Aplikacja działa świetnie, ale szkoda, że trudno zarobić jakiś procent zwrotu gotówki, bo znajomi nie chcą się logować :(
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Alternatywnie, spróbuj zmienić podejście do ich przyciągania ;) Możesz wysłać swoim znajomym link polecający za pośrednictwem poczty e-mail, jednego z portali społecznościowych lub w inny dogodny dla Ciebie sposób.
Wierzymy, że wszystko się ułoży!
Jeśli coś, daj znać.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bzdura (nie możesz przeklinać, napisałbym gorzej), żeby wypłacić pieniądze potrzebujesz co najmniej 500 rubli, czy ty zwariowałeś? Zamawiam raz w roku, zamówiłem wiele rzeczy z innego cashbacku, 4 dolary w realizacji, i mogę łatwo wypłacić, kiedy potrzebuję, ale tutaj jest 80 rubli, pilnie potrzebowałem pieniędzy, ale wypłata jest do bani, dałem się nabrać na vilsacom...
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Środki zgromadzone na Twoim koncie nie mają daty ważności. Gdy tylko Twoje saldo osiągnie 500 rubli przyznanego zwrotu gotówki, możesz złożyć wniosek o wypłatę w dowolny, dogodny dla Ciebie sposób. Istnieje limit na kwotę wypłaty, ponieważ prowizję za przelew środków pokrywa nasz serwis.
Jeżeli masz dodatkowe pytania, napisz do mnie.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Dziękuję za zwrot pieniędzy, za szybkość otrzymania przesyłki, za wszystko, co dla mnie robicie. Życzę Ci z całego serca wszelkiej pomyślności i dobrego nastroju. adresowane do Mariny Pudowej.
Były problemy z naliczaniem, prosiłem o pomoc, wszystko zostało rozwiązane, dziękuję.
Kwota do wypłaty jest za wysoka! 99% moich zakupów na Ali jest tańszych. Czekać latami na zakończenie? W ciągu dwóch lat wypłaciłem 3000 tysięcy rubli. W tym czasie zwrot gotówki dla Rosjan uległ zmniejszeniu. Nie ma w tym żadnej radości. Łatwiej jest kupić od razu Halvę i mieć pieniądze w kieszeni.
Cześć, Siergiej!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Procent zwrotu zależy bezpośrednio od wysokości prowizji zapłaconej przez partnerów. Mają prawo dokonywać zmian w warunkach współpracy i naliczania zwrotu gotówki.
Minimalna kwota wypłaty jest ustalana z tego względu, że my płacimy za nią prowizję, a Ty otrzymujesz całą skumulowaną kwotę. Chcemy być wiarygodni i budować z naszymi klientami wyłącznie długotrwałe relacje. Jeśli nastąpią jakiekolwiek zmiany w limicie wypłat, na pewno Cię o tym poinformujemy.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz do mnie. Zawsze chętnie pomożemy.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Okazuje się, że nie jesteś uczciwy, miałem punkty, ale ich nie wykorzystywałem przez długi czas, teraz wszedłem i jest ich zero. Bądź zdrowy i zyskaj więcej.
Cześć, Aleksandrze!
Dziękuję za komentarz.
Nie martw się, fundusze nie znikną. Możliwe, że przypadkowo utworzyłeś nowe konto na naszej stronie internetowej. Czasami spotykamy się z prośbami naszych użytkowników dotyczącymi podobnych kwestii, ale wynika to z faktu, że zaistniało zamieszanie.
Widzimy, że po skontaktowaniu się z obsługą klienta problem został rozwiązany, a dostęp do konta ze środkami został przywrócony. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc.
Mamy nadzieję, że podobna sytuacja nie wydarzy się ponownie. W razie jakichkolwiek pytań zawsze możesz do nas napisać.
Ciesz się zakupami dzięki cashbackowi! :)
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Bardzo zła opinia o usłudze. Zwracają tylko grosze. Nie zwracają pieniędzy za drogie towary. Tylko odpowiedzi.
Cześć!
Dziękujemy za opinię.
Przykro nam, że masz takie wrażenie o naszej usłudze. Kierownicy ośrodków opiekuńczych są zawsze gotowi pomóc i zająć się każdą sytuacją indywidualnie. Wysłaliśmy zapytanie do bazy danych programu partnerskiego, za pośrednictwem którego współpracujemy z Aliexpress i otrzymaliśmy odpowiedź, że inny sklep partnerski otrzymał prowizję od Twoich zamówień. Istnieje kilka powodów, dla których może się tak zdarzyć:
- włączono rozszerzenia i blokady innych firm w przeglądarce;
- dodawania produktów do koszyka przed opuszczeniem naszej strony;
- wyszukaj kupony i wykorzystaj je przed opuszczeniem sklepu LetyShops;
- korekta ceny przez sprzedawcę.
Z przyjemnością informujemy, że otrzymali Państwo już bonus za zamówienia oraz że dołączyliśmy do Państwa losy uprawniające do udziału w losowaniu nagród. Ich liczbę można sprawdzić na stronie promocji: https://letyshops.com/aliexpress-birthday.
Mamy nadzieję, że podobne sytuacje nie będą miały miejsca w przyszłości. Powodzenia!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Możesz wypłacić środki za mniejszą kwotę na swój telefon. Nie podoba mi się ta usługa, nie kupuję dużo, zarobienie 500 nie jest realistyczne.
Cześć, Boris!
Dziękuję za napisanie.
Naprawdę zależy nam na tym, aby korzystanie z naszych usług było jak najbardziej komfortowe dla wszystkich naszych klientów. W tej chwili minimalny próg wypłaty na stronie wynosi 500 rubli. Jeżeli nastąpią jakiekolwiek zmiany, na pewno Cię o tym poinformujemy.
Życzymy udanych zakupów!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Cześć wszystkim!. Dziś po raz pierwszy wypłaciłem pieniądze, wysłałem 500 rubli. przez telefon. Podobno rozpatrzenie wniosku zajmuje od 1 do 3 dni, ale pieniądze dotarły natychmiast. Wszystko jest uczciwe, wielki szacunek dla LetyShops!