Dobra robota jak letyshops i cieszę się, że mogę pracować na tej stronie
Dziękujemy obsłudze klienta za szybką reakcję na prośby i rozwiązywanie problemów.
Dzień dobry
Podziękowania od całego zespołu opiekuńczego. Chętnie spróbujemy ❤
Dziękuję, wszystko jest w porządku i wygodnie. Szybko przeniesione
Dzień dobry, Igorze!
Miło wiedzieć, że podoba Ci się nasza usługa <3
Nigdy nie było żadnych problemów - wszystko działa przejrzyście i co najważniejsze - jest proste.
Dzień dobry
Mario, cieszymy się, że możemy być pomocni :)
W ciągu roku użytkowania udało mi się odzyskać nieco ponad 2800 UAH. Wypłata jest łatwa i szybka. Po utracie zwrotu gotówki dział wsparcia rozwiązał problem w ciągu kilku godzin, a środki zostały zwrócone. Fajny! Dziękuję!
Dzień dobry
Cieszymy się, że jesteś z nami! :)
Doskonała obsługa. Polecam każdemu. Płatności są zawsze szybkie. Świetny sposób na oszczędzanie pieniędzy.
O letyshopach dowiedziałem się dawno temu, wtedy nie było jeszcze tak wielu usług cashback. Najczęściej korzystam z tej opcji przy zakupach na Ali, ale w ciągu niecałego roku zwróciłem im tysiąc rubli. Za pieniądze zarobione w Internecie kupuję najróżniejsze drobne rzeczy. Polecam każdemu!
Dzień dobry
Fajny! Świetnie, że zakupy w serwisie przynoszą duże korzyści :)
Dziękujemy za wybranie LetyShops!
Korzystam z tej usługi od dłuższego czasu i do tej pory nie miałem żadnych skarg. Otrzymanie zwrotu gotówki w uzgodnionym terminie i wypłata środków na telefon lub kartę w dniu złożenia wniosku. Dziękuję, jestem zadowolony ze wszystkiego.
Dzień dobry
Tatiana, dziękujemy za Twoją opinię i za to, że jesteś z nami :)