* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Ostatnio cashback przestał działać zgodnie ze zwykłym schematem: na telefonie, siedząc przez chrome, klikam link do Ali, następnie aplikacja (Ali) została otwarta i za jej pośrednictwem płatność itp. Coś poszło nie tak, przeleciało kilkanaście zamówień. Wierzę w Ciebie, wszystko naprawisz) W międzyczasie spróbuję przez pulpit.
Witaj Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię. Zawsze staramy się ulepszać usługę, a nasz zespół niestrudzenie pracuje nad tym, aby nasi użytkownicy nie napotykali trudności przy dokonywaniu zakupów. Niestety dla nas sytuacje utraty cashbacku są dość częste i dlatego są dla nas podwójnie nieprzyjemne.
Jeśli masz jakiekolwiek trudności z wyliczeniem wynagrodzenia, napisz do nas, zawsze chętnie pomożemy naszym klientom.
Wiosenny nastrój dla Ciebie!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zrobiłem 1 zakup w dniu 7.03.18 - nie ma cashbacku i to nie pierwszy raz. Zrobiłem też 2 zakupy w dniu 22.02.18 - jeden zakup minął, a drugi nie. Bardzo niezadowolony.
Witaj Roman!
Dziękujemy za twoją opinię.
Bardzo ważne jest dla nas zrozumienie przyczyn utraty cashbacku i pomoc naszym użytkownikom w przypadku jakichkolwiek trudności. Dlatego stworzyliśmy już odwołanie do usługi opiekuńczej za pośrednictwem Twojego konta osobistego. Znajdziesz go w sekcji „Pomoc”, w zakładce „Moje prośby”.
Czekamy na Twoją odpowiedź.
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback przestał być naliczany automatycznie po zmianie projektu Letyshop. Stało się to bardzo niewygodne i za każdym razem trzeba go znokautować przez wsparcie. Powrót jak poprzednio !!!
Witaj Paweł!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje oburzenie, bo sami nie otrzymujemy wynagrodzenia za zlecenia, o których informacje zaginęły. Jednocześnie zapewniamy, że redesign strony internetowej nie może wpłynąć na proces zbierania danych.
Mamy nadzieję, że nasi użytkownicy nie spotkają się z tak nieprzyjemnymi sytuacjami jak utrata cashbacku, a korzystanie z naszego serwisu przyniesie tylko pozytywne emocje.
W razie jakichkolwiek pytań lub życzeń prosimy o kontakt. Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry wieczór! Zamawiam u Ali od listopada 2017 r. Na drobiazgi, na drobiazgi i nie można zauważyć, że jakoś podbiło nieco ponad 500 rubli (swoją drogą, wszystkie skrytki minęły). Wczoraj zostawiłem wniosek o wypłatę pieniędzy na kartę, a dziś zostały one zaksięgowane (musiałem sprawdzić, jak to wszystko działa). Cóż, świetnie! Dziękuję Lety!
6 zamówień w dniu 5 marca 2 3 (Ali) cashback nie zostało przyznane, wcześniej nawet nie zwracałem uwagi na drobiazgi, a po przeczytaniu recenzji zdałem sobie sprawę, że dzieje się to tutaj regularnie, chociaż wydawało się, że jest to najbardziej niezawodna strona. Nie tylko dodaje grosza i zapomina o tym! (wszystko zgodnie z instrukcją)
cześć Tatiano!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że nasi użytkownicy napotykają takie trudności przy obliczaniu cashbacku. Zapewniamy jednak, że nie otrzymujemy również żadnych informacji i wynagrodzenia za zlecenia, które nie zostały ustalone.
Bardzo ważne jest dla nas, aby wszystkie zamówienia były pomyślnie realizowane, dlatego w każdej sytuacji staramy się bardziej szczegółowo zrozumieć. Aby Ci pomóc, stworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.
Będziemy bardzo wdzięczni za przekazane informacje.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam, zrobiłem też zakupy wczoraj 10.03 i dziś 11.03, zrobiłem wszystko jak zwykle, ale mail potwierdzający nie przyszedł i nie został zapisany na koncie osobistym, z jakiegoś powodu nie było cashbacku.
Cześć Anno!
Dziękujemy za twoją opinię. Z przyjemnością informujemy, że Twoje pytanie jest już rozpatrywane w odwołaniu i wkrótce zostanie rozwiązane.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, zawsze chętnie pomożemy naszym użytkownikom w każdej sytuacji.
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback nie pokazuje niczego złego! Pieniądze 2 razy odmawiają wypłaty pieniędzy, jakiś rozwód.
Witaj Denisie!
Dziękujemy za twoją opinię. Faktem jest, że nasza służba bezpieczeństwa kilkakrotnie próbowała skontaktować się z Tobą pocztą, aby potwierdzić Twoje prośby o wypłatę, ale nie otrzymała odpowiedzi.
W tej chwili złożyłeś nowy wniosek i aby potwierdzić wypłatę, na Twoją pocztę ponownie wysłano wiadomość e-mail z security@letyshops.com. Prosimy o odpowiedź na to pismo, w przeciwnym razie żądanie wypłaty zostanie ponownie odrzucone ze względów bezpieczeństwa.
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za ostatnie dwa zakupy nie było cashbacku, zrobiłem wszystko jak zwykle, ostatni 7 marca, poprzedni 5 grudnia.
Witaj Jekaterino!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że z jakiegoś powodu nie otrzymaliśmy żadnych informacji o Twoim zamówieniu.
Stworzyliśmy również odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”. Powiedz nam, postaramy się to rozgryźć i pomożemy Ci odzyskać zwrot gotówki.
Czekamy na informację zwrotną.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Witam drogi zespół. Zawsze jestem z Ciebie bardzo zadowolony, ale w tym roku z jakiegoś powodu pojawiło się wiele opinii o nienaliczaniu cashbacku. To również dotknęło mnie. W lutym zamówiono 3 sztuki. Cashback w toku za jedno zamówienie 11.02 w wysokości 2629,43 rubli. W dniu 13.02 o godzinie (11:29) były zamówienia na kwotę 1191,04 rubli. I 02.14 (09:26) w wysokości 1606,61 rubli. Cashback nie został jeszcze przyznany. Zamówienia składamy od bardzo dawna i przy zamówieniu nie może być błędów, ale nie ma cashbacku. Jestem pewien, że możesz to rozgryźć. Masz bardzo dobry zespół. Czekać na odpowiedź. Z poważaniem.
Witaj Galino!
Na pewno spróbujemy to rozgryźć, ale do tego potrzebujemy Twojej pomocy. Stworzyliśmy już odwołanie do usługi opiekuńczej (konto osobiste, dział "Pomoc") i teraz czekamy na Twoją odpowiedź.
Mamy nadzieję, że uda nam się rozwiązać ten problem tak szybko, jak to możliwe. Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzisiaj aktywowałem automatyczny cashback na stronie, opłaciłem zamówienie, ale cashback nie został zaksięgowany.
Witaj Tatyano!
Nie zniechęcaj się, proszę, na pewno spróbujemy to rozgryźć, w tym celu już stworzyliśmy apel w Twoim imieniu. Odpowiedz na kilka prostych pytań w odwołaniu i prześlij nam zrzut ekranu swojego zamówienia.
Poczekamy na informację zwrotną.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops