkie pomyłki podczas korzystania z usługi.
Po przeanalizowaniu Twojego konta osobistego zauważyliśmy, że zwrot gotówki za wszystkie Twoje zamówienia jest ustalany automatycznie i nigdy nie kontaktowałeś się z nami z żadnymi trudnościami.
Jest dla nas bardzo ważne, aby dowiedzieć się, dlaczego zostawiłeś taką recenzję, dlatego za pośrednictwem Twojego konta osobistego, w sekcji „Pomoc”, stworzyliśmy odwołanie. Prosimy o ustosunkowanie się do apelu, aby nie było nieporozumień.
Czekamy na Wasze opinie. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzisiaj, jak zwykle, wrzuciłem towar do koszyka, kliknąłem przycisk w rozszerzeniu przeglądarki letyshops i to WSZYSTKO, NIE ma wyświetlania cashbacku! - dla żadnej z zamówionych pozycji! Cóż, nie jest to pierwszy dzień, w którym pracuję ze stroną letyshops i dość dobrze wiem, gdzie i kiedy kliknąć – i taka zniewaga po raz pierwszy! Pkt. szkoda! PS Jedna gwiazdka tylko tym razem - do tej pory 5+!
Dzień dobry Jurij!
Dziękujemy za twoją opinię. Niestety zdarza się utrata cashbacku i takie sytuacje również są dla nas bardzo nieprzyjemne. Po przeanalizowaniu Twojego konta zauważyliśmy, że utworzyłeś już zgłoszenie do naszego zespołu opiekuńczego. Mamy nadzieję, że Ty i menedżer dowiecie się, dlaczego cashback nie został naprawiony i w przyszłości takie sytuacje już nie będą występować.
Jeśli masz jakieś pytania, napisz, zawsze chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Pracował bez problemów do połowy października 2017. Już w październiku po dokonaniu zakupu nie otrzymałem cashbacku, a w dniach 03.04.18 i 03.05.18 za zamówienia przy przejściu z LetyShops odsetki nie są naliczane. Zawiedziony.
Dzień dobry, Siergiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje niezadowolenie z nienaliczania cashbacku, ale nie denerwuj się, na pewno pomożemy Ci rozwiązać ten problem.
Aby to zrobić, za pośrednictwem Twojego konta w sekcji „Pomoc” utworzono odwołanie z pytaniami wyjaśniającymi, które pomogą Ci dowiedzieć się, co spowodowało utratę cashbacku.
Bądź tak uprzejmy, aby odpowiedzieć na apel, proszę. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na 1100, cashback nie przyszedł.
Witaj Eugene!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje odczucia dotyczące nienaliczania cashbacku. Przecież my, podobnie jak Ty, wynagrodzenie otrzymujemy tylko za te zamówienia, za które cashback jest automatycznie rejestrowany.
Być może przyczyną utraty jest naruszenie algorytmu zakupu lub urządzenia, z którego składano zamówienia. Niektóre rozszerzenia, programy, wirusy mogą zastąpić nasz link partnerski. W związku z tym sklepy uważają, że przeszedłeś przez link strony trzeciej i nie pobierają od nas nagrody.
Oto kilka zaleceń, które pomogą Ci skutecznie uzyskać zwrot gotówki za przyszłe zakupy: https://letyshops.com/pravila
Aby uniknąć sytuacji, w których nie ma naliczania środków i spróbować wznowić cashback, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Mamy nadzieję na Twoją pomoc i dołożymy wszelkich starań, aby Ci pomóc. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops