Zamówiłem go za pośrednictwem linku z ich strony internetowej na Aliexpress za 47 tysięcy. Oszukali mnie zarówno przy płatności jak i przy losowaniu maków!!! Oszustwo. Wybierz inne usługi cashback!
Dzień dobry
Partnerzy nie przekazali informacji o Twoim zamówieniu :( Powodem może być naruszenie regulaminu sklepu (użycie kodu promocyjnego, indywidualna korekta ceny przez sprzedawcę, dodanie artykułu do koszyka po przejściu z innego serwisu reklamowego) lub algorytmu zakupowego.
Rozumiemy, że liczyłeś na miły bonus w postaci zwrotu gotówki. Wynagrodzenie za usługę zostanie zaliczone na Twoje saldo. Menedżer będzie monitorował przetwarzanie wniosku na Twoim koncie osobistym.
Zgodnie z warunkami promocji, w losowaniu wezmą udział tylko zamówienia, które zostaną automatycznie wprowadzone do systemu.
Dziękuję za Twoją pracę.
Dzień dobry
Jewgieniju, cieszymy się, że jesteś z nami :)
Dobra aplikacja do oszczędzania... Używałem jej od zeszłego roku... Do oszczędzania małych kieszonkowych, uważam ją za bardzo przydatną... Część kodów lety i poziom wszystkich faz lety są również dobre... Ogólnie rzecz biorąc, na pewno polecę moim znajomym fajną aplikację.
Cześć.
Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe słowa. Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią z nami i społecznością :)
Dobra obsługa. Nawet jeśli pojawią się problematyczne sytuacje, obsługa klienta Letyshops szybko nawiązuje kontakt, zagłębia się w sytuację i pomaga rozwiązać wszystkie powstałe problemy. Pięć punktów!!!
Dzień dobry
Cieszymy się, że możemy być przydatni :)
Używam go od kilku lat. Zwrot gotówki był prawie zawsze przyznawany. Było kilka nieodebranych zwrotów gotówki i zespół Lety-shops musiał podjąć decyzję. Generalnie jestem zadowolony z usługi. Polecam
Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię.
Miło nam wiedzieć, że robisz u nas zakupy już od kilku lat <3
Super usługa cashback. Próbowałem różnych, ale podejście tego do klientów jest nie do opisania. Zdecydowanie polecam
❤❤❤
Bardzo fajne i wysoki cashback