do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Алексей Сорокин
09.03.2018

5, 4 marca zakupy, 8 - 2 marca, nie ma cashbacku, ale listy reklamowe - oferty rozsyłane są regularnie.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Aleksiej!

Dziękujemy za twoją opinię. Szkoda, że zwrot gotówki za Twoje zamówienia nie został ustalony. Z Twojego konta utworzono odwołanie do usług opiekuńczych, abyś mógł ustalić przyczynę nienaliczania i pomóc.

Prosimy o odpowiedź na odwołanie. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
ЕЛЕНА
09.03.2018
Opłaty są odbierane szybko po opłaceniu towaru. Wyświetlane natychmiast - już kilka razy! Jestem zadowolona ze wszystkich!
Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Татьяна Евстигнеева
09.03.2018

Po raz pierwszy się zetknąłem, zwykle cashback pojawia się w ciągu kilku minut, teraz tak nie jest. Przy małych zamówieniach takie problemy nie pojawiały się, ale warto było zrobić duże zamówienie i od razu cashback przepadł (((przy zamówieniu sprawdziłem aktywację cashbacku, wszystko było wliczone, jak to jest?! jak są już wiele recenzji z podobnymi problemami.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry Tatianie!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że napotkałeś pewne trudności podczas pracy z naszym serwisem. Bardzo Cię rozumiemy i żałujemy, że zwrot gotówki nie został naprawiony automatycznie. Rzeczywiście, jest to bardzo nieprzyjemne.

Ważne jest, abyśmy zrozumieli przyczyny straty i zrobili wszystko, co możliwe, aby je wyeliminować, abyś nie martwił się już o swój cashback.

Istnieje wiele powodów, dla których cashback może nie zostać przyznany, nawet jeśli nastąpi przejście z naszej usługi. Wszystkie te powody zostały opisane w regulaminie zakupów z cashbackiem. Dodatkowe warunki można znaleźć na stronie każdego sklepu na naszej stronie internetowej.

Częstym powodem utraty cashbacku może być korekta ceny przez sprzedawcę. Wynika to z faktu, że sklepowi po prostu nie opłaca się udzielać podwójnego rabatu na zamówienie.

Najczęstszą i trudną do wykrycia przyczyną są ustawienia urządzenia, z którego dokonywany jest zakup. W końcu na naprawę cashbacku mogą mieć negatywny wpływ rozszerzenia przeglądarki innych firm, niektóre funkcje programów antywirusowych, programy blokujące reklamy, a nawet wirusy.

Zgodnie z danymi z Twojego konta utworzyłeś już odwołanie do naszej opieki. Doceniamy Twoją opinię i dołożymy wszelkich starań, aby Ci pomóc.

Miłego weekendu!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Сергей
09.03.2018

Złożyłem dwa zamówienia na aliexpress i cashback, przyjdź, dzisiaj zamówiłem, ale strona nie naprawiła zamówienia. Specjalnie starałem się zamawiać od razu i od jednej strony.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękuję za twój komentarz. Bardzo ważne jest dla nas, aby każdy Twój cashback przyszedł. Jesteśmy zawsze gotowi pomóc w ustaleniu przyczyny braku naliczenia wynagrodzenia, dlatego stworzyliśmy odwołanie do usługi opiekuńczej z Twojego konta osobistego. Prosimy o odpowiedź na odwołanie.

Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz, zawsze jesteśmy otwarci na komunikację.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Наиль
09.03.2018
Cashback zostaje zaksięgowany na drugi dzień po potwierdzeniu odbioru, jest wyświetlany równie szybko, jak w przypadku innych usług.
Артем
09.03.2018

Dzień dobry, przeszedłem na Ali Express, dokonałem zakupu i nie otrzymałem zwrotu gotówki, a to już drugi raz !!!

LetyShops
19.02.2020

Artem, dzień dobry!

Dziękujemy za twoją opinię. Aby pomóc zrozumieć przyczynę utraty cashbacku za zamówienia, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki. Przejdź do sekcji „Pomoc” i odpowiedz na prośbę.

Oczekujemy na kontakt zwrotny. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Юрий
09.03.2018

LZ112522302CN- to jest moje zamówienie na Ali z 03/07/18, ale cashback nie jest wyświetlany. Napisałeś nawet do mnie list, w którym powiedziałeś, że nie uzupełniłem czegoś przy składaniu zamówienia. Zrobiłem wszystko dobrze, a sprzedawca już przysłał mi towar.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry Jurij!

Dziękuję za twój komentarz. Czasami cashback nie jest automatycznie rejestrowany. Jeśli algorytm realizacji zamówienia jest poprawny, możliwe jest, że przyczyną braku uznania jest urządzenie, z którego złożyłeś zamówienie. Niestety niektóre rozszerzenia, programy, wirusy mogą blokować nasz link partnerski i tym samym sklep nie otrzymuje informacji, że przyprowadziliśmy klienta i nie pobiera od nas opłaty. My z kolei nie pobieramy od Ciebie cashbacku, ponieważ nie mamy żadnych informacji o Twoim zamówieniu.

Jeśli użytkownicy kontaktują się z nami, staramy się ustalić przyczynę utraty wynagrodzenia, dać rekomendacje na przyszłość i w miarę możliwości rozwiązać problem z naliczaniem na ich korzyść.

Nasi użytkownicy są najcenniejszą rzeczą dla naszej firmy. To Ty pomagasz nam dostrzec nasze plusy i minusy, nad czym musimy jeszcze popracować, abyś czuł się jak najbardziej komfortowo i chroniony podczas pracy z serwisem.

Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Prosimy o odpowiedź na apel, postaramy się pomóc.

Miłego weekendu!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Erch_84
09.03.2018

03.08.2018 dokonany zakup cashback nie jest zaliczany.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje niezadowolenie z nienaliczania cashbacku, ale nie denerwuj się, na pewno pomożemy Ci rozwiązać ten problem.

Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Prosimy o odpowiedź na odwołanie.

Razem będziemy w stanie zapobiec utracie cashbacku w przyszłości.

Miłego dnia!

Z dbałością,
Zespół LetyShops

pos-chris
08.03.2018

Przejście zostało wykonane zgodnie ze wszystkimi zasadami. Wcześniej naliczono cashback, ale nie za ostatni zakup, chociaż fakt przejścia pozostał w zamówieniach. Co więcej, na pocztę przyszedł list „wydaje się, że o czymś zapomniałeś”.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że zwrot gotówki za zamówienie nie został ustalony.

Z Twojego konta utworzono zgłoszenie do obsługi klienta, aby zrozumieć przyczynę braku naliczenia środków. Aby nam odpowiedzieć, przejdź do sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym i wybierz zakładkę „Moje prośby”.

Jeśli potrzebujesz pomocy, napisz. Życzymy wiosennego nastroju :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Grimzaz
08.03.2018
Wszystko działa dobrze. Zamawiając przez Ali i nie ma znaczenia, czy produkt jest już w koszyku, czy nie, cashback jest natychmiast wysyłany wiadomością na e-mail. Dziękuję!
Recenzja została przetłumaczona z ukraińskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
shel1983
08.03.2018

Dzisiaj zrobiłem dwa zamówienia dla Ali (poprzez aplikację Letishops na Androida), nic nie zostało zapisane (((wcześniej wszystko było zawsze kredytowane.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Zdarza się utrata cashbacku i takie sytuacje również są dla nas nieprzyjemne.

Według naszych danych utworzyłeś już odwołanie do usługi opiekuńczej, aby zrozumieć przyczynę nienaliczania cashbacku. Wkrótce menedżer, który zajmuje się Twoim problemem, skontaktuje się z Tobą i spróbuje pomóc.

Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Юрий Антошечкин
08.03.2018
Nieco wcześniej 03.05.2018. Zostawiłem recenzję, że zwrot gotówki nie został przyznany! Po skontaktowaniu się z obsługą techniczną nie minęły nawet dwa dni od zaksięgowania cashbacku! Zespół letyshops nie zawiódł i jak zawsze wszystko jest jasne dla 5+! Tak trzymaj! Jeśli masz jakiekolwiek trudności, nie wahaj się skontaktować się z obsługą techniczną - uwierz mi, rozwiążą to! PS Gratuluję żeńskiej połowie zespołu letyshops wakacji, zdrowia i powodzenia w życiu!
Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.