Działają sprawnie i szybko, punkty są przyznawane, już dwa razy wypłacałam zgromadzone pieniądze, wszystko dotarło idealnie, polecam!!!
Minimalna kwota wypłaty wynosi 250 UAH. Z cashbackiem 1% musisz kupić towary o wartości 25 000 UAH! Ponadto jeśli nie korzystałeś ze swojego konta przez rok, Twoje pieniądze przepadną. Nie wiem jak Tobie, ale mnie od kilku lat nie udało się zaoszczędzić nawet połowy tej kwoty.
Dzień dobry.
Ivan, wyjaśnijmy to sobie trochę, bo nie wszystko jest takie straszne :)
Każdy sklep ma swoje własne stawki. W okresie gorącego cashbacku oprocentowanie wzrasta kilkukrotnie i może osiągnąć nawet 40% od zakupu. Więcej zakupów oznacza większy cashback, dzięki czemu możesz znacznie szybciej zebrać potrzebną kwotę do wypłaty ;)
Pieniądze nie palą. Zwrot gotówki będzie czekał na Ciebie na Twoim koncie do momentu złożenia kolejnego zamówienia.
Dobra robota chłopaki!!! Szybko nawiązują kontakt. Szczerze zainteresowany pomocą użytkownikowi. POLECAM WSZYSTKIM!!! POWODZENIA dla serwisu!!!
Dzień dobry
Sergey, dziękuję za podzielenie się. Bardzo miło jest otrzymać pozytywny feedback na temat naszej pracy :)
Bardzo źle, zamówienie 284830, kwota zwrotu gotówki 719,91 UAH, od 29.07.2021, foxtrot, w ogóle nie pomogło wsparcie, operator Tori po raz trzeci przekłada okres oczekiwania, odpowiadając szablonowymi frazami, że partnerzy jeszcze nie przekazali zwrotu gotówki, więc czekają ze mną....
Dzień dobry!
Artem, cashback jest przyznawany automatycznie, gdy tylko partnerzy prześlą potwierdzenie i prowizję.
Przepraszamy, że musieliśmy czekać dłużej niż podano w podanym przedziale czasowym. Najwyraźniej partnerzy potrzebowali więcej czasu na sprawdzenie statusu zamówień. Czekamy z Tobą.
Polecam! Korzystałem z letyshops przez jakiś czas, dokonując zakupów w sieci. Kiedy uzbierało się 20zł, bez problemu wyplacilem pieniądze na konto PayPal. Bardzo fajna sprawa, bo oszczędzamy, nie robiąc tak na prawdę wiele więcej, niż dokonując zwykłych zakupów w Internecie.
Dzień dobry!
To wspaniale, że możemy pomóc Państwu zaoszczędzić na zakupach.
Mamy nadzieję, że w przyszłości pojawią się jeszcze przyjemniejsze emocje.
Szczerze mówiąc, przez ostatni miesiąc miałem już dość składania za każdym razem wniosków o zwrot utraconych środków. Co się dzieje? Masz problemy ze stroną? Gdzie to wszystko idzie? Utrata 3-krotnego zwrotu gotówki jest szczególnie „ciesząca”. Tylko nie pisz, że źle zrobiłem zakupy, wszystko jest jak zawsze, ściśle według instrukcji, coś mi zwracasz z własnych środków, ale chciałbym mieć jasność, tak jak wcześniej, kiedy dopiero zaczynałem korzystać z aplikacji w ogóle.
Dzień dobry
Ludmiła, serwis interesuje się również wszystkimi pojawiającymi się zakupami, ponieważ tylko w tym przypadku nasi partnerzy płacą nam prowizję. Zwrot gotówki może się nie pojawić, jeśli naruszysz regulamin sklepu lub algorytm zakupów objętych zwrotem gotówki. Nie możemy również wykluczyć błędu w transmisji danych.
Rozumiemy, że tworzenie aplikacji zabiera czas, ale to jedyny sposób, w jaki możemy sprawdzić dane w systemie, skontaktować się z partnerami, a także pomóc w kwestii bonusu.
Mój cashback ze sklepu przepadł, ale LetyShops wszystko odnalazł i dziś wypłaciłem pierwsze środki na kartę. Ta aplikacja to dobry sposób na oszczędzanie pieniędzy i dokonywanie świadomych zakupów. Funkcja „produkty” jest bardzo fajna, można dzięki niej porównać ceny w sklepach i wysokość cashbacku oraz wybrać to, czego potrzebujesz.
Dzień dobry!
Anno, dziękuję za opinię! Ciesz się zyskownymi zakupami dzięki cashbackowi! :)