do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Надежда
26.03.2018

Przez cały marzec zwrot gotówki od Ali jest przyznawany co drugi raz. Wcześniej wszystko było jasne. Dzisiaj zrobiłem 2 zamówienia, wszystko widać w przejściach, cashback nie został zaksięgowany. Po przeczytaniu zdałem sobie sprawę, że problem nie dotyczy tylko mnie. Zamówienia są niedrogie, ale nadal nieprzyjemne.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry Nadieżdo!

Dziękujemy za twoją opinię. W tej chwili występuje opóźnienie w przekazywaniu zamówień ze sklepu Aliexpress do naszego systemu. Proszę mi wierzyć, naprawdę współczujemy i denerwujemy się tą sytuacją. Pytanie jest pod kontrolą i zostanie rozwiązane w możliwie najkrótszym czasie.

Na Twoim koncie utworzyliśmy odwołanie do służby opiekuńczej o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Proszę o odpowiedź na apel. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Максим Савостин
26.03.2018

Złożyłem zamówienie z cashbackiem aktywowanym przez rozszerzenie 14 lutego. Do dziś nie ma cashbacku.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Maxim!

Dziękujemy za twoją opinię. Na pewno pomożemy rozwiązać ten problem. Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Prosimy o przejście do sekcji „Pomoc” i odpowiedź na apel.

Nie możemy się doczekać kontaktu z nami w celu uzyskania pomocy. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Ольга
26.03.2018

Wcześniej wszyscy byli zadowoleni z obsługi. Cashback został zarejestrowany w ciągu 10-15 minut. Teraz nic się nie dzieje. Przez dwa dni z rzędu składałem zamówienie przez Twój cashback, ale nic się nie pojawiło. A sądząc po negatywnych recenzjach, nie jestem sam. Rozwiąż problem z tym lub będziesz musiał zmienić usługę.

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Olga!

Dziękujemy za twoją opinię. Uwierz mi, sytuacje utraty cashbacku są nieprzyjemne zarówno dla nas, jak i dla naszych użytkowników. Rozumiemy Cię, ale mamy nadzieję, że zostaniesz z nami.

Z naszych informacji wynika, że kwestia utraconego cashbacku za Twoje zamówienia jest już rozwiązana.

Oczekuj odpowiedzi w swojej wiadomości. Życzę miłego wieczoru!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Алексей
26.03.2018

Dlaczego, kiedy zamawiam, nie naliczam pre-cashback Nr zamówienia: 701341103027593, a godzinę i datę można zobaczyć, że wszystko jest aktywne. 6-7 marca też złożyłem zamówienie, nic się nie liczyło, bo zaczynało się ładować za każdym razem, wszystko było aktywne, szkoda tylko. I tak wszystko jest w porządku.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Aleksiej!

Dziękujemy za twoją opinię. Nie zniechęcaj się, na pewno postaramy się Ci pomóc. Z naszych informacji wynika, że utworzyłeś już odwołanie i problem ten jest rozwiązywany.

Oczekuj odpowiedzi od kierownika. Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

makosik2401
26.03.2018

Zamówiłem towary z alliexpress cashback cztery razy, zostały obciążone, teraz zamówiłem jeszcze pięć zakupów i nic nie było naładowane chaosem, korzystałem z innej aplikacji, zanim wszystko było w porządku, postanowiłem wypróbować twoją aplikację i byłem rozczarowany.

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że jesteś rozczarowany usługą.

Zgodnie z danymi z Twojego konta osobistego utworzyłeś już odwołanie do usługi opiekuńczej. Nie martw się, problem z pewnością zostanie rozpatrzony i rozwiązany w ciągu 24 godzin.

Jeśli masz inne pytania lub życzenia, skontaktuj się z nami.

Zawsze chętnie odpowiemy.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Александр
26.03.2018

To nie pierwszy raz, kiedy cashback nie został przyznany. Jedzie dobrze, potem nie widzi..Mam nadzieję na rozwiązanie. problem został rozwiązany pozytywnie.

neohi2012
25.03.2018

przejście na stronę było, zamówienie zostało wykonane zgodnie ze wszystkimi zasadami.. cashback oczywiście się nie pojawił... do każdego zamówienia trzeba utworzyć apel na poparcie, aby coś osiągnąć.. już

zetix852
25.03.2018

Bardzo źle jest, gdy znajomość zaczyna się od nieprzyjemnej sytuacji. Zarejestrowałem się na stronie, było napisane, że rejestracja się powiodła i można aktywować cashback, co od razu zrobiłem. Ale potem postanowiłem udać się na pocztę i zwariowałem, że trzeba przejść przez potwierdzenie poczty ... A cashback, jak się okazało, nie przeszedł bez tego potwierdzenia (((

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam też przykro, że tak zaczęła się znajomość. Potwierdzenie e-mailem nie wpływa na proces naliczania cashbacku. Z zastrzeżeniem podstawowych zasad, cashback powinien być widoczny na Twoim koncie osobistym. W Twoim imieniu stworzyliśmy odwołanie do służby opiekuńczej w celu zrozumienia przyczyny braku naliczenia i rozwiązania problemu.

Naprawdę liczymy na opinie. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Алекс
25.03.2018

9 marca zostały naruszone terminy przyznania cashbacku za zamówienie 700617930925852. Nic nie robisz. Kolejny bug... horror.A to ocena dla Ciebie...

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękujemy za twoją opinię. Z przyjemnością informujemy, że status Twojego zamówienia został już zmieniony na „Zarejestrowane”.

Jeśli masz jakieś pytania lub sugestie dotyczące pracy serwisu - napisz, zawsze chętnie się komunikujemy. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Люда
25.03.2018

To był jakiś koszmar! Przekazywane cashbacki pojawiają się na Twoim koncie osobistym! Każde utracone zamówienie trzeba „wybłagać”, stale dostarczając dowody i zrzuty ekranu zakupów! W ciągu ostatnich 2 miesięcy około 10 zamówień (a może więcej jest już trudno policzyć) nie zostało w ogóle zaksięgowanych, a podczas czeku znalazłem zamówienie, które nie zostało zaksięgowane ponad 2 miesiące temu! Dzisiaj robię zakupy znowu i znowu nie ma cashbacku! To już jest irytujące! Po przedstawionym dowodzie pracownicy zwracają pieniądze w postaci premii „ze swoich oszczędności”, ale ile nerwów i czasu zajmuje to wszystko! Myślę, że nadszedł czas, aby przejść do bardziej niezawodnych witryn bez takich ościeży! To bardzo rozczarowujące, zwłaszcza po tym, jak w sklepie internetowym zgromadził się już ponad 20% rabat ...

LetyShops
19.02.2020

Witaj Ludmiła!

Dziękujemy za twoją opinię.

Bardzo nam przykro, że po raz kolejny spotkałeś się z tak nieprzyjemną sytuacją. Zgodnie z danymi z Twojego konta osobistego masz otwarte odwołanie. Nie martw się, kierownik służby opiekuńczej Roman kontroluje odwołanie i na pewno spróbuje rozwiązać problem.

Mamy nadzieję na Twoją lojalność.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Сергей
25.03.2018

25 marca złożyłem zamówienie z przejściem z aplikacji. Cashback nie pojawił się (((

LetyShops
19.02.2020

Siergiej, cześć!

Dziękujemy za zgłoszenie błędu. Na pewno ustalimy powody nienaliczania cashbacku i pomożemy rozwiązać tę sytuację. Jednak bez Twojej pomocy nie poradzimy sobie.

Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Przejdź do sekcji „Pomoc” i odpowiedz na prośbę.

Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Марина
25.03.2018

Ostatnie zamówienie złożyłem przez lithi. Ale nie można zwrócić pamięci podręcznej. A poprzednie zamówienia są w toku z 2017 i 01.2018. Aż do.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety przy przekazywaniu informacji o zamówieniach z 2017 i 01.2018 rzeczywiście wystąpił błąd techniczny. Sprawdziliśmy dane z partnerami i okazało się, że zamówienia zostały potwierdzone, ale informacji na koncie osobistym nie zdążyliśmy zaktualizować. W tej chwili cashback został już zaksięgowany na Twoim saldzie.

Zauważyliśmy, że utworzyłeś już bilet opieki, aby dowiedzieć się, dlaczego ostatnie zamówienie nie zostało obciążone. Kierownik już odpowiedział na odwołanie i oczekuje od Ciebie odpowiedzi. Proszę odpowiedzieć naszemu kierownikowi.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania i życzenia dotyczące pracy serwisu - napisz, zawsze jesteśmy otwarci na dialog.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.