do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Ольга М
23.02.2018

Bardzo lubię robić zakupy, wiedząc, że za to też zwrócą pieniądze!!! Kiedyś próbowałem podwyższyć status, dopłaciłem i okazało się, że są to bezsensownie wyrzucone pieniądze, bo jeśli w pewnym sklepie cashback wynosi 3%, to niezależnie od twojego statusu i tak zostanie Ci zasilone dokładnie te 3% zakup. Ogólnie bezużyteczna funkcja. I tak wszystko fajnie!

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
Алексей
22.02.2018

Witam wszystkich, reprezentowanych przez zespół LetyShops. Korzystam z Waszego serwisu od dawna, szczególnie polubiłem Was przed przejściem na zaktualizowaną wersję serwisu. Ale nie o tym. Ostatnio często obserwuje się utratę cashbacku, taki problem istnieje i jest niepokojący. Ostatni zakup pochodził z kategorii Tmall. Minął nieco ponad dzień, a cashback nie został wyświetlony. Nie ma znaczenia, czy się pojawi, czy nie, zamówienie zostało wysłane i nie można go anulować. Korzystam ze wszystkich rad :) Zainstalowałem osobną przeglądarkę Opera, jest tylko jedno rozszerzenie LS, sesja przeglądarki po zakupach jest zawsze wyczyszczona i poza zakupami nic tam nie robię. To był pierwszy zakup od tmall, dokładnie przeczytałem regulamin, zrobiłem wszystko zgodnie z zaleceniami. Co można było zrobić źle w tak prostych czynnościach, nie wiem)) W każdym razie dam sklepowi pięć gwiazdek, a ty zawsze pomagałeś rozwiązać takie problemy ze szkodą dla twoich interesów, myślę, że nie każda usługa będzie pozwolić sobie na to. Dziękuję, pozdrawiam.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Aleksiej!

Jesteśmy wdzięczni za Wasze opinie i miłe słowa o naszej firmie. Zwracamy uwagę, że zamówienia z działu TMALL są realizowane w ciągu 10 dni od daty rejestracji przez nasz serwis. Aleksiej, nie martw się, jeśli wykonałeś wszystkie zalecenia dotyczące otrzymania zwrotu gotówki, nagroda za zamówienie zostanie przelana na Twoje saldo.

Jeśli masz jakieś pytania - napisz, zawsze chętnie pomożemy.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Игорь Федосов
21.02.2018

Przejścia są liczone, cashbacki naliczane, lot normalny... Dwukrotnie wypłacałem środki na plastik. Wypłatę minimalną wpisałem już po raz trzeci, wycofuję się, jak tylko wpiszę więcej.

Дмитрий
21.02.2018

Wszystkie te same śmieci wykonane specjalnie na zamówienie. Otwarto stronę Letishops. Podążałeś za linkiem. Koło się zakręciło. Poszedłem do Ali, ale cashback nie wydaje się być liczony. Kupiłem telefon na Tmail.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Dmitry, proszę się nie denerwować. Cashback z kategorii TMALL jest ustalany w ciągu 10 dni. Sądząc z Twojego konta osobistego, nie minęło jeszcze 10 dni od złożenia zamówienia.

Jeśli nagroda za zamówienie nie jest wyświetlana, koniecznie poinformuj o tym. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Наталия
20.02.2018

Ostatnio cashback w ogóle nie został naliczony. Pojawia się informacja o przejściu, ale nie ma zwrotu gotówki. Szkoda. Właśnie zamówiłem prawie półtora tysiąca podczas przejścia, ale nie ma mapowań. To nie pierwszy raz.

LetyShops
19.02.2020

Dobry wieczór, Natalia!

Dziękuję za twój komentarz. Nie zniechęcaj się, proszę.

Aby rozwiązać ten problem, utwórz odwołanie w sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym. Chętnie zrozumiemy i pomożemy Ci w tej sytuacji.

Możesz również napisać do nas, jeśli masz jakiekolwiek pytania. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Дед Вован
20.02.2018
Od ponad roku nigdy nie miałem problemów z „wykryciem” cashbacku, skąd nie wspinałem się na ALI; prawdopodobnie dzięki Twojemu (naszemu) zespołowi)
Анастасия
20.02.2018

To już drugi raz, kiedy składam zamówienie na przyzwoitą kwotę, a przejście na stronę nie jest liczone, dlatego cashback nie jest liczony. To nie pierwszy przypadek dla Ciebie, nie pozwalasz na zebranie kwoty do wypłaty środków.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Anastasio!

Dziękujemy za twoją opinię. Przykro nam, że spotkałeś się z taką sytuacją dokonując zakupów za pośrednictwem naszego serwisu. Zapewniamy, że kwota zamówienia nie wpływa na ustalenie wynagrodzenia.

Aby zrozumieć problem, który się pojawił, utworzyliśmy odwołanie do naszej usługi opiekuńczej za pośrednictwem Twojego konta osobistego. Postaramy się pomóc.

Będziemy czekać na Twoją odpowiedź.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Александр
20.02.2018
Cashback jest naliczany zawsze i bez reklamacji, gdy z jakiegoś powodu nie został zaksięgowany, napisał do działu pomocy technicznej, szybko rozwiązał problem i dodał środki do salda. Polecam usługę!
Иван
20.02.2018

Już od tygodnia potwierdzam odbiór wielu drobiazgów - cashback nie zostanie w żaden sposób zaksięgowany. Wczoraj potwierdziłem większy zakup - przyszedł po niego za godzinę. Jaka jest logika?

LetyShops
19.02.2020

Witaj Iwanie!

Dziękuję za twój komentarz. Cashback doliczany jest do salda w uzgodnionym okresie, który jest publikowany na stronie przejścia do każdego sklepu, z którym współpracujemy. W przypadku sklepu Aliexpress jest to 40-60 dni od daty zakupu.

Jeśli zauważysz opóźnienie w przekazywaniu środków, koniecznie napisz do nas za pośrednictwem sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym. Postaramy się przyspieszyć proces kredytowania środków.

Życzę miłego wieczoru!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Евгения
19.02.2018

Nie ma żadnych skarg na naliczanie cashbacku za zamówienia, wszystko jest w porządku. Ta recenzja dotyczy bardziej witryny Aliexpress, a raczej polityki witryny, którą zaczęli prowadzić stosunkowo niedawno. Sednem sprawy jest więc to, że teraz bardzo trudno jest odzyskać pieniądze za produkt niskiej jakości. Tak się złożyło, że przyszły moje ostatnie dwa zamówienia: jeden - z małżeństwem; drugi - produkt się zepsuł i po prostu nie dało się go użyć. Jak zwykle w takich przypadkach otworzyłem spór - przy pierwszym zamówieniu poprosiłem o częściowy zwrot pieniędzy za małżeństwo (pomimo tego, że produkt może być używany, ale tylko ze względu na małżeństwo, termin jego użytkowania został znacznie skrócony ); przy drugim zamówieniu poprosiłem o pełny zwrot pieniędzy, tk. po prostu nie możesz tego użyć. W rezultacie, nie czekając na odpowiedź od sprzedawców, dosłownie następnego dnia zespół ds. sporów Aliexpress podejmuje decyzję - oba spory są takie same - otrzymam zwrot pełnego kosztu towaru, jeśli odeślę go ... Wielokrotnie próbowali skontaktować się z obsługą klienta - zawsze tak samo i też - sympatyzują ze mną, uważają moje żądania za rozsądne (pomimo tego, że wszystkie dowody zostały przedstawione w sporze), proponują zrobienie wszystkiego, co możliwe, ale ... absolutnie robią nic. Co dwa dni otrzymuję w mailu przypomnienie, że jeśli chcę otrzymać pieniądze za towar, to muszę go odesłać. Jak się okazało, moja sprawa nie jest odosobniona iw ciągu ostatnich miesięcy ucierpiało w ten sposób wielu kupujących. W dziale pomocy technicznej nie mogą odpowiedzieć na moje pytania, dlaczego zespół ds. sporów podjął taką decyzję; nie mogą odwołać tej decyzji - po co taka usługa wsparcia? Tych. proszą mnie o odesłanie uszkodzonego przedmiotu za pieniądze!!!! Po co?? Ten przedmiot ma niewielką wartość i będzie mnie kosztował tyle samo, jeśli nie więcej... Gdzie jest logika? Nie zrozumiałem też nic ze sporu dotyczącego wadliwego produktu - poprosiłem o częściowy zwrot pieniędzy. Nawiasem mówiąc, przy zamawianiu towaru jest nawet taka informacja, że jeśli jest małżeństwo, ale chcesz zostawić towar, to możesz poprosić o odszkodowanie za małżeństwo, co zrobiłem ... I udało się uzyskać to odszkodowanie wcześniej, ale nie teraz! Wydaje się, że teraz w ogóle nie patrzą na dowody i nie zagłębiają się w istotę sprawy. Każdy w jakimkolwiek sporze podejmuje tę samą decyzję - zwrot pieniędzy dopiero po zwrocie towaru !!! Wszystko!!! Dlatego rada dla wszystkich kupujących nie polega na zamawianiu tam szczególnie drogich rzeczy. I w ogóle zastanów się, czy warto wydać swoje pieniądze, a co najważniejsze nerwy… Przecież teraz nie ma gwarancji zwrotu pieniędzy w przypadku wadliwego towaru. Nawet jeśli wyślesz go (na własny koszt), to nie jest jeszcze faktem, że pieniądze zostaną zwrócone, nastąpi to dopiero po potwierdzeniu przez kupującego faktu odebrania tego produktu. Osobiście zdecydowałem dla siebie, że jak coś tam zamówię, to tylko od zaufanych sprzedawców - a to jest ryzyko !!! Ale zamówić coś nowego - nie !!! Przy takim podejściu do klientów wkrótce w ogóle ich nie opuści; nikt nie chce działać im na nerwy tymi powrotami. Najciekawsze jest to, że jest przedstawiany jako walka z nieuczciwymi kupującymi, którzy otwierają spór i zwracają pieniądze z dowolnego powodu. Ale w rzeczywistości nikt nie rozumie Twojej konkretnej sytuacji, a zwykli kupujący cierpią z powodu tych decyzji. Postawiłem jedną gwiazdkę, ale gdybym miał okazję, postawiłbym ogromny minus - nie tak traktujesz swoich klientów !!!

Вадим Чумаченко
19.02.2018

Po 230 rublach przestali naprawiać cashbacki =) Ogólnie, jak rozumiem, nie można wybrać 500r) Cóż, nie dostaję nifigi. Kiedy próbuję przywrócić cashback, dostaję z nich. obsługują standardowe odpowiedzi tego typu. Dzień dobry. Niestety to zamówienie nie pojawiło się w naszym systemie. Być może wystąpił błąd, a my ze swojej strony spróbujemy dowiedzieć się, dlaczego sklep nie przekazał nam informacji o Twoim zamówieniu.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Vadim!

Dziękuję za twój komentarz.

Naprawdę nie otrzymujemy żadnych danych o zamówieniu, jeśli nie są one automatycznie wyświetlane na koncie osobistym. Dlatego za pomocą pytań do naszych użytkowników staramy się znaleźć przyczynę nienaliczania środków i pomagamy uniknąć podobnych przypadków w przyszłości.

Na podstawie wyników Twojego odwołania problem został rozwiązany.

Jeśli masz jakiekolwiek trudności lub pytania - skontaktuj się z nami, z przyjemnością Ci odpowiemy. Miłego tygodnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

евгения
18.02.2018

Dokonałem zakupu.. w linijce „czekam na środki” z jakiegoś powodu 0, a w dziale „przejścia” jest przejście..

LetyShops
19.02.2020

Witaj Eugeniu!

Dziękuję za twój komentarz.

Miło jest poinformować, że cashback za zamówienie "Oczekujące" jest wyświetlany na Twoim koncie osobistym. Jeśli masz trudności z naliczeniem środków na inne zlecenie, napisz do nas. Na pewno postaramy się Ci pomóc.

Miłego nastroju!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.