Korzystam z tej usługi cashback po raz pierwszy i mogę powiedzieć, że wszystko jest bardzo dobre!! Polecam tym, którzy potrafią liczyć pieniądze!
Świetna aplikacja. Nie znalazłem żadnej aplikacji cashback podobnej do tej.
Świetna aplikacja, odkryłem ją przypadkiem. Jest bardzo wygodna dla osób, które tak jak ja robią dużo zakupów w Internecie. Zwrot gotówki nie jest natychmiastowy, ale podlega weryfikacji i zatwierdzeniu. Gorąco polecam!!
CZEŚĆ!
Dziękujemy bardzo za Twoją opinię! Bardzo nas cieszy, że zakupy u nas przynoszą Ci korzyści :)
Używam go od stosunkowo niedawna. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do naliczania cashbacku, otrzymywałem go za wszystkie zamówienia złożone po przejściu z serwisu do sklepów. Wypłata środków również realizowana jest błyskawicznie.
Dzień dobry
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią :) Życzymy udanych zakupów!
Mam poziom złota. Kiedy zacząłem korzystać z serwisu Letyshops, wszystko było w porządku. Jednak po pewnym czasie zaczęły się problemy. Zwroty gotówki zaczęły znikać. Ale najciekawsze jest to, że zakupy za niewielkie kwoty nie zniknęły. Znikają tylko zakupy o dużej wartości. Składam odwołanie w sprawie utraty zwrotu gotówki, a oni zwracają mi 10-15% całkowitej kwoty zwrotu gotówki, którą zarobiłem. To się powtarza za każdym razem. Nigdy nie zdarzyło mi się otrzymać zwrotu gotówki na dużą kwotę bez narzekania. To po prostu oszuści, którzy siedzą na Letyshopach i kradną nam pieniądze. Zdecydowanie nie polecam usług Letyshops. Jestem pewien, że mój komentarz nie zostanie zaakceptowany i moja recenzja nie zostanie opublikowana. Dlatego opublikuję tę recenzję wszędzie.
Dzień dobry
Seyran, rozumiemy, że utrata cashbacku jest nieprzyjemna. Usługa jest również zainteresowana rejestrowaniem zamówień na koncie osobistym użytkownika. Tylko w tym przypadku otrzymujemy prowizję.
Przyczyną braku naliczenia zwrotu gotówki w AliExpress może być naruszenie regulaminu sklepu (skorzystanie z kodu promocyjnego, dodanie produktu do koszyka po kliknięciu w zasób reklamowy, indywidualna korekta ceny przez sprzedawcę). Na przesył danych wpływa również czas trwania zamówienia i działanie rozszerzeń przeglądarek firm trzecich.
Zawsze staramy się wesprzeć użytkowników w takich sytuacjach, oferując im bonus, nie możemy jednak rekompensować zwrotu gotówki na stałe.
Bardzo szybko! Powodzenia i miłego dnia! Włodzimierz.
Dzień dobry
Dziękuję, Władimirze! Tobie również miłego dnia! :)
Dobra platforma. Dużo sklepów i świetne zwroty gotówki. Zwrot pieniędzy otrzymałem już po pół godzinie. Polecam.
Świetna robota!! Mówili, że do 3 dni, ale decyzja została podjęta w pół godziny! Dziękuję, zawsze polecam Twoje usługi każdemu!
Dzień dobry
Cieszymy się, że mogliśmy Cię zaskoczyć szybkością realizacji Twojego wniosku o wypłatę :)
Dziękujemy, że jesteście z nami!