* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Zrobiłem jeszcze kilka zamówień, czekałem dzień, cashback nie został ponownie zaksięgowany (na pewno 7-8 razy), kampania nie jest dla mnie jedyną z tak globalnymi problemami z tą usługą. Poszukam zamiennika, wcześniej polecałem tę usługę znajomym, teraz odradzam.
Dzień dobry, Dmitry!
Dziękujemy za twoją opinię. Uwierz nam, bardzo ważne jest dla nas również, aby każde zamówienie złożone za pośrednictwem naszego serwisu było automatycznie rejestrowane na Twoim koncie osobistym.
W Twoim imieniu stworzyliśmy bilet opieki. Odpowiedz na odwołanie, rozwiążemy problem.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo niezawodny i sprawdzony sposób na zaoszczędzenie pieniędzy na zakupach !!! Wszyscy moi przyjaciele go używają. Wszystkim radzę, że wszystko jest proste i niezawodne !!!
Trzeci dzień z rzędu robię zamówienia, ale nie ma cashbacków. Wszystkie przejścia są widoczne, wszystko zgodnie z zasadami, ale nawet po kilku dniach nic się nie pojawiło. Już teraz bezużyteczne jest pisanie do służby opiekuńczej i wysyłanie zrzutów ekranu, wiszą zwroty sprzed sześciu miesięcy i najwyraźniej też nigdy nie wrócą. Czas usunąć rozszerzenie, wszystko w porządku, dzięki.
Witaj Lidio!
Dziękujemy za twoją opinię. Prosimy nie wyciągać pochopnych wniosków.
Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać ten problem.
Na Twoje konto osobiste w dziale „Pomoc” zostało wysłane odwołanie do służby opiekuńczej. Odpowiedz nam, gdy tylko będziesz mieć taką możliwość.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dzisiaj zrobiłem zamówienie na 3 tys zł, twoje rozszerzenie pokazało, że wszystko jest w porządku. Ale rozkazy są niczym, puste. Zawiedziony.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Eduard, nie zniechęcaj się, pomożemy rozwiązać ten problem. Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki.
Oczekujemy na kontakt zwrotny. Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zrobiłem 5 zamówień dla Ali - nikotyna nie została odczytana. Wcześniej tak nie było. Letishops nie jest już ciastem.
Dzień dobry, Jegorze!
Dziękujemy za twoją opinię. Aby dowiedzieć się, dlaczego cashback nie został wyświetlony, stworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie do usług opieki. Opowiedz nam bardziej szczegółowo o algorytmie zakupu i odpowiedz na pytania wyjaśniające dotyczące zamówienia. Prośbę można znaleźć w sekcji „Pomoc” na swoim koncie osobistym - „Moje prośby”: https://help.letyshops.ru/hc/ru/requests.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Jak rozumiem, usługa jest objęta. Nie ma zwrotu gotówki. I nie widzę nikogo ze mnie. Przejście zostało zakończone. Zrobiłem zrzuty ekranu. Chociaż nie widzę sensu dalszego korzystania z usługi. I nie ma ochoty angażować się w pracę dochodzeniową, przesyłanie danych i dowodów. Co więcej, przejście jest stałe.
Dzień dobry, Rostisławie!
Dziękujemy za twoją opinię. Faktem jest, że samo przejście nie wystarczy, aby otrzymać zwrot pieniędzy. Z danych z Twojego konta wynika, że niedawno zarejestrowałeś się w naszym serwisie i zakładamy, że być może nie znasz jeszcze zasad dokonywania zakupów z cashbackiem.
Stworzyliśmy odwołanie do usługi opiekuńczej za pośrednictwem Twojego konta osobistego. Przejdź do sekcji „Pomoc” i odpowiedz nam. Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić utratę cashbacku i wydać zalecenia, aby zapobiec utracie w przyszłości.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Po raz piąty zamawiam u Ali (i drogie rzeczy), zwrot gotówki nie jest przyznawany! Na innych stronach wszystko działa dobrze!
Dobry wieczór!
Dziękuję za twój komentarz. Naprawdę nie chcemy, aby nasi użytkownicy napotykali trudności podczas obliczania cashbacku za pośrednictwem naszej usługi, ponieważ jesteśmy zainteresowani pomyślnym zaksięgowaniem cashbacku. Za utracone zamówienia nie otrzymujemy wynagrodzenia od sklepu.
Stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, w sekcji „Pomoc” i bardzo liczymy na Twoją odpowiedź. Twoje pytanie na pewno zostanie rozwiązane.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wiesz, to już nawet nie jest śmieszne ... wtedy cashbacki z sumami 20-25 $ przepadły, dzięki za zwrot ... ale teraz sytuacja - dla zamówień na 1-2 $ - cashback natychmiast spada , zaraz tu a potem... małe zamówienie powyżej $5 to tyle... cisza... Są już 3 zamówienia z bezcashbackiem... więc nawet po potwierdzeniu zamówienia cashback nie spada na saldo, również na 3 zamówienia już ...
Cześć Julio!
Dziękujemy za twoją opinię. Julio, od razu chcemy Cię zapewnić, że kwota zamówienia nie wpływa na przekazywanie danych o zrealizowanych zamówieniach od partnerów.
Zgodnie z danymi z Twojego konta osobistego, wszystkie wnioski zostały rozwiązane. Mamy szczerą nadzieję, że takie nieprzyjemne sytuacje już się nie powtórzą.
W przypadku jakichkolwiek pytań koniecznie skontaktuj się z nami, zawsze jesteśmy otwarci i chętnie służymy pomocą.
Miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie ma cashbacku, zanim wszystko zadziałało jak w zegarku… PPC właśnie rzuciło 500 blizn na wiatr.
Witaj Michaił!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Cię w tej sytuacji. Aby się tego dowiedzieć, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Michael nie zniechęcaj się proszę, postaramy się Ci pomóc.
Czekamy na informację zwrotną w Twojej aplikacji.
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops