* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Korzystam z usługi dokładnie od roku. Wcześniej postawiłbym piątkę, ale dziś tylko dwie gwiazdki. Od stycznia tego roku coś nagle się pogorszyło... ostatnie obciążenie zostało dokonane 01.07.2018 i nawet wtedy nie dla wszystkich zamówień, potem przelewy do Ali zrobiłam 16.01., 24.01., 03.29. - wszystko jest zerami, mimo że ikona serwisu na stronie Ali była aktywna...((((Jeśli LetyShops obciąży mnie utraconym cashbackiem lub przynajmniej naprawi, lub pomoże rozwiązać ten problem z ładowaniem, to zmienię zdanie , w przeciwnym razie - kompletne rozczarowanie ...
Dzień dobry, Mila!
Dziękujemy za twoją opinię. Jeśli zamówienia przestały być rejestrowane na Twoim koncie, istnieje możliwość, że w algorytmie realizacji transakcji dopuszczony jest jakiś błąd lub przyczyną jest urządzenie, z którego dokonywane są zakupy. W końcu na naprawę cashbacku mogą mieć negatywny wpływ rozszerzenia przeglądarki innych firm, niektóre funkcje programów antywirusowych, programy blokujące reklamy, a nawet wirusy.
Na pewno pomożemy Ci ustalić przyczynę nienaliczania. Po przeanalizowaniu Twojego konta zauważyliśmy, że wspólnie z kierownikiem opieki rozwiązujesz problem.
Mamy nadzieję, że w przyszłości każde Twoje zamówienie będzie rejestrowane automatycznie, a zakupy z cashbackiem przyniosą nie tylko korzyści, ale także przyjemność z naszej współpracy.
Słońce za oknem i pod prysznicem :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Strona jest doskonała !!! Niedawno aplikacja do przeglądarki została wyłączona, napisał apel. Szybko zdecydowaliśmy o wszystkim i przyznaliśmy zwrot gotówki! :)
Przyszedł pismo, że cashback został zwiększony do 5% w związku ze sprzedażą, a tutaj % jest taki, jaki był. Dlaczego?
Dzień dobry, Swietłano!
Dziękujemy za twoją opinię. Aby zwiększyć procent zwrotu, musisz kliknąć przycisk „ Weź udział ”. Jak tylko klikniesz ten przycisk, kod lety zostanie automatycznie dołączony, co zwiększy stawki cashbacku do 5%.
Pozostało jeszcze 17 godzin na dokonanie zakupów ze zwiększonym cashbackiem i wzięcie udziału w akcji, która zbiega się z wyprzedażą na AliExpress.
Wszystkiego najlepszego!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie możesz przejść z letyshop do Aliexpress - link, który oferuje Twoja strona (https://alitems.com/g/1e8d11449462772c67d316525dc3e8/?subid=13366481:2444011:T69256687&subid2=2018-03-29_16:32:29&ulp=https% 3A % 2F% 2Fru.aliexpress.com% 2Fru_home.htm), przeglądarka blokuje się jako niezabezpieczona.
Dzień dobry, Andrzeju!
Dziękujemy za twoją opinię. Ten komunikat jest wyświetlany, jeśli program antywirusowy firmy Dr. Sieć. Aby rozwiązać ten problem, musisz:
- Najpierw otwórz menu antywirusa,
- Następnie odblokuj możliwość zmiany ustawień,
- Następnie przejdź do menu „Wyjątki”,
- W zakładce „Witryny” w pustym wierszu wpisz adres alitems.com (1), a następnie kliknij „+” (2).
Jeśli nie możesz naprawić błędu, zgłoś go. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
towar nie przyszedł, wysłali, że pieniądze zostały zwrócone, potem nastąpiło anulowanie, spór został zamknięty, w końcu nie pieniądze, nie towary, co to za oszustwo.
Dobry dzień! Zawsze dostawałem zamówienia na czas, ale jedno zamówienie utknęło, odpowiadają, że nie zostało opłacone. Sprawdziłem wszystkie kwoty, zamówienie zostało opłacone, ale nie ma zamówienia i nie ma zwrotu, chociaż zawsze byłam zachwycona taką usługą i dostawą. Jeden podziw nad jakością towaru!
701164623016087 od 03.05.2018 nie był wyświetlany w statystykach, ale przejście zostało zarejestrowane
Dzień dobry, Eugene!
Dziękujemy za twoją opinię. Aby zrozumieć, dlaczego zwrot gotówki na Twoje zamówienie nie został zarejestrowany, skontaktowaliśmy się z Tobą za pośrednictwem Twojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Prosimy o odpowiedź na apel, postaramy się pomóc. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystkiego najlepszego .... mój problem ze zwrotem cashbacku został rozwiązany, za co dzięki. Ale widzę, że to nie tylko ze mną i z wami, drodzy przyjaciele, musi to być fundamentalnie rozwiązane..... Wszystkiego najlepszego dla waszej pracy.