* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Świetny serwis. Pojawiły się problemy, szybko rozwiązane dzięki pomocy technicznej.
A za moje trzecie zamówienie zwrot gotówki nie jest przyznawany. Wczoraj złożyłem kolejne zamówienie, cashback się nie pojawił. Co więcej, cashbacki nie pojawiają się nie tylko przy zamówieniach na Aliexpress, nie otrzymałem też cashbacku za Bonpriks.
Irino, dobry wieczór!
Dziękujemy za twoją opinię. Na podstawie naszych danych utworzyłeś już bilet opieki. Nie martw się, na pewno pomożemy Ci w rozwiązaniu problemu.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub trudności, skontaktuj się z nami.
Ciesz się wiosennym nastrojem! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
701127786336313 zamówienie zrealizowane 03.21 cashback nie naliczony
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Cashback za zakupy w Aliexpress jest przyznawany w ciągu 60 dni od daty rejestracji. Poczekaj na maksymalny limit czasu.
Możesz sprawdzić maksymalną datę zasilenia każdego zamówienia na swoim koncie osobistym, najeżdżając kursorem myszy na znak zapytania obok statusu zwrotu gotówki „Oczekujący”: http://joxi.ru/vAWWqnnikZvJxA.
Jeśli minęły maksymalne terminy, ale zwrot gotówki nie zostanie zaksięgowany, poinformuj nas o tym. W międzyczasie czekamy z Tobą i mamy nadzieję, że cashback zostanie zaksięgowany w najbliższej przyszłości.
Jeśli potrzebujesz pomocy - napisz, zawsze jesteśmy zadowoleni. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Podobnie cashback nie został przyznany w przypadku wielu produktów. Wcześniej naliczenie było stabilne, a problem został szybko rozwiązany.
Dobry dzień!
Dziękuję za twój komentarz. Siergiej, nie martw się, proszę, twoje pytanie na pewno zostanie rozwiązane. Prosimy o chwilę poczekania, w ciągu dnia nasz manager skontaktuje się z Państwem pod adresem # 1306366.
Mamy nadzieję na zrozumienie. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zgadzam się z poprzednią krytyką. Mam to samo. Nic nie jest naładowane. Poczekam kilka dni i najprawdopodobniej przejdę do innej usługi.
Dobry dzień!
Dziękuję za twój komentarz. Rozumiemy Cię, ale nie musisz się martwić. Twój cashback może się wkrótce pojawić. Niestety, podobnie jak Ty, nie otrzymaliśmy żadnych informacji o zamówieniu. Stworzyliśmy w Twoim imieniu sprawę obsługi klienta. Prosimy o odpowiedź na apel w sekcji „Pomoc”. Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać ten problem, a dzięki naszym rekomendacjom postaramy się uchronić Cię przed utratą cashbacku w przyszłości.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback jest włączany i wyłączany. Niesamowicie zmęczony. Najwyraźniej naprawdę najwyższy czas poszukać usługi bez tych strasznych problemów.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Skontaktowaliśmy się z Tobą za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”, aby zrozumieć przyczynę błędu i pomóc.
Prosimy o odpowiedź na odwołanie. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Parę razy nie było cashbacku, chociaż zamówiłem jak zwykle (z aplikacji mobilnej), skontaktowałem się z supportem, wszystko szybko się zwróciło, ale osad pozostał...
właśnie złożyłem zamówienie, ale nie ma oczekujących bonusów
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Z przyjemnością informujemy, że cashback za zamówienie został już pomyślnie wyświetlony ze statusem „Oczekujące”. Zazwyczaj zamówienia są ustalane w ciągu 24 godzin od daty rejestracji.
Jeśli masz jakieś pytania lub sugestie dotyczące usługi, podziel się z nami.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
25.03.2018 złożyłem 2 zamówienia za pośrednictwem usługi cashback. Ale oczekiwanie na naliczanie cashbacku się nie spełniło. Czytam recenzje, nie tylko ja mam takie problemy. Mam nadzieję, że uda się rozwiązać ten problem, w przeciwnym razie trzeba będzie zmienić usługę.
dobry dzień Eleno!
Dziękujemy za twoją opinię. W tej chwili obserwujemy opóźnienia w ustalaniu cashbacku za zamówienia na Aliexpress. Partnerzy radzą, aby wszystkie oczekujące zamówienia pojawiły się wkrótce. Stworzyliśmy odwołanie z Twojego konta do służby opieki, aby monitorować ten problem.
Jeśli potrzebujesz pomocy - napisz, chętnie Ci odpowiemy. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
9 marca złożyłem zamówienie na 425 rubli. cashback nie został wyświetlony! chociaż wcześniej nie było problemów.
Witaj Anatolij!
Dziękujemy za twoją opinię. Rzeczywiście, zdarzają się opóźnienia w przekazywaniu zamówień do naszego systemu. Ale prosimy, abyś się nie denerwował, Twoje odwołanie zostanie rozpatrzone pod kontrolą kierownika służby opiekuńczej. Obiecujemy, że problem zostanie rozwiązany na Twoją korzyść.
Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz. Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops