najlepsza obsługa! Korzystałem z LetyShops, potem przeszedłem na Kiwibonus, to bzdura, nie chcieli mi oddać pieniędzy, teraz wróciłem do was, nie będę już eksperymentował))
Dziękujemy obsłudze klienta LetyShops! Skrytka ASOS przez długi czas nie została potwierdzona. A środki te zostały dodane jako bonus do salda. Dziękuję bardzo za pomoc!
Bardzo źle wykonali swoją pracę przy wypłacie środków. Zanim uzbierasz te minimum 500 rubli, umrzesz! Potrzebuję tego na swoim telefonie, na co czekać? Warunek ten jest sprzeczny z interesami kupującego.
Dzień dobry, Tatiana!
Dziękuję za komentarz.
Rzeczywiście, minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli.
Jeśli limit zostanie zmieniony, na pewno poinformujemy o tym użytkowników.
Zauważ, że zwrot gotówki za Twoje zamówienia ma status „Oczekujące”.
Środki zostaną wkrótce zaksięgowane na Twoim koncie i będziesz mógł złożyć wniosek o wypłatę.
Jeżeli masz jakieś pytania, napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Nie jestem zadowolony z pracy tego serwisu, bardzo długo trwa wypłata 500 rubli, okazuje się, że to działa jak sztuczka, tak jakby rok oszczędzili 500 rubli, nie ma nikogo innego, tylko my. Ta sytuacja jest bardzo smutna, o tych zasadach dowiadujesz się dopiero próbując wypłacić pieniądze, nie ma żadnych innych informacji na ten temat, gdybym wiedział wcześniej, nie kontaktowałbym się z wami!!!! Istnieją inne usługi, które są bardziej lojalne wobec wypłat. W rezultacie odejdę od ciebie nie pobierając ani grosza z twojej usługi, po prostu mam dość czekania. Wszystkie swoje oszczędności przekazuję Państwu na dalszy rozwój serwisu.
Dzień dobry
Dziękuję za komentarz.
Rozumiemy, że nie zawsze możliwe jest szybkie zgromadzenie minimalnej kwoty potrzebnej do wypłaty. Zgromadzone środki nie znikną i zostaną zachowane na rachunku. Często organizujemy promocje związane z wypłatą i zwiększeniem zwrotu gotówki, aby nasi użytkownicy mogli otrzymać zwrot gotówki szybciej.
Informacje o limicie znajdziesz w „ Bazie wiedzy ”, a także na swoim koncie osobistym w sekcji „Wypłata”.
Jeżeli masz dodatkowe pytania, napisz.
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Poszło w dół, najgorszy cashback, żeby wypłacić choć 1 rubla trzeba zrobić zakupy na co najmniej 30 tysięcy rubli. Najważniejsze, że nie ostrzegają wcześniej, kupiłem towar na Ali za 16 tys., a na końcu po prostu mnie odesłali.
Cześć!
Dziękuję za komentarz.
Informacja, że minimalna kwota wypłaty wynosi 500 rubli, jest opublikowana w Twoim koncie osobistym, w sekcji „Wypłata środków”, a także w bazie wiedzy .
Aby ułatwić gromadzenie gotówki, mamy program lojalnościowy i program „Zaproś znajomego”, często organizujemy promocje ze zwiększonym cashbackiem i udostępniamy kody Lety. Więcej informacji o tym, jak robić zakupy z cashbackiem w bardziej efektywny sposób, znajdziesz tutaj .
Jeżeli masz dodatkowe pytania, napisz!
Z poważaniem,
Zespół LetyShops
Złożyłem wniosek o wypłatę środków, powinni go rozpatrzyć w ciągu 24 godzin. Nie minęło nawet dziesięć minut, zanim pieniądze wpłynęły na konto! Wszystko działa, najważniejsze to nie spieprzyć sobie życia! Chociaż zespół rozwiązał ten problem znakomicie. Dzięki chłopaki, jesteście najlepsi!