* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Dobry dzień! Nie mam też cashbacku na liście oczekujących z 13 marca.. Na dziś pojawił się od razu.
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Bardzo mi przykro, że zwrot gotówki za Twoje zamówienie nie został ustalony. Mamy nadzieję, że była to jednorazowa utrata nagrody.
Menedżerowie opieki już rozwiązują Twój problem. W niedalekiej przyszłości otrzymasz odpowiedź na swoje odwołanie.
W przypadku jakichkolwiek pytań i sugestii dotyczących pracy naszego serwisu prosimy o kontakt.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobry. Zwykle wszystko jest świetnie, ale w przypadku zakupów 13 i 14 cashback nie jest ustalony, chociaż przejścia są zaznaczone
Witaj Aleksiej!
Dziękujemy za twoją opinię. Proszę się nie martwić, zauważyliśmy, że przesłałeś już zgłoszenie do naszego zespołu opieki. Apel z pewnością zostanie rozpatrzony średnio w ciągu dnia i postaramy się pomóc.
Miłego dnia i wspaniałego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wystąpił problem z naliczaniem cashbacku (swoją drogą, po raz pierwszy od skorzystania z tej usługi). Skontaktowałem się z obsługą techniczną, rozwiązałem problem w ciągu 5 dni i przyznałem zwrot gotówki, mimo to bardzo się cieszę, że zamówienie nie było małe. Wielkie podziękowania dla zespołu Letyshops)))
Czytam recenzje - widzę, że nie tylko moje cashbacki przestały działać :) Zamów 701248544315752.
Witaj Denisie!
Dziękujemy za twoją opinię. To dla nas bardzo ważne, abyś zawsze otrzymywał obiecany cashback i mógł liczyć na nasze wsparcie. Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Prosimy o przejście do sekcji „Pomoc” i odpowiedź na apel.
Czekamy na Waszą odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Od zakupu w dniu 13.03.2018 nie ma zwrotu gotówki.
Witaj Marina!
Dziękujemy za twoją opinię. Po przeanalizowaniu Twojego konta zauważyliśmy, że utworzyłeś już zgłoszenie do służby opiekuńczej, aby rozwiązać ten problem. Nasz menedżer odpowiedział na Twoją prośbę i czeka na Twoją odpowiedź. Prosimy o odpowiedź na odwołanie.
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dokonałem zakupu na Ali 03.09.2018, cashback nie został przyznany
Witam!
Dziękujemy za twoją opinię. Mediolanie, pomożemy Ci rozwiązać ten problem. Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Prosimy o odpowiedź na odwołanie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Za drugim razem cashback nie jest odzwierciedlany. I za każdym razem przy zakupie dużej ilości. Kupiłem go dwukrotnie 10 marca. Kosztowny zakup nie odzwierciedlał, a mała rzecz, która nastąpiła, została odzwierciedlona. Czwarty dzień usługa assistance została uporządkowana i na razie nie ma całości. Dziś kupowanie też nie jest błahostką. Letishops nawet nie odzwierciedliło przejścia na stronę, chociaż zrobiła wszystko zgodnie z zasadami, a ja to kupuję od kilku lat. Znowu nie ma zwrotu gotówki. To smutne, że będziesz musiał ponownie udowodnić fakt zakupu i przejścia :(
Dzień dobry, Olga!
Dziękujemy za twoją opinię. Proszę się nie martwić. Nasi menedżerowie usług opiekuńczych z pewnością dowiedzą się o przyczynie braku naliczenia i rozwiążą problem.
Liczę na twoje zrozumienie. Miłego nastroju!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Normalny sklep Ale po zgromadzeniu kwoty 500 rubli. Zdjąłem je i cashback przestał się naliczać ((. Nie wiem w czym jest problem.
Witaj Olesiu!
Dziękujemy za twoją opinię. Na Twoim koncie osobistym widać, że menedżerowie już kilka razy napisali do Ciebie, aby zrozumieć przyczynę nienaliczania cashbacku, ale niestety nie odpowiadasz. Prosimy o przejście do swojego konta osobistego, dział "Pomoc" i udzielenie odpowiedzi naszym menedżerom.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wczoraj złożyłem zamówienie cashback nie przyszedł...
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy i podzielamy Twoje niezadowolenie z nienaliczania cashbacku. Straty cashbacku często występują z powodu naruszenia algorytmu dokonywania zakupów z cashbackiem. Jest to również bardzo często powód braku naliczania w urządzeniu, z którego składane są zamówienia. Niestety, niektóre rozszerzenia przeglądarki, programy antywirusowe, programy i wirusy mogą uniemożliwić przyznanie zwrotu gotówki poprzez przepisanie linków partnerskich.
Zależy nam na tym, aby każde Twoje zamówienie było rejestrowane automatycznie, a każdy zyskowny zakup sprawiał Ci radość.
Skontaktowaliśmy się z Tobą za pośrednictwem sekcji „Pomoc”. Proszę o odpowiedź na apel.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
8.03 kupiłem na Ali ~900r cashback no...wtyczka w przeglądarce jest tego warta,wszystko zielone tak jak powinno być szkoda)
Dzień dobry, Maxim!
Dziękujemy za twoją opinię. Rozumiemy, że jesteś zdenerwowany. Nie martw się, dołożymy wszelkich starań, aby zrozumieć przyczynę nienaliczania cashbacku i rozwiązać problem.
Aby to zrobić, z Twojego konta osobistego utworzyliśmy odwołanie do usługi opiekuńczej. Aby nam odpowiedzieć, przejdź do sekcji „Pomoc”.
Oczekujemy na kontakt zwrotny. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie, cashback nie został wyświetlony
Dzień dobry, Aleksandrze!
Dziękujemy za twoją opinię. Nie zniechęcaj się, na pewno pomożemy rozwiązać ten problem.
W Twoim imieniu został utworzony apel do służby opiekuńczej. Będziemy bardzo wdzięczni za odpowiedź na apel.
Mamy szczerą nadzieję, że w przyszłości każde Twoje zamówienie będzie automatycznie rejestrowane.
I nie zapomnij o zasadach dokonywania zakupów z cashbackiem. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
11.03.18 złożyłem dwa zamówienia, bez zwrotu gotówki!
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Niestety, my, podobnie jak Ty, nie otrzymaliśmy informacji o zamówieniu, które złożyłeś 11.03. Aby zrozumieć przyczynę naliczania wynagrodzenia i pomóc w rozwiązaniu problemu, stworzyliśmy w Twoim imieniu odwołanie do służby opiekuńczej.
Mamy wielką nadzieję, że otrzymamy Twoją odpowiedź.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops