Na początku miałem problemy, ponieważ nie otrzymałem wiadomości z potwierdzeniem, ale bardzo szybko pomogli mi rozwiązać problem i zwrócili mi pieniądze około 3 godzin po złożeniu wniosku.
Cześć, Cecilia.
Dziękuję bardzo za podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że wszystko idzie dobrze. Jeśli w przyszłości będziesz miał jakieś pytania, nie wahaj się do nas napisać ❤
Wszystkiego najlepszego!
Zwrot gotówki jest realny, ale często trzeba się o niego ubiegać, bo nie działa. Za każdym razem, gdy się o nie ubiegałem, otrzymywałem je... ale to, że muszę je odbierać, jest denerwujące, coś jest nie tak z rozszerzeniem.
Cześć, Aitor.
Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z zakupów.
Rozumiemy to całkowicie, ponieważ my również nie otrzymujemy prowizji, jeśli zwrot gotówki nie zostanie automatycznie zaksięgowany. Na wysokość zwrotu kosztów może wpływać wiele czynników. Na przykład rozszerzenia stron trzecich zainstalowane w przeglądarce lub wykorzystanie kodów promocyjnych i kuponów. Jeśli w przeglądarce masz zainstalowane inne rozszerzenia niż LetyShops, zalecamy ich wyłączenie na potrzeby przyszłych zakupów.
Jeśli masz jakieś pytania, skontaktuj się z nami poprzez sekcję Pomoc. Nigdy nie pozostawiamy użytkowników bez rozwiązania i odpowiedzi ❤
Pozdrowienia.
Doskonała obsługa. Używam go już ponad rok. Niestety nie wszystkie sklepy są obsługiwane, niemniej jednak cashback jest regularnie naliczany i wypłacany. Cieszy również częste zwiększanie rabatów za zakupy w popularnych sklepach. Gorąco polecam
Dzień dobry
Georgy, dziękuję za opinię :)
Skontaktowaliśmy się z Tobą drogą mailową, aby dowiedzieć się, jakie sklepy chciałbyś zobaczyć wśród naszych partnerów.
Chciałbym serdecznie podziękować pracownikowi Kiryłowi Melnikowi (LetyShops). Bardzo szybko pomógł mi rozwiązać mój problem. Ogólnie usługa jest bardzo fajna i opłacalna, korzystam z niej już od roku i będę korzystać coraz częściej
Dzień dobry
Dziękuję!
Kirill jest bardzo wartościowym pracownikiem. Słowa wdzięczności już zostały przekazane. ;)
Korzystam z programu od dłuższego czasu. Nie wszystkie sklepy zwracają cashback, ale te zweryfikowane działają prawidłowo, pieniądze są księgowane na czas, a przelew na kartę trwa 5-10 minut.
Dzień dobry
Dziękujemy za wysoką ocenę :)
W przypadku utraty zwrotu gotówki, jesteśmy zawsze gotowi rozwiązać problem poprzez kontakt z naszymi partnerami. Aby rozwiązać ten problem, należy utworzyć wniosek na swoim koncie osobistym, w sekcji „Mój cashback” , wypełniając formularz.
Dzień dobry. Używam programu już pierwszy rok. Zwrot gotówki był przyznawany za każdy zakup. Po uzbieraniu określonej kwoty złożyłam wniosek o wypłatę środków i w ciągu dziesięciu minut środki zostały przelane na kartę. Naprawdę nie spodziewałem się, że potwierdzenie i przelew środków nastąpią w tak krótkim czasie. Dobra robota Letyshops. Dziękuję. Współpraca z Państwem to przyjemność. Polecam każdemu.
Dzień dobry
Valery, dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią :) Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc!
Obsługa jest dobra, wypłacałem pieniądze na kartę kilka razy. Ale czasami, gdy wejdziesz na stronę i dokonasz zakupu, cashback nie zostanie naliczony.
Dzień dobry
Oleg, cashback może nie zostać naliczony, jeśli naruszono algorytm składania zamówienia (np. wykorzystano kod promocyjny, produkt znajdował się w koszyku przed opuszczeniem strony i sfinalizowanie zamówienia zajęło ponad 1 godzinę). Zawsze możesz złożyć wniosek o zwrot utraconego cashbacku w sekcji „Mój cashback”. Zawsze staramy się rozwiązać problem w sposób możliwie najbardziej lojalny :)