* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Świetna strona cieszy jakością, szkoda, że nie ma wersji mobilnej (nie mogłem jej mieć w upstory
Witaj Irino!
Dziękujemy za opinię na temat usługi.
W tej chwili w fazie rozwoju jest aplikacja mobilna na urządzenia oparte na IOS. Już niedługo będziemy mogli podzielić się z wami dobrą wiadomością. Śledź nasz newsletter i aktualności w mediach społecznościowych. sieci :)
Życzę miłego wieczoru!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Fajna strona i cashback są zawsze naliczane, bez opóźnień. polecić!
Dzień dobry, zrobiłem dwa zakupy z aliexpress, w sumie była kwota około 21 000 rubli. Śledzenie Twojego linku zostało zablokowane z nieznanego powodu. W rezultacie zdecydowałem się wejść na samą stronę aliexpress, a rozszerzenie poinformowało, że cashback został aktywowany. Kupiłem, ale nie otrzymałem zwrotu gotówki. Mogę pomóc, proszę. Wszystkie zakupy miały miejsce: reszta to 5% cashbacku.
Dobry wieczór!
Dziękuję za pisanie, na pewno postaramy się pomóc.
Według naszych informacji na Twoim koncie osobistym zostało już otwarte odwołanie do opieki, a kierownik czeka na odpowiedź. Z Twoją pomocą na pewno rozwiążemy problem, który się pojawił i dołożymy wszelkich starań, aby pomóc.
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dobra strona internetowa i zespół pracowników pracuje sumiennie! Ile było problemów - zawsze pracownicy decydowali o wszystkim! Dzięki nim. Jestem bardzo wdzięczny! Bardzo dobrze!
bez cashbacku bez losowania kuponów oszustwo
Dobry dzień!
Dziękujemy za twoją opinię. Zwykle cashback jest ustalany w ciągu 24 godzin od zakupu. Sprzedaż może powodować opóźnienia. Rozumiemy Twoje obawy dotyczące brakującego zamówienia i nie martw się. Jeśli dokonałeś zakupu zgodnie z podstawowymi zasadami, zamówienie zostanie wyświetlone na Twoim koncie osobistym.
Jeśli tak się nie stanie w ciągu 2-3 dni, koniecznie poinformuj o tym. Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops