* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
3% cashbacku i można wypłacić tylko 500, nikomu nie radzę korzystać z tej usługi, oszuści są szaleni.
Witaj Dmitry!
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy naszego serwisu.
Bardzo nam przykro, że podczas naszej współpracy z Państwem macie takie wrażenie na temat pracy zasobu.
Minimalna kwota wypłaty to naprawdę 500 rubli. Ograniczenie to wynika z tego, że płacimy prowizję za przelewy i możesz ocenić realną korzyść z zakupów z cashbackiem, otrzymując całą kwotę wypłaty.
W razie jakichkolwiek pytań, trudności lub życzeń prosimy o kontakt. Chętnie Ci pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo dobrze.
Jak zasady.
Korzystam z tego cashbacku od kilku miesięcy, w zasadzie wszystko mi odpowiada, usługa opieki zawsze pomagała w przypadku jakichkolwiek pytań. Ale wczoraj wydarzyła się dziwna rzecz, zwrot gotówki ze statusu „kredytowany” zmienił się na status „oczekujący”. Jak to jest w zasadzie możliwe?
Witam!
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat pracy serwisu.
Aby zrozumieć zaistniałą sytuację, stworzyliśmy w Twoim imieniu apel do służby opiekuńczej. Oczekuj odpowiedzi od kierownika w ciągu godziny.
Szczęśliwe zakupy!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko OK, jestem zadowolona. Szybki i niedrogi.
Jestem zadowolony ze wszystkich, cashback jest naliczany, a jeśli pojawią się jakieś problemy, zostaną one szybko rozwiązane!
Nie wahaj się, wszystko jest prawdziwe !!!
Zadowolony) Cashback został przyznany dzięki Letyshops.