* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją: przesiadłem się z letyshopów na AliExpress, złożyłem zamówienie. Cashback nie przyszedł.
Witaj Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię. Z reguły cashback jest rejestrowany na Twoim koncie osobistym w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. Aby pomóc Ci w tej sytuacji i zrozumieć przyczyny utraty wynagrodzenia, stworzyliśmy w Twoim imieniu apel do służby opiekuńczej. W celu pozytywnego rozwiązania problemu potrzebujemy Twojej pomocy, dlatego poczekamy na informację zwrotną w Twojej aplikacji. Możesz go znaleźć na swoim koncie osobistym, sekcja "Pomoc", zakładka "Moje prośby".
Miłego dnia!
Złożyłem zamówienie z Aliexpress przez twoją stronę internetową, ale nie wiem, czy będzie cashback, czy nie. Raz dostałem cashback, drugi raz dostałem dziurę w pączku. czekam na trzeci...
Witam!
Dziękujemy za Twoją opinię i prosimy, aby się nie denerwować. Być może był jakiś błąd w przekazywaniu informacji. Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy już odwołanie do służby opiekuńczej za pośrednictwem sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.
Na pewno pomożemy w tej sytuacji, czekamy na Twoją odpowiedź. Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Od 17 marca cashback nie działa i wygląda na to, że nie tylko dla mnie.Naprawdę wiesz o co chodzi. To jak dotąd pierwszy oścież. Dlatego jestem bardzo zadowolony z Waszej obsługi.
Dzień dobry, Michaił!
Dziękujemy za opinię i kontakt z usługą opieki.
W najbliższej przyszłości nasz menedżer skontaktuje się z Tobą i spróbuje ustalić przyczynę obciążenia. Jesteśmy wdzięczni, że nas wybrałeś.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Żadnych zakupów na ali 20.03 i 21.03 ani Cashbacku, tylko przejście na ali jest zapisane w historii i to wszystko! Za pierwszym razem z rozszerzeniem, za drugim razem już myślałem, że to nie działa, zdjąłem. Okazało się, że bez niego te same śmieci.
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Przykro nam, że zwrot gotówki za Twoje zamówienia nie został zarejestrowany. Na pewno pomożemy rozwiązać ten problem. Stworzyliśmy w Twoim imieniu sprawę obsługi klienta.
Prosimy o odpowiedź na odwołanie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Trzecie zamówienie składam w 2018 roku, ale cashback się nie wyświetla. Przez zera !!! Aktywowałem cashback wszystko tak, jak powinno. Gdybym mógł dołączyć zdjęcie/film to dołączyłbym !!!
Dzień dobry, Michaił!
Dziękujemy za twoją opinię. Będziemy bardzo wdzięczni za przesłane zdjęcia/filmy.
Proszę dołączyć te pliki w obiegu, sekcja „Pomoc”: https://help.letyshops.ru/hc/ru/signin
Czekamy na dostarczone informacje i postaramy się pomóc. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wcześniej wszystko działało stabilnie (((TERAZ JUŻ 3 ZAMÓWIENIA W KONSEKCJI NIC NIE PRZYCHODZI. Minęły 3 dni od 2 zamówień, dzisiaj zrobiłem kolejne. Smutek (()
Dzień dobry, Ilja!
Dziękujemy za twoją opinię. Nie zniechęcaj się, proszę, postaramy się zrozumieć tę sytuację.
Stworzyliśmy wniosek o opiekę w Twoim imieniu. Prześlij nam zrzuty ekranu zamówień, które nie zostały wyświetlone. Informacje te pomogą nam w kwestii naliczania środków.
Poczekamy na dane Twojego zamówienia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
To okropne, dlaczego zamawiam towar w marcu, a cashback do mnie nie przychodzi, raczej dostanę swój cashback i już tu nie chodzę! Naprawdę oburzony!
Dzień dobry Natalio!
Dziękujemy za twoją opinię. Natalia, rozumiemy Twoje uczucia i dzielimy się nimi. Bardzo ważne jest dla nas, aby każde Twoje zamówienie było rejestrowane automatycznie, a Ty otrzymywał nagrodę w postaci cashbacku.
Aby bardziej szczegółowo zrozumieć, dlaczego cashback nie został wyświetlony, stworzyliśmy odwołanie do usługi opieki z Twojego konta. Prośbę można znaleźć, klikając „Moje prośby” w sekcji „Pomoc”: https://help.letyshops.ru/hc/ru/signin
Mamy nadzieję, że otrzymamy Twoją opinię i jesteśmy gotowi do pomocy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie, ale potem pojawiła się wiadomość, że zwrot gotówki został odrzucony!
Zamów w Aliexpress
Numer zamówienia: 90732830039173
Kwota zamówienia: 461,05 rubli. (7,99 USD)
Data zamówienia: 21.03.2018
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Cashback jest naliczany i odrzucany automatycznie na podstawie danych, które sklep nam przesyła.
Czasami odchylenie może być nieprawidłowe, ale w większości przypadków wynika to z takich czynników:
- pełny lub częściowy zwrot towaru;
- naruszenie regulaminu sklepu (korzystanie z kodów promocyjnych lub zniżek niewymienionych na naszej stronie);
- wprowadzanie zmian w zamówieniu (dodawanie/usuwanie towaru, zmiana adresu dostawy, podział zamówienia na kilka zamówień).
Proszę się nie martwić, dołożymy wszelkich starań, aby zrozumieć przyczynę odrzucenia zwrotu gotówki i pomóc.
Jeśli masz dodatkowe pytania - napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ostatnie zwroty gotówki za 19 i 20 marca 18 nie zostały zapisane i były wcześniejsze przypadki i ogólnie jestem zadowolony.
Witaj Iwanie!
Dziękujemy za twoją opinię. Ze względu na specyfikę współpracy ze sklepami w ramach programu cashback istnieje wiele powodów, dla których cashback może nie zostać zaksięgowany, nawet jeśli nastąpi przejście z naszej usługi. Wszystkie te powody zostały opisane w regulaminie zakupów z cashbackiem.
Dodatkowe warunki (jeśli sklep je posiada) można znaleźć na podstronie każdego sklepu w naszym serwisie.
Naprawdę chcemy zrozumieć powody i zrobić wszystko, co możliwe, aby je wyeliminować, abyś nie martwił się już o swój cashback. Z Twojego konta w sekcji „Pomoc” utworzyliśmy odwołanie do obsługi klienta. Jak tylko będziesz miał kilka minut wolnego czasu, odpowiedz na apel.
Czekamy na Waszą odpowiedź. Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Drodzy Letyshopy! Przez cały marzec nie pojawił się zwrot gotówki dla jednego z zamówień, w tym wczorajszego z Alim. Sądząc po recenzjach, ten problem nie jest tylko mój. Jeśli masz coś zepsutego, daj znać ludziom i nie oszukuj głowy. Jestem bardzo zmęczony pisaniem do działu wsparcia po każdym zamówieniu i spędzaniem 2 dni na rozwiązaniu !!!
Dzień dobry, Władysławie!
Dziękujemy za twoją opinię. Mechanika obliczania cashbacku nie uległa zmianie. Tak jak poprzednio, wynagrodzenie za zamówienia ustalane jest z zastrzeżeniem zasad dokonywania zakupów z cashbackiem, a także warunków publikowanych na stronach naszych partnerów. Jesteśmy wdzięczni za skontaktowanie się z usługą opiekuńczą.
Mamy szczerą nadzieję, że w przyszłości nie będzie więcej trudności z obliczaniem cashbacku.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Otrzymałem zamówienie dawno temu, zwrot gotówki nadal nie został zaksięgowany, w toku.
Te same bluzeczki !!! Rozszerzenie na stronie sklepu nie jest aktywne !!! Prosi o zalogowanie - wrzuca go do nowej zakładki, ale nie jest aktywowany w sklepie. Ktoś dostaje dla nas pieniądze. Rozwód się zakończył. Od pół roku wisi 400 rubli. Nie mogę też zdjąć i doładować. Możesz usunąć co najmniej 500. Znowu Europa jest dziwna ze swoimi sankcjami ....
Dzień dobry, Włodzimierzu!
Dziękujemy za twoją opinię. Według naszych informacji masz zainstalowaną nieaktualną wersję rozszerzenia LetyShops. Spróbuj zaktualizować rozszerzenie do najnowszej wersji 2.3.4.2.
Otrzymujemy wynagrodzenie od sklepu tak jak Ty, tylko za te zamówienia, które wyświetlają się automatycznie.
Ustaliliśmy limit wypłaty środków w wysokości 500 rubli, ponieważ bierzemy na siebie wypłatę prowizji za przelew pieniędzy. Bardzo często organizujemy promocje i negocjujemy ze sklepami, aby zwiększyć stawki cashbacku, aby nasi użytkownicy mogli szybciej zaoszczędzić 500 rubli i uzyskać przyjemne emocje z zakupów online.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops