* Produkty niepowiązane to produkty ze sklepów, które nie są uczestnikami programu partnerskiego. Za każdy taki produkt AliExpress przyznaje tylko 1% cashbacku, niezależnie od kategorii produktu.
Wcześniej zamówiłem wszystko w porządku, ale teraz to po prostu horror drugi raz z rzędu, nic nie wypisują.Wczoraj znów zamówiłem ciszę
Dobry dzień!
Dziękuję za Twój komentarz. Rozumiemy, jak nieprzyjemna jest dla Ciebie ta sytuacja. Jednak nie denerwuj się, pomożemy Ci dowiedzieć się, dlaczego cashback nie został wyświetlony. Z Twojego konta utworzono połączenie z usługą opieki. Aby odpowiedzieć na odwołanie, przejdź do swojego konta osobistego, sekcja „Pomoc”.
Czekamy na informacje od Ciebie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Ucieszę specjalistę Veronicę, że mam kolejne zamówienie 701318941290754 (22.03.2018) za które nie ma cashbacku) I tak przesiadłem się na Kontakt nr 1339302, ale się nie otwiera (
Dobry dzień!
Sprawdziliśmy informacje, Twoje odwołanie zostało zamknięte, ponieważ problem został rozwiązany.
Chętnie pomożemy Ci znaleźć cashback. Aby utworzyć nowy bilet, kliknij ten link: https://help.letyshops.ru/hc/ru/requests .
Miłego dnia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Wszystko jest w porządku, tylko mały zwrot pieniędzy na telefony.
Na razie dopiero zaczynałem, nic nie mogę powiedzieć, a to, co nie jest minusem, to już plus.
Chociaż wszystko jest w porządku, zobaczmy, jak będzie dalej.
Wszystko dobrze. Usługa pomaga w przypadku problemów z cashbackiem. Szkoda jednak, że nie można przelać pieniędzy do 500 rubli. Aż 500 zostanie wpisane i tylko wtedy. Nie jest to zbyt wygodne, ponieważ z każdego zamówienia mam maksymalnie 10 rubli. Tyle zaoszczędzę. Chciałbym, żeby to co nagromadziło się od razu można było przetłumaczyć i wykorzystać zgodnie z własnymi potrzebami, częściej jest to znowu zakup w sklepie internetowym.
Witaj Dario!
Dziękujemy za opinie na temat usługi i życzenia.
Naprawdę chcemy i dążymy do tego, aby nasi klienci otrzymywali tylko pozytywne emocje podczas korzystania z usługi. Dlatego staramy się uwzględniać życzenia użytkowników i w miarę możliwości wprowadzać je do pracy serwisu.
Śledź nasze aktualności i listę mailingową, aby nie przegapić powiadomień o zmianach i promocjach.
Ciesz się zakupami z cashbackiem!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo wygodnie. Bardzo dobrze.
W przypadku tanich towarów zwrot gotówki jest natychmiast naliczany, nie ma droższych towarów.
Witaj Igorze!
Dziękuję za Twój komentarz. Zapewniamy, że kwota zamówienia nie wpływa na mechanikę otrzymywania lub przesyłania danych od naszych partnerów.
Jeśli masz trudności z obliczeniem zwrotu gotówki za zamówienia, koniecznie nas o tym poinformuj. Dołożymy wszelkich starań, aby Ci pomóc. Możesz skontaktować się z nami, klikając link: https://help.letyshops.ru/hc/ru/requests .
Poczekamy na informację zwrotną.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops