* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Cashback jest niesamowicie pomocny. Mogę opłacić miesięczny abonament Spotify czy Netflixa tylko dzięki cashbackowi. To ogromna pomoc dla tych, którzy robią częste zakupy.
❤
Świetnie, pomogło mi to sporo zaoszczędzić. Ale jak aktywować zwiększony cashback?
Cześć.
Cieszymy się, że zaoszczędziłeś z nami! Aby mieć pewność, że nie przegapisz dodatkowego cashbacku, zalecamy sprawdzanie naszej strony głównej w poszukiwaniu aktualizacji. Tam zamieszczamy najlepsze oferty ❤
Pobierają opłatę za wysyłkę, nie lepiej. Zatrzymuję się temu. Nie pobierają większej opłaty za wysyłkę. Wysyłka jest droższa niż oszustwo związane z towarem
Jedno pytanie, jeśli mam już produkty w koszyku aliexpress i zamykam aplikację, idę do letyshops, a z letyshops idę do aliexpress i idę do koszyka, który już wcześniej zarejestrowałem, czy zawsze otrzymam Cashback?
Cześć!
Aby mieć pewność, że zwrot gotówki zostanie prawidłowo naliczony, zalecamy dodawanie artykułów do koszyka dopiero po jego aktywacji.