Wypłaciłem pierwsze pieniądze. Dotarli w ciągu 20 minut. Jestem zadowolony z aplikacji i liczę na dalszą współpracę. DZIĘKUJĘ!!!
Korzystam z serwisu od około 2 lat, przez cały ten czas nie było praktycznie żadnych problemów, nawet jeśli sklep, w szczególności AliExpress, nie przyznał mi cashbacku, LetyShops zawsze mi w tym pomagał, a z wypłatą pieniędzy również nie było żadnych trudności, ogólnie rzecz biorąc jestem osobiście bardzo zadowolony, bardzo dziękuję!
Dzień dobry.
Michale, dziękujemy, że jesteś z nami :)
Z przyjemnością służymy pomocą.
Gromadzę zwrot gotówki i wciąż mam nadzieję, że Białoruś będzie mogła od razu wypłacić pieniądze na kartę. Ponieważ doładowywanie konta w telefonie, a zwłaszcza w serwisie WebMoney, nie jest wcale opłacalną opcją, a na dodatek jest niewygodne. Ale ogólnie rzecz biorąc, usługa jest wygodna i cieszę się, że jest duży wybór stron z cashbackiem i dobrymi procentami.
Dzień dobry
Dziękujemy za opinię. Staramy się być coraz lepsi i wygodniejsi dla naszych użytkowników. Zarejestrowaliśmy Twoje życzenie :)
Mamy nadzieję, że w przyszłości będzie można wypłacać pieniądze na kartę bankową dla Białorusi.
Dobra usługa, ale o tym zapominam((( Kupię online, to sobie przypomnę. To moja wina...
Dzień dobry.
Nie zapomnij o nas, Natalio :)
Za każdym razem, gdzieś, któryś z pracowników LetyShops płacze z tego powodu ❤
Nie korzystam z aplikacji od dłuższego czasu, ale nie uwzględniają wszystkich płatności, przetwarzanie trwa długo
Dzień dobry, Siergieju.
Partnerom zajmuje trochę czasu przetworzenie informacji. Następnie zwrot pieniędzy zostanie doliczony do salda.
Czas oczekiwania na zaksięgowanie wpłaty znajdziesz na stronie sklepu, gdy wejdziesz na stronę :)
Super obsługa! Wszystko jest przejrzyste i wygodne! Dziękujemy za Twoją pracę i pomoc w rozwiązywaniu drobnych problemów technicznych! Polecamy każdemu!
Dzień dobry
Proszę bardzo :) To była przyjemność się Tobą opiekować.
Wypróbowałem różne usługi i ostatecznie zdecydowałem się na LetyShops. Jestem z nim już 3 lata i nie żałuję. Polecam każdemu.
Dzień dobry
Arkady, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że jesteś z nami! :)
Fajna aplikacja. Niestety, w Mołdawii nie można wypłacić cashbacku, ale w Rosji nie stanowi to problemu. Dziękuję
Dzień dobry
Alina, dziękuję za wysoką ocenę :)
Użytkownicy z Mołdawii mogą wypłacać środki na konta PayPal i Webmoney.