* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Właśnie o tym pisałam we wsparciu, przekonują mnie, że robię coś źle! Ale w rzeczywistości okazuje się, że nie tylko ja, i wygląda na to, że coś ci się zepsuło!
Witam!
Dziękuję za twój komentarz. Przykro nam, że masz taką opinię. W żaden sposób nie chcemy Cię winić, po prostu dajemy naszym użytkownikom rekomendacje, które pomogą Ci uzyskać zwrot gotówki bez żadnych trudności w przyszłości.
Prosimy o zwrócenie uwagi na zasady zakupów za pośrednictwem naszego serwisu oraz szczegółowe warunki w opisie każdego sklepu.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz, chętnie odpowiemy. Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
od 01.09.2017 dokonałem około 16 zakupów za pomocą tej usługi, żaden nie został zaksięgowany !!!!
Witaj Andrzeju!
Dziękujemy za twoją opinię. Aby zrozumieć przyczyny utraty cashbacku i pomóc Ci w uzyskaniu środków, stworzyliśmy już odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc w rozwiązaniu problemu.
Czekam na Twoją odpowiedź. Dobry wieczór!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Aktywowałem kod na zwiększony cashback wysłany pocztą - przejście zostało uwzględnione, ale cashbacku nie ma. Będziemy musieli anulować zamówienie.
Witaj Włodzimierzu!
Dziękujemy za twoją opinię.
Cashback za zamówienia jest zwykle ustalany w ciągu jednego dnia, a dla Tmall - 10 dni.
Jeśli Twoje zamówienie jest nadal ważne, ale zwrot gotówki nie został wyświetlony, skontaktuj się z nami. Na pewno postaramy się pomóc.
Informacje zwrotne będą wdzięczne.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo często zaczęły nie naliczać cashbacku… szkoda, są przejścia, ale historie zakupów są puste.
Witaj Oleg!
Dziękuję za twój komentarz. Naprawdę nie chcemy też, aby takie sytuacje się zdarzały, a cashback przepada. Jeśli zamówienie nie wyświetla się automatycznie na koncie osobistym, nie otrzymujemy również wynagrodzenia.
Sądząc po Waszych opiniach, takie przypadki zdarzają się systematycznie. Bardzo ważne jest dla nas zrozumienie powodów utraty cashbacku, dlatego stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego.
Czekamy na Twoją odpowiedź. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
W ostatnich miesiącach, problemy z naliczaniem cashbacku z Aliexpress, stale musisz kontaktować się z obsługą klienta. Próbowałem składać zamówienia z różnych komputerów, wyraźnie postępując zgodnie z instrukcjami, ale wynik jest zawsze taki sam. Nie dotyczy to innych sklepów.
Witaj Romanku!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje emocje i naprawdę chcemy, aby sytuacje, w których cashback z jakiegoś powodu nie był rejestrowany, w ogóle się nie zdarzają.
Spróbujmy wspólnie zrozumieć ten problem. Aby to zrobić, utworzyliśmy już odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego i mamy nadzieję, że wkrótce otrzymasz informację zwrotną.
Dobry wieczór!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję za pomoc, wytłumaczysz doskonale, problemy były spowodowane telefonem, bardzo mi się podobało, Powodzenia i pomyślności.
Kzshback nie został zaksięgowany za dwa zamówienia (zamówienia zostały opłacone, jedno z nich zostało już otrzymane i potwierdzone): 1. Wejdź na stronę Aliexpress 02.06.2018 21:06 (otrzymano i potwierdzono) 2. Wejdź na stronę Aliexpress 02.16. 2018 12:07 Do tej pory wszystko było super!
Witaj Katerino!
Dziękujemy za opinie i informacje.
Aby rozwiązać ten problem, utworzyliśmy już odwołanie do usługi opieki za pośrednictwem Twojego konta osobistego. z Twoją pomocą na pewno postaramy się zrozumieć sytuację i Ci pomóc.
Poczekamy na informację zwrotną. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko w porządku! Dziękuję!
Po aktywacji kodu do zakupów cashback przestał być naliczany (((
Witaj Marina!
Dziękujemy za twoją opinię. Przede wszystkim chcemy Cię zapewnić, że aktywacja kodu zwiększającego cashback nie może wpłynąć na ustalenie cashbacku na Twoim koncie osobistym.
Stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego i postaramy się ustalić przyczynę utraty nagrody.
Będziemy wdzięczni za pomoc.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za drugim razem rozszerzenie nie działa, napisałem na maila, napisałem na support@letyshops.com drugiego dnia nie ma reakcji.
Dmitry, cześć!
Dziękujemy za twoją opinię. Kierownik opieki obecnie czeka na Twoją odpowiedź. Być może doszło do nieporozumienia. Napisaliśmy do Ciebie ponownie w odwołaniu, proszę wyjaśnić kilka punktów dotyczących Twojego zamówienia. Postaramy się pomóc.
Czekamy na Twoje informacje. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops