* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Złożyłem zamówienie przez Twój link do Aliexpress, nigdzie nie jest pokazane, ile mam otrzymać zwrotu gotówki. I nigdzie nie jest napisane, że coś zamówiłem.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Zwracamy uwagę, że istnieje możliwość, że cashback pojawi się na Twoim koncie osobistym w ciągu dnia.
Aby kontrolować proces kredytowania środków, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Będziemy wdzięczni za odpowiedź. Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Uważam za konieczne podziękować zespołowi wsparcia za cierpliwość. Nie spodziewałem się, że problem i tak zostanie rozwiązany, dostałem zwrot gotówki po specjalnej stawce w pełnej wysokości, również z bonusami. Musimy oddać hołd pracownikom - wytrwałość i życzliwość zasługują na wysoką ocenę, nawet pomimo moich czasem dość chamskich "wrzasków" :)))) Jeszcze raz dziękuję. Pozdrawiam Tatiana
Zamówienie zostało złożone 13 marca, cashback nie został wyświetlony, po raz pierwszy to (
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Sprawdziliśmy informacje na Twoim koncie osobistym i zauważyliśmy, że utworzyłeś już odwołanie do obsługi klienta.
Prześlij zrzut ekranu swoich zamówień z konta osobistego sklepu Aliexpress, a także wyjaśnij niektóre punkty dotyczące składania zamówień. Na pewno postaramy się Ci pomóc.
Czekamy na odpowiedź. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Chciałem dużo pisać po przeczytaniu komentarzy nieuczciwych i niecierpliwych zwolenników, ale to jest negatywne i strata czasu, ale ludzie przynajmniej rozumiecie, że ukraińska firma płaci wam pieniądze, co uzgodniło ze 100 500 sklepami WNP, a tym bardziej z Chinami o tym, co się stanie, po prostu przelej je (pieniądze) do ciebie, zarabiając tylko na reklamach własną pracą, a za pomocą kilku kliknięć bez zdejmowania operacji dostajesz łupy z powietrza. Korzystam z usługi od około 3 lat - jesteś najlepszy. Znam jeszcze kilka podobnych usług. To do nich należy nauka i rozwój. A kosztem serwisu (korzystam z niego z telefonu) to naprawdę jakoś nie jest wygodne. Czas przejść na aplikację. Szacunek i cierpliwość wsparcie!
To samo, dzisiaj zrobiłem 2 zamówienia, nie były wyświetlane. Jakoś wszystko jest dla ciebie przypadkowe, to widać, to nie, zauważam to od 1,5 miesiąca. Zacząłeś pluć po cichu?
Nawiasem mówiąc, kwoty zamówień różnią się w niższym kierunku.
Witaj Dmitrij!
Dziękujemy za twoją opinię. Jeśli zamówienie nie wyświetla się na Twoim koncie osobistym, oznacza to, że nie otrzymaliśmy również nagrody ze sklepu i danych zamówienia. Jesteśmy również zainteresowani tym, aby cashback na zamówienia naszych użytkowników był rejestrowany bez trudności.
Różnica w kwocie zamówienia, za którą zapłaciłeś na Aliexpress, a która jest wyświetlana na Twoim koncie, jest związana z kursem, po jakim waluta została przeliczona na Aliexpress i u nas. Koszt wszystkich towarów na Aliexpress jest początkowo w dolarach. Przed opublikowaniem w rosyjskojęzycznej wersji strony, Aliexpress zamienia ją na ruble. Sklep przesyła nam informację o wysokości Twojego zamówienia w złotówkach. A my z kolei przeliczamy je na ruble po kursie Banku Centralnego Federacji Rosyjskiej w momencie wpłynięcia zamówienia do naszego systemu. Z uwagi na to, że stawki, po których my i Aliexpress możemy przeliczać walutę, mogą się różnić, może się różnić również kwota zamówienia.
Aby Ci pomóc i zrozumieć obecną sytuację, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na Twoją odpowiedź. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Właśnie złożyłem zamówienie, ale nie ma zwrotu gotówki, nie za pierwszym razem. Aktywowałem wszystko przed złożeniem zamówienia.
Dzień dobry, Siergiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Niestety ani my, ani Ty nie otrzymaliśmy nagrody za zamówienie.
Zwracamy uwagę, że cashback jest ustalany w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia.
Aby Ci pomóc, utworzono odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym. Na pewno postaramy się Ci pomóc, do tego potrzebujemy Twojej pomocy.
Czekam na Twoją odpowiedź. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówienie z dnia 17.03.2018 o godzinie 18:25 z cashbacku Aliexpress nie zostało wyświetlone.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy Twoje emocje i dzielimy się nimi, ponieważ sami nie otrzymaliśmy nagrody za Twoje zamówienie. Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy w Twoim imieniu kontakt do obsługi klienta.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zamówiłem to wczoraj. Przejście na stronę Aliexpress 16.03.2018 15:17, nie wyświetlane.
Witaj Nikita!
Dziękujemy za twoją opinię. Niestety informacja o Twoim zamówieniu nie dotarła do naszego systemu i nie otrzymaliśmy żadnego wynagrodzenia. Aby pomóc Ci w tej sytuacji, stworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Zakupu dokonałem 17.03.2018 o godzinie 17:06, przejście było zaznaczone o godzinie 16.59, cashback nie pojawił się.
Witaj Siergiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Zgodnie z danymi z Twojego konta osobistego utworzyłeś już odwołanie do naszej obsługi klienta. Teraz czekamy na Twoją odpowiedź w Twoim apelu, z Twoją pomocą na pewno spróbujemy to rozgryźć i Ci pomóc.
Miłej niedzieli!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Coś jest nie tak z Twoją usługą w marcu 2018! Wcześniej zarejestrowałem się i wszystkie zamówienia na styczeń-luty zostały wyświetlone! Wczoraj zamówiłem z komputera, kliknąłem aktywuj i napisałem, że cashback został aktywowany! Dokonałem zakupu i jest pusty! Zakup w ogóle nie został wybrany! Nr zamówienia: 90630670629349 Czas zamówienia: 12:24 Mar. 16 2018
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo nam przykro, że miałeś taki problem i zwrot gotówki nie został wyświetlony automatycznie. Ze swojej strony naprawdę chcemy Ci pomóc, dlatego stworzyliśmy odwołanie w sekcji „Pomoc” na Twoim koncie osobistym.
Mamy nadzieję na szybką odpowiedź i rozwiązanie tej sytuacji.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wczoraj złożyłam zamówienie na Aliexpress. Cashback nie został odnotowany. Cuda.
Dzień dobry Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię. Na pewno Ci pomożemy i spróbujemy zrozumieć obecną sytuację. Aby to zrobić, utworzyliśmy odwołanie za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Naprawdę liczymy na opinie. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops