do 5 %
cashback
Przejdź do sklepu

Zakupy na AliExpress z cashbackiem w Polsce

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Recenzje na temat AliExpress (9688)
Czas oczekiwania na naliczenie cashbacku
Cashback pojawia się ze statusem „Oczekujący” w ciągu 5 dni
Cashback jest potwierdzony i zaksięgowany w ciągu 75 - 120 dni
Informacje i warunki
5 %
Akcesoria mobilne, odzież, dekoracje domowe, artykuły ogrodnicze
1 %
Wszystko inne, a także produkty niepowiązane* z działów "Akcesoria mobilne, odzież, wyposażenia wnętrz, artykuły ogrodnicze"
0 %
za zamówienia dokonane u sprzedawców z poniższej listy*
Aby dowiedzieć się czy produkt jest w sieci afiliacyjnej, prosimy o wypełnienie poniższego formularza
Wklej link do produktu Aliexpress i sprawdź, czy otrzymasz cashback
Link do produktu

*lista sklepów bez cashbacku.

* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.                                

Kody promocyjne ważne w okresie 20.11.2025 -03.12.2025

3 USD zniżki przy zakupie za min. 18 USD z kodem BFLETY03 
4 USD zniżki przy zakupie za min. 26 USD z kodem BFLETY04
9 USD zniżki przy zakupie za min. 59 USD z kodem BFLETY09
15 USD zniżki przy zakupie za min. 89 USD z kodem BFLETY15
20 USD zniżki przy zakupie za min. 139 USD z kodem BFLETY20
30 USD zniżki przy zakupie za min. 209 USD z kodem BFLETY30
40 USD zniżki przy zakupie za min. 279 USD z kodem BFLETY40
50 USD zniżki przy zakupie za min. 329 USD z kodem BFLETY50
70 USD zniżki przy zakupie za min. 499 USD z kodem BFLETY70
Uwaga!
  • Cashback jest naliczany nie dla wszystkich produktów. Sprawdzić możliwość uzyskania cashbacku można w wersji przeglądarkowej LetyShops za pomocą formularza na górze strony.
  • Zanim Twoje zamówienie złożone na AliExpress pojawi się na Twoim koncie ze statusem „Oczekujące” może minąć do 5 dni.
Cashback NIE JEST naliczany:
  • za podatek VAT (podatek od wartości dodanej), który jest wliczony w każdą kwotę zamówienia;
  • jeśli cena produktu jest zbyt niska i możliwa kwota cashbacku jest mniejsza niż 0,01 USD;
  • za zamówienia z kategorii "3 za $5.99";
  • produkty wirtualne (karty podarunkowe, certyfikaty, gry, książki cyfrowe itp.) oraz dodatkowe usługi (dostawa, doładowanie telefonu, zniżki na płatność itp.);
  • jeśli produkt został dodany do koszyka lub "Koszyk Życzeń" przed aktywacją cashbacku;
  • za zamówienia, dla których został otwarty spór ze sprzedawcą;
  • za usługi dodatkowe (dostawa, pakowanie, itp.);
  • za zamówienia złożone z kilku kont AliExpress z wykorzystaniem kuponów;
  • jeżeli sprzedawca zmieni cenę po dodaniu produktu do koszyka;
  • jeżeli zamówienie ma status „Oczekuje na płatność” przez ponad 3 dni.
Ważne!
  • Prosimy zwrócić uwagę, iż jeżeli w zamówieniu jest więcej niż 1 towar, zostanie ono podzielone na osobne części. Gorący cashback naliczy się na te artykuły, które pierwsze zostaną przekazane do naszego serwisu.
  • Użycie kodów promocyjnych może spowodować nienaliczenie cashbacku.
  • Aby uzyskać zwrot cashbacku, dodawaj towary do koszyka dopiero po przejściu przez LetyShops i wyłączaj inne wtyczki przed zakupem.
  • Maksymalna kwota cashbacku z jednego zamówienia wynosi 40$.
  • Numer zamówienia na AliExpress może się nieznacznie różnić od numeru wyświetlanego na koncie LetyShops.
  • Rzeczywista kwota zwrotu pieniędzy zaksięgowana na koncie może nieznacznie różnić się od kwoty wskazanej podczas składania zamówienia. Wynika to z przeliczenia waluty płatności na walutę Twojego konta.

Recenzje na temat AliExpress (9688)

(4.21) Ogólna ocena sklepu
Zaloguj się na swoje konto, aby podzielić się opinią
Chcemy, aby informacja zwrotna była pomocna dla osób, które dokonują zakupów z cashbackiem w Letyshops.
Dlatego publikujemy tylko recenzje naszych klientów.
Zaloguj się
Dołącz
Анна
23.03.2018

Witam, ja też nie wyświetlałem ostatnich 3 zamówień, a zamawiałem z komputera i ze smartfona.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Cześć Anno!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety informacje o Twoich zamówieniach nie zostały odebrane przez nasz system.

Aby pomóc Ci w rozwiązaniu problemu, utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”. Poczekamy na informację zwrotną :)

Na pewno postaramy się pomóc.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate.
Viktor
23.03.2018

Zainstalowałem program. Wczoraj złożyłem zamówienie na stronie Aliexpress za pośrednictwem tej aplikacji, ale zwrot gotówki nie został zaksięgowany. W aplikacji nie ma możliwości kontaktu z pomocą techniczną.

Recenzja została przetłumaczona z rosyjskiego za pomocą Google Translate. Pokaż oryginał Pokaż tłumaczenie
LetyShops
19.02.2020

Witaj Wiktorze!

Dziękujemy za twoją opinię. Rzeczywiście, nie ma możliwości złożenia odwołania do usługi opiekuńczej z aplikacji mobilnej.

Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego. Czekamy na Twoją odpowiedź.

Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

demanyes
23.03.2018

Dużo kupiłem i dostałem! (Tak myślałem. NIC)

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękuję za twój komentarz.

Bardzo nam przykro, że taka sytuacja miała miejsce i zwrot gotówki za zamówienia przepadł.

Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy już odwołanie do naszego serwisu opiekuńczego poprzez sekcję „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Mamy nadzieję na twoją odpowiedź.

Dobry wieczór!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Валентина Валентина
22.03.2018

Złożyłem zamówienie na 13 tysięcy rubli. Przejście jest zarejestrowane, ale pamięć podręczna z powrotem nie jest ... urocza ...

LetyShops
19.02.2020

Witaj Walentynko!

Dziękuję za napisanie. Niestety nie otrzymaliśmy również informacji ze sklepu o Twoim zamówieniu.

Aby Ci pomóc, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem odpowiedniego menu na Twoim koncie osobistym. Podaj nam niektóre informacje dotyczące zamawiania wymagane w kontakcie. Na pewno pomożemy Ci w tej sytuacji.

Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

dmanto
22.03.2018

Gdy tylko kwota zakupu jest mniej więcej duża, cashback nie jest naliczany. Zwykły rozwód, już go nie użyję.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że masz taką opinię o pracy naszego serwisu.

Jeśli zwrot gotówki za zamówienie nie był widoczny na koncie osobistym naszego użytkownika, to również nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu. Kwota zamówienia nie może wpływać na mechanikę ustalania cashbacku.

Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy już odwołanie w Twoim imieniu w sekcji „Pomoc”. Nie mogę się doczekać twojej odpowiedzi.

Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Alisa Nary
22.03.2018

Przy czwartym zakupie zwrot gotówki nie jest przyznawany.

LetyShops
19.02.2020

Witam!

Dziękujemy za twoją opinię.

Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy już apel do naszego serwisu opiekuńczego i czekamy na Twoją odpowiedź. Prosimy o przesyłanie zrzutów ekranu zamówień, które nie zostały zarejestrowane na Twoje żądanie. Na pewno postaramy się pomóc.

Dobry weekend! :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Ильнур
22.03.2018

Złożyłem zamówienie 21.02.2018, a wcześniej kupiłem konto premium, bez cashbacków i 1 miesiąc premii do pieca.

LetyShops
19.02.2020

Witaj Ilnur!

Dziękujemy za twoją opinię.

Nie zniechęcaj się, postaramy się pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu. Aby to zrobić, utworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.

Czekamy na Twoją odpowiedź. Miłego dnia! :)

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Денис Журавлёв
22.03.2018

Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją, minęło 20 minut, cashback się nie wyświetlał, czegoś takiego wcześniej nie było!

LetyShops
19.02.2020

Witaj Denisie!

Dziękujemy za twoją opinię. Niestety sytuacje straty się zdarzają i są dla nas bardzo nieprzyjemne. Nie zniechęcaj się, postaramy się Ci pomóc.

Według danych z Twojego konta osobistego, Twój problem jest już rozwiązywany, kontaktując się z usługą opieki. Oczekuj odpowiedzi od kierownika.

Miłego weekendu!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Валерий Пятанин
22.03.2018

Zamawiam produkt w marcu, a cashback do mnie nie przychodzi, raczej dostanę swój cashback i już tu nie przyjeżdżam! Naprawdę oburzony!

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Valery!

Dziękujemy za zgłoszenie błędu. Stworzyliśmy odwołanie z Twojego konta do służby opiekuńczej, aby zrozumieć przyczynę nienaliczania wynagrodzenia za zamówienia i pomoc.

Mamy nadzieję na Twoją pomoc i czekamy na kontakt z Tobą.

Jeśli potrzebujesz pomocy - skontaktuj się z nami, zawsze jesteśmy zadowoleni.

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Дмитрий
22.03.2018

To nie pierwszy raz, kiedy cashback nie został naliczony, administracja w żaden sposób nie pomaga i powołuje się na fakt, że ich zamówienie nie zostało wyświetlone, nie należy czekać na pomoc w tym przypadku i nie otrzymasz pieniędzy . Byłem bardzo zdenerwowany tą usługą.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Dmitry, zawsze staramy się pomagać naszym klientom i rozwiązywać problemy najlepiej jak potrafimy.

Jeśli jakikolwiek problem pozostanie nierozwiązany, poinformuj nas o tym. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Павел
22.03.2018

Wczoraj poszedłem przez ciebie do Ali i zamówiłem 2 towary i nic nie zostało obciążone !!!

LetyShops
19.02.2020

Dzień dobry, Pawle!

Dziękujemy za twoją opinię. Na pewno pomożemy Ci rozwiązać ten problem. Przejdź do sekcji „Pomoc”, nasz menedżer już do Ciebie napisał i czeka na odpowiedź.

Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Lara.kryuchkowa
22.03.2018

Używam go od dłuższego czasu, cashback nie zawsze jest naliczany! Jestem już tym zmęczony.

LetyShops
19.02.2020

Dobry dzień!

Dziękujemy za twoją opinię. Zespół ciężko pracuje i robi wszystko, co możliwe, aby wyeliminować wszelkie pomyłki podczas korzystania z usługi. Niestety możliwe są błędy zarówno po stronie klientów, jak i przy przekazywaniu informacji od partnerów. Takie przypadki są szczegółowo analizowane i niezwłocznie podejmowane są działania, udzielane są niezbędne instrukcje lub porady.

Ze swojej strony jesteśmy zawsze gotowi pomóc zrozumieć powód braku naliczenia i pomóc. Zauważyliśmy, że już utworzyłeś bilet opieki i Twój problem jest rozwiązywany.

Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby pomóc. Miłego dnia!

Z poważaniem,
Zespół LetyShops

Kup w AliExpress z cashbackiem do 5 %
Wczoraj nigdy nie wróci, ale cashback wróci. LetyShops - Twój cashback
Zarejestruj się

Aplikacje mobilne Letyshops

Zakupy w internecie z cashbackiem za pomocą smartfona

4.6
4.0
0
Niestety jesteś trochę spóźniony :(
Wszystkie bonusy cashback dla tego sklepu zostały już wykorzystane. Być może później pojawią się ponownie. Obecnie możesz poszukać podwyższony cashback w innych sklepach.
Gorące oferty!
Szukaj powiększony cashback w naszym katalogu! Wszystkie oferty są ograniczone pod względem liczby i czasu, więc nie przegap swojej szansy.