Jestem pewien, że to jedyna aplikacja, która jest najlepsza w procesie cashback. Uwielbiałem ją. Jedyne, czego nie lubię, to proces czasowy. Nie mogę czekać 2-3 miesięcy na cashback. Ogólnie rzecz biorąc, brawa za kreatywność.
Cześć.
Dziękuję bardzo za opinię :)
Rozumiemy Twoją opinię. Będzie wspaniale otrzymywać cashback szybciej, ale każdy sklep partnerski ma swój własny okres transferu danych. Publikujemy informacje o okresie oczekiwania na stronie sklepu.
Niewygodą jest to, że wypłata środków dla mieszkańców Uzbekistanu możliwa jest tylko za pośrednictwem WebMoney i PayPal, a nie na kartę. Niewygodnie jest też, gdy niektóre sklepy nie potwierdzają, a ja dokonałem zakupu, cashback nie jest przyznawany i muszę pisać do supportu, przez jakieś kopiejki nie chcę się kontaktować i jakoś to udowadniać (((( Dlatego 3 gwiazdki. Nie trzeba przechodzić przez LetyShops i się logować. Czasem zapominam... I nie dostaję swoich marnych 3 dolarów ((((
Dzień dobry
Elena, zarejestrowaliśmy Twoją prośbę o dodanie metody wypłaty.
Usługa jest również zainteresowana tym, aby wszystkie zakupy były rejestrowane, a zwrot gotówki był naliczany na saldo użytkownika. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję od partnerów. Zawsze gotowi pomóc i rozwiązać problemy.
Nasze rozszerzenie przeglądarki zawsze będzie Ci przypominać o możliwości otrzymania zwrotu gotówki :)
Dobra obsługa, nie próbowałem innych, bo wszystko jest w porządku, trzeba częściej robić ten zwiększony - a to jest bardzo mały%
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię :) Robimy, co w naszej mocy, aby Ci pomóc! Możesz również znaleźć gorący cashback w sekcji „Wyszukaj produkt z cashbackiem”.
Wszystko jest w porządku. Wsparcie jest bardzo szybkie i dobre. Były duże trudności z cashbackiem, ale okazało się, że cały problem tkwił w rozbudowie i mojej nieuwadze. Bardzo niewygodne jest to, że aby wypłacić pieniądze, trzeba zebrać kwotę 500 rubli na tych małych cashbackach. Nie sądzę, żeby udało mi się zebrać aż tyle... Na razie udało mi się zebrać tylko 4.
Dzień dobry
Victor, dziękuję za podzielenie się swoją opinią :)
Spalanie cashbacku, programy „ Zaproś znajomego ” i „ Cashback bez zakupów ” pomogą Ci szybciej zgromadzić potrzebną do wypłaty kwotę.
Zamówiłem kilka produktów korzystając z kuponu na Ali, wszystko jest w porządku, zwrot gotówki został zwrócony. Zamówiłem drona za 250$ z podwyższonym cashbackiem, cashbacku nie ma, otworzyłem wniosek, na końcu powiedzieli: „Przepraszamy, oto 1,5% cashbacku ze środków firmy...” i powiedzieli: „Cashback AliExpress nie jest przyznawany, jeśli zostanie użyty kod promocyjny”. Tak, wszystko jest prawdą, oni po prostu znowu mnie oszukują!!!
Dzień dobry
Wszystkie warunki sklepu są publikowane na stronie po kliknięciu. Ważne jest, aby wziąć je pod uwagę przed złożeniem zamówienia.
Skorzystanie z kodów promocyjnych może spowodować, że zwrot gotówki nie zostanie przyznany. Nie pobieramy prowizji od partnerów za takie zakupy. Aby Cię wesprzeć, dodaliśmy bonus do usługi.
Właśnie po raz pierwszy wypłaciłem cashback. Ku mojemu zdziwieniu pieniądze zostały przelane na kartę w ciągu 10-15 minut. Dziękuję :_)
Dzień dobry
Proszę bardzo, Andrey :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!
Pierwsze doświadczenie było bardzo złe. Dokonałem zakupu w LetyShops za 249,90 € z 5% zwrotem gotówki, robiąc wszystko poprawnie. Pierwszą rzeczą, jaka się wydarzyła, było to, że zakup nie został zarejestrowany. Otworzyłem więc zgłoszenie z fakturą i zrzutem ekranu aktywnego LetyShops w przeglądarce. Moje zdziwienie było takie, że zaakceptowali zwrot gotówki, ale wpłacili tylko 4 €, podczas gdy powinno być 12 €. Bardzo wątpię, że jeszcze kiedyś skorzystam z tej platformy i odradzam jej używanie ze względu na fatalne zarządzanie.
Cześć.
Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce i rozumiemy ją, ponieważ my również zostaliśmy bez wynagrodzenia.
Sklep odmówił nam zwrotu pieniędzy za zamówienie, ponieważ prowizja została wypłacona innemu źródłu. Oznacza to, że w momencie zakupu nastąpiło ponowne naliczenie i jakaś usługa wzięła ten cashback dla siebie. Z naszego doświadczenia wynika, że istnieje kilka możliwości: skorzystanie z innej usługi cashback przed zakupem, przejście na reklamę banerową lub skorzystanie z innych zakładek podczas realizacji transakcji.
Część zwrotu gotówki została przez nas przelana na Twoje konto w ramach wsparcia w tej sytuacji. Mamy nadzieję, że podobne sytuacje nigdy więcej się nie powtórzą.
Wszystkiego najlepszego!