Dobry wieczór! Postanowiłem złożyć zamówienie na rezerwację hotelu na stronie booking.com. Wchodzę na stronę Leti, a stamtąd do Booking. Ikona u góry zapala się na zielono i potwierdza, że cashback jest aktywny. Jednak gdy tylko zaczynam szukać hoteli lub wpisuję interesujący mnie hotel i daty przy przechodzeniu do następnego etapu, subskrypcja znika, skrytka u góry zapala się na czerwono i pojawia się informacja, że cashback nie jest aktywny. I teraz nie rozumiem, jak mogę korzystać z usługi i mieć pewność, że moje rezerwacje zostaną zaliczone. Nie wydaje mi się kuszące pisanie listów do supportu przy każdej rezerwacji. Wcześniej nie było takich problemów, po zmianie ikona zawsze była zielona i było jasne, że usługa jest aktywna.
Cześć, Anton!
Dziękuję za napisanie. Przeanalizujmy to razem.
Nasze rozszerzenie jest faktycznie nieaktywne na stronach Booking.com. Wynika to z faktu, że serwis zabrania działania dodatku na swojej stronie internetowej: http://joxi.ru/zANJydXiBbKpZA . Aby otrzymać zwrot gotówki, przed złożeniem zamówienia należy kliknąć przycisk „Przejdź do sklepu”. Informacje o przejściu zostaną zapisane w zakładce: https://letyshops.com/user/motion . Niestety rozszerzenie pozostanie nieaktywne, ponieważ nie może działać na stronie internetowej Booking.com.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz do nas, chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Już drugi rok z rzędu występuje problem z naliczaniem zwrotu gotówki przy zakupie ubezpieczenia za pośrednictwem strony internetowej Cherehapa. Dziękujemy serwisowi LetyShops za tak szybką pomoc!!! Pierwszy zakup w dniu sprzedaży, cashback nie nadszedł, ale mam nadzieję, że po trzech dniach oczekiwania skontaktuje się ze mną manager i problem zostanie rozwiązany raz jeszcze)))
Dzień dobry, Tatiana!
Dziękuję za odpowiedź.
Zawsze chętnie pomożemy i doradzimy. Utracony zwrot gotówki za zakup dokonany w okresie wyprzedaży znajduje się już na Twoim saldzie. Dziękujemy, że jesteście z nami. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia będą wyświetlane automatycznie.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz do mnie. Miłego dnia! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie możesz wypłacić mniej niż 500 rubli. bardzo źle.
Dzień dobry
Dziękuję za odpowiedź.
W tej chwili minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli. Wynika to z faktu, że opłata za przelew pokrywana jest przez nasz serwis. Jeśli w przyszłości warunki ulegną zmianie, na pewno zamieścimy stosowną informację na naszej stronie internetowej.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz do nas, na pewno Ci pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Używam go od dłuższego czasu, aktywowany czy nie, para po prostu nie widzi zakupu, muszę wypróbować podobne.
Cześć, Aleksiej!
Dziękujemy za opinię na temat usługi.
Zwrot gotówki jest automatycznie rejestrowany w systemie na podstawie danych, które otrzymujemy od partnerów. Jeżeli zamówienia nie pojawią się w systemie, nie otrzymujemy również prowizji od partnerów.
Aby lepiej zrozumieć sprawę i pomóc, utworzyliśmy już prośbę do działu obsługi klienta za pośrednictwem Twojego konta osobistego, w sekcji „Pomoc”. Możesz odpowiedzieć poprzez zakładkę „Moje prośby” lub pisząc na adres support@letyshops.com. Czekamy na Twoją opinię, Aleksiej.
Mamy nadzieję na kontynuację naszej współpracy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem zamówienie na 30 000 rubli 28 marca 2019 r. Zwrotu gotówki nie otrzymano, przepadło prawie 2000 rubli, obsługa klienta długo odpowiada, ale odpowiada. Myślę, że będziemy musieli umieścić tę informację na kanałach YouTube, pozwolić blogerom to rozgryźć i letyshops, wstydźcie się! Na VKontakte jest tak wielu ludzi bez cashbacku, ilu ludzi w PlayMarket pisze, że zostali bez cashbacku, czy rozumiesz, że zrujnowałeś swoją reputację?
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Jesteśmy zawsze otwarci na naszych użytkowników. Jeśli spełnione zostaną wszystkie zasady i warunki sklepów partnerskich, cashback będzie regularnie dopisywany do salda. Oto kilka głównych powodów, przez które możesz mieć problemy z wyświetleniem zwrotu gotówki z Aliexpress:
- włączono rozszerzenia i blokady innych firm w przeglądarce;
- dodawania produktów do koszyka przed opuszczeniem naszej strony;
- wyszukaj kupony i wykorzystaj je przed opuszczeniem sklepu LetyShops;
- korekta ceny przez sprzedawcę.
Nie martw się, kierowniczka działu opieki Ksenia postara się ci pomóc. Odpowiedzi należy spodziewać się do końca dnia.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Usunęli mnie jako użytkownika i zmusili do ponownej rejestracji? gdzie oczywiście nie zaoszczędzono ani jednego grosza. a żeby napisać recenzję musisz się zarejestrować/the perfect crime/, ponieważ rejestracja odbywa się jednym kliknięciem. a teraz moja poczta ma tylko jedno konto, puste...
Cześć!
Dziękuję za komentarz.
Proszę się nie martwić. Najpierw wyjaśnijmy sobie wszystko. Nie możemy usunąć Twojego konta za Ciebie. Może to zrobić tylko użytkownik mający do niego dostęp. Jeżeli to nie Ty zrobiłeś tę rzecz, jesteśmy gotowi pomóc w zaistniałej sytuacji. Menedżer ds. bezpieczeństwa próbuje skontaktować się z Tobą za pośrednictwem poczty elektronicznej. Proszę o odpowiedź, pomoże to wyjaśnić to nieporozumienie.
Czekamy na Twoją opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Kupiłem produkt, a zwrot gotówki nie nadszedł
Dzień dobry, Timofeyu!
Dziękuję za napisanie.
Zazwyczaj zwrot gotówki jest odnotowywany w ciągu 24 godzin. Aby Ci pomóc, utworzyliśmy w Twoim imieniu zgłoszenie dotyczące opieki. Możesz odpowiedzieć poprzez sekcję „Pomoc” na swoim koncie osobistym lub wysyłając wiadomość e-mail na adres support@letyshops.com.
Będziemy wdzięczni za Twoją opinię.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops