* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Wczoraj dokonałem zakupu i nic nie zostało zaksięgowane, aktywowałem wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Z przyjemnością pomożemy Ci ustalić przyczynę braku zwrotu gotówki i rozwiązać problem. Utworzyliśmy połączenie z usługą opieki z Twojego konta. Odpowiedz na prośbę w sekcji „Pomoc”.
Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cashback się nie pojawił, jest przejście, to nie pierwszy raz!
Witaj Aleksandrze!
Dziękujemy za zgłoszenie błędu. Na podstawie danych Twojego konta zauważyliśmy, że zgłosiłeś utratę zamówień do naszego zespołu opieki. W tym dniu kierownik skontaktuje się z Tobą i spróbuje pomóc w rozwiązaniu problemu.
Mamy nadzieję, że w przyszłości każde Twoje zamówienie będzie rejestrowane automatycznie.
I nie zapomnij o zasadach dokonywania zakupów z cashbackiem: https://letyshops.com/pravila.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Byłem zdenerwowany, że cashback nie przyszedł, ale mój problem został rozwiązany w ciągu 24 godzin, dzięki, chłopaki.
Dobry wieczór! Ani od 09.03, ani od 17.03 z jakiegoś powodu nie widzę cashbacku.
Dobry wieczór!
Dziękujemy za twoją opinię.
Według danych z Twojego konta osobistego utworzyłeś już odwołanie do służby opiekuńczej i sprawa ta jest rozwiązywana. Nie martw się, na pewno postaramy się Ci pomóc.
Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wczoraj zostawiłem recenzję, ale została usunięta. 18.03.18 Złożyłem 6 zamówień w Alliexpress i tylko jedno się wyświetlało, i to nie pierwszy raz.
Dzień dobry, Dmitry!
Dziękujemy za twoją opinię. Sprawdziliśmy informacje, niestety nie odnotowaliśmy, że zostawiłeś recenzję 18.03. Wszystkie recenzje są moderowane, zapisywane w systemie i nie można ich usunąć. Zauważyliśmy, że utworzyłeś już odwołanie do służby opiekuńczej, aby dowiedzieć się o przyczynach nienaliczania cashbacku. Proszę się nie martwić, dołożymy wszelkich starań, aby Ci pomóc.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania i życzenia dotyczące pracy serwisu - napisz, zawsze jesteśmy otwarci na komunikację.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Potwierdzony odbiór towaru, cashback nie został jeszcze potwierdzony.
W podobnej sytuacji cashback nie został zaksięgowany za zakupy dokonane 17, 18 marca.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Prosimy, abyście się nie denerwowali. Obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby znaleźć przyczyny braku zwrotu gotówki i rozwiązać problem.
Zgodnie z danymi Twojego konta zauważyliśmy, że już skontaktowałeś się z opieką opiekuńczą w celu uzyskania pomocy. Menedżer odpowiedział na Twoją prośbę i czeka na Twoją opinię. Prosimy o odpowiedź na odwołanie.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnio cashback nie został przyznany Ali Express z innych sklepów aż do normy
Dzień dobry, Siergiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Zależy nam na tym, aby każde zamówienie złożone za pośrednictwem naszego serwisu było automatycznie rejestrowane na Twoim koncie osobistym.
W Twoim imieniu stworzyliśmy bilet opieki. Prosimy o odpowiedź na apelację, na pewno postaramy się pomóc i znaleźć cashback. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
19.03.18 dokonał zakupu, ponownie cashback się nie pojawił. Ogólnie rzecz biorąc, w przypadku ostatnich 3-4 zakupów cashback nie pojawiał się, pojawia się tylko za pośrednictwem usługi wsparcia. Jeśli masz problemy z aplikacją, to napisz, że aplikacja nie działa, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd! Ogólnie mam dość pisania do działu pomocy technicznej po każdym zakupie.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Zwykle zwrot gotówki za zamówienia jest ustalany w ciągu 24 godzin od daty rejestracji. Z danych z Twojego konta wynika, że problem z naliczaniem wynagrodzenia został już rozwiązany.
Nasz zespół testuje i weryfikuje mechanizm utrwalania transferu danych z aplikacji na Androida, ponieważ bardzo ważne jest dla nas pomyślne zaksięgowanie cashbacku. Do tej pory nie zidentyfikowaliśmy żadnych problemów z naprawą z powodu nieprawidłowego działania aplikacji.
Jeśli masz jakieś pytania - napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops